利迷論壇 » 昔日紅軍 » 有冇90’S開始中意利物滯浦既球迷留意到

頁: [1]

laikin10/11/2008 09:36
有冇90’S開始中意利物滯浦既球迷留意到

威尼斯人下個月會搞到MASTER CUP
其中一隊會係利記邀請隊
雖然未知成隊既陣容 不過應該多數係90’S既球員
有冇人知仲會有咩球員去呀?

摩比10/11/2008 14:49
回覆 #1 laikin 的文章

票價$250, $580, $980, 很貴
詳見澳門威尼斯人網

硬輝應10/11/2008 16:35
[quote]原文章由 [i]摩比[/i] 於 2008-11-10 22:49 發表
票價$250, $580, $980, 很貴
詳見澳門威尼斯人網 [/quote]

我睇個SITE 第一版有麥卡迪亞個樣~~應該有佢掛~~

希望有埋麥馬拿文啦~~

BTW, 二舊幾水飛, OK啦

joycecmm11/11/2008 05:21
[quote]原文章由 [i]硬輝應[/i] 於 2008-11-11 00:35 發表

我睇個SITE 第一版有麥卡迪亞個樣~~應該有佢掛~~

希望有埋麥馬拿文啦~~

BTW, 二舊幾水飛, OK啦 [/quote]

我都想知有邊幾個....如果有麥馬拿文,我都想去....
最好有埋Berger同列納!!!! (好大想頭!!)

:P

硬輝應11/11/2008 18:04
[quote]原文章由 [i]joycecmm[/i] 於 2008-11-11 13:21 發表

我都想知有邊幾個....如果有麥馬拿文,我都想去....
最好有埋Berger同列納!!!! (好大想頭!!)

:P [/quote]

都唔出奇, 佢都係請d退役又得閒踢o既球星玩之ma

之前幾屆d球星都幾比面

不過個list 好似未firm實, 你可以留意下消息o既~

再share比大家知都好~~:p

摩比14/11/2008 05:40
回覆 #5 硬輝應 的文章

唉, 用得物卡迪阿做招徠, 重點會有列納, mcmahnaman,其他英超大會退休球員就大把.

硬輝應15/11/2008 05:56
[quote]原文章由 [i]摩比[/i] 於 2008-11-14 13:40 發表
唉, 用得物卡迪阿做招徠, 重點會有列納, mcmahnaman,其他英超大會退休球員就大把. [/quote]

講開BIG 4外 o既退役球星, 大家第一時間又會唸起咩野人呢???

溫布頓 - 鐘斯
紐卡素 - 舒利亞
熱次 - 真路拿

lfclwc15/11/2008 08:40
[quote]原文章由 [i]硬輝應[/i] 於 2008-11-15 13:56 發表

講開BIG 4外 o既退役球星, 大家第一時間又會唸起咩野人呢???

溫布頓 - 鐘斯
紐卡素 - 舒利亞
熱次 - 真路拿 [/quote]

我諗起拿鐵斯, 如果佢會黎既一定會睇

BTW 聽聞好似有麥亞里士打喎

alancheung1616/11/2008 06:38
神係布力般有冇機會黎到踢波呢??
老麥 同 列納 都好似有份正職@@

硬輝應16/11/2008 17:12
我知阿仙奴個基昂係bbc 講波, 不過希望會抽時間黎玩啦
好想睇下個樣有幾惡~~~:p

lfclwc17/11/2008 09:36
[quote]原文章由 [i]摩比[/i] 於 2008-11-14 13:40 發表
唉, 用得物卡迪阿做招徠, 重點會有列納, mcmahnaman,其他英超大會退休球員就大把. [/quote]

如果可以再睇到列納就正喇
話時話佢依家做緊咩架呢
佢真係英格蘭少有既天才中場
咁後生退休真係好可惜

英格蘭既天才中場都無好下場

阿舜18/11/2008 02:37
[quote]原文章由 [i]lfclwc[/i] 於 2008-11-17 17:36 發表

如果可以再睇到列納就正喇
話時話佢依家做緊咩架呢
佢真係英格蘭少有既天才中場
咁後生退休真係好可惜

英格蘭既天才中場都無好下場
唉 [/quote]
列納早兩季踢完修咸頓之後好似退左役,有無版友有資料?

英格蘭天才中場,加斯居尼,列納,拿鐵斯,麥馬拿文,係國家隊都係希望而去,失望而回
加斯居尼算係最好了,威過幾年~

kass23/11/2008 02:42
REDKNAPP最近一直在ITV做评球嘉宾吧

最近有传他可能去热刺帮他老豆手

查看完整版本: 有冇90’S開始中意利物滯浦既球迷留意到