利迷論壇 » 昔日紅軍 » 利記邊個時期既波最有觀賞價值

頁: [1]

laikin18/11/2008 03:49
利記邊個時期既波最有觀賞價值

遠既唔好講了,如果要簡evans,老侯同賓尼迪斯時期既利記,你地會點簡?

redfans18/11/2008 13:44
近兩年賓尼迪斯尤其今季
因為好有章法同板斧,能以不斷走動破對手密集
而且很有鬥志 , 落後情況下能反敗為勝,咁先至睇得過癮
伊雲士組織好睇,但有時(尤其落後下)打到不知所謂
侯利亞則打法單調,只以突擊和對手周旋,太防守了

lfclwc18/11/2008 15:09
講真我始終都係鐘意 英格蘭三劍俠 科拿, 麥馬拿文, 列納
再加上哥利麾亞同後防有麥卡迪亞, 個陣我覺得真係好好好好睇的
個陣如果唔係占士成日派膠我覺得真係可以拎多幾個冠軍返黎

最可惜係列納, 咁後生就退休, 真係好想再次睇到佢地

BTW 黎緊澳門果個表演賽都叫有麥卡迪亞, 真係有D想去睇架

硬輝應18/11/2008 16:44
哈哈.... 一開佢個site 就係麥卡迪亞個貓樣~~
唔知佢肥左幾多呢... 不過我去係想睇班尼斯多d囉~~

[url]https://www.cotaiticketing.com/VCLTicketing/eventDetail.do?eventCode=...[/url]

kass23/11/2008 02:44
[quote]原文章由 [i]lfclwc[/i] 於 2008-11-18 23:09 發表
講真我始終都係鐘意 英格蘭三劍俠 科拿, 麥馬拿文, 列納
再加上哥利麾亞同後防有麥卡迪亞, 個陣我覺得真係好好好好睇的
個陣如果唔係占士成日派膠我覺得真係可以拎多幾個冠軍返黎

最可惜係列納, 咁後生就退休 ... [/quote]

IT'S UNFAIR TO SINGLE  DAVID JAMES OUT TO BLAME

MATTHEW24/11/2008 10:37
spicy boy

軍醫26/11/2008 04:44
Of course 80's

Barnes, Rush, Breadsley, MacMahon, Dalglish, Nicol, Albridge....The greatest Liverpool ever

s6845822026/11/2008 14:16
賓尼迪斯:jump:jump

TORRES-926/11/2008 14:36
賓賓

幸運之神27/11/2008 08:23
近年既話 , 我揀我地拿完歐聯之後果年
聯賽 10 連勝果季

禾路殊30/11/2008 13:03
淨喺知最悶喺老侯年代 .

紅軍新寵兒9/12/2008 07:14
賓尼迪斯
四年三次入四强(侯利亞時參加歐協多個歐聯)
足總杯champion
除第一次外,英超頭四

martin28/12/2008 07:05
艾德列治,班尼斯.魯殊.高巴拿果期正.....

Juicebox30/12/2008 16:10
fowler .... :D

ks086631/12/2008 06:32
賓尼迪斯

sitgoegg7181/1/2009 04:00
EVANS

查看完整版本: 利記邊個時期既波最有觀賞價值