利迷論壇 » 昔日紅軍 » 各位兄弟記唔記得巴拉根

頁: [1]

黃紫16/11/2008 14:19
各位兄弟記唔記得巴拉根

我想問下係咪仲有個buy back price.

同埋請問有無人知佢近況..

yuhoining16/11/2008 14:23
in FM there are buy back price of 475k (not sure)

吉仔16/11/2008 14:25
係咪仲係西甲拉科果度?
印象中助攻力幾強。。。

黃紫16/11/2008 14:26
不如買佢反黎啦

DavidWong16/11/2008 14:35
佢今屆未落過場...而坐過2次後備席(無用)...個態唔多等

麥記16/11/2008 15:22
記得佢當年話adapt唔到英國生活先返去西班牙, 唔知會唔會再黎英國搵食就真 :(

mark12316/11/2008 16:40
買A17後好似冇了

積積16/11/2008 17:22
[quote]原文章由 [i]麥記[/i] 於 2008-11-16 23:22 發表
記得佢當年話adapt唔到英國生活先返去西班牙, 唔知會唔會再黎英國搵食就真 :( [/quote]

如果係咁既話
就唔駛再諗佢啦:XD

Stevie_the_Reds17/11/2008 09:46
我fm利記既必然正選.... 其實佢有得返黎我都會開心

佢之前真實係西班牙u21都有正選踢, 仲好似客串過中堅, 應該防守唔錯~
如果好似樓上咁講助攻幾強又真係諗得過!

而且我覺得而家利物浦多左咁多西班牙兵 + 聽講有個buy back price,
有冇可能佢考慮返黎呢!!??

足球專家23/11/2008 08:38
1.6m好似買得番,佢有potential,打阿比的後備最好示過

LITB23/11/2008 14:24
係勁而且又1.6m既話點解ben sir唔買佢番黎?

查看完整版本: 各位兄弟記唔記得巴拉根