利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲仔

頁: [1]

karen10/11/2008 08:12
奧雲仔

你地覺得奧雲仔會唔會去車仔啦????:stp

[email protected]10/11/2008 08:37
唔多清楚...
不過個人黎講,似乎開始放低佢當日出走皇馬時既果種不愉快心情,之前唔係太歡迎佢番黎,不過而家會諗,如果OWEN 係外面覺得攰既,就番黎我地呢度啦...

PS: 似乎錯區...

Reds_G810/11/2008 13:49
佢去big4是但一隊都一定會令fans好失望..

桑達士班尼斯10/11/2008 14:22
煲水多,唔覺得佢會去車仔.......

TORRES-910/11/2008 14:32
去車仔之後會否多左利迷僧佢

前利記金童~奧雲14/11/2008 11:16
[quote]原文章由 [i]TORRES-9[/i] 於 2008-11-10 22:32 發表
去車仔之後會否多左利迷僧佢 [/quote]
佢去邊到我都會支持佢
唔係佢我唔會睇波
唔會愛上利記
唔會踢波

GERRARD356121/11/2008 23:58
我因為佢先愛liverpool!!
我自己就想佢返紅軍!!
佢依然有昔日果種門前ko人!!

kass23/11/2008 02:38
wrong transfer cost him

禾路殊30/11/2008 13:05
呢兩季佢喺紐記既表現 , 反而令我鍾意返佢 . 返嚟啦 !

liveryaya1/12/2008 02:27
我都希望佢有朝一日可以翻嚟...
佢都依然係一名一級前鋒
翻嚟一定幫到利記

chungsiu1231/12/2008 04:46
[quote]原文章由 [i]liveryaya[/i] 於 2008-12-1 10:27 發表
我都希望佢有朝一日可以翻嚟...
佢都依然係一名一級前鋒
翻嚟一定幫到利記 [/quote]
之前都有咁諗…
但而家夠哂人,加上佢個底又花左…
所以,除非佢好平,唔係我自己就唔會考慮啦…

史提夫胡禮4/12/2008 05:35
[quote]原文章由 [i]TORRES-9[/i] 於 2008-11-10 22:32 發表
去車仔之後會否多左利迷僧佢 [/quote]

只要唔係去曼聯、愛華頓,佢去邊都無所謂啦。英超強隊就係o個4隊,外地球會佢又未必適應,所以除非我o地要o番佢,如果唔係佢去大球會一定要去車仔、阿記啦。

kidkidkid7/12/2008 11:02
又入2粒

史提夫胡禮8/12/2008 01:22
[quote]原文章由 [i]kidkidkid[/i] 於 2008-12-7 19:02 發表
又入2粒 [/quote]

我記得早一兩年前一位紐卡素o既軍醫幫奧雲做手術,之後佢就少傷同埋狀態提升得好快

如果佢o係利物浦,可能俾我o地班軍醫攪到要掛靴

LKS8/12/2008 03:11
佢去邊都無所謂, 反正對佢已心死, 問題係去車仔佢甘心做後備嗎?

Lplane8/12/2008 08:22
把口雖然話對佢心死
不過事實上仍然好留意佢
聽到佢入波又好開心
希望佢千祈唔好去big4...
特別係獌.............................

查看完整版本: 奧雲仔