利迷論壇 » 昔日紅軍 » 其實高治................

頁: [1]

leontsang200515/12/2008 10:52
其實高治................

其實放走高治係未一個曾嘅決定,我寧願唔要K7都要高治,同T9一高一快唔好咩??
大家回下啦

steven041215/12/2008 11:15
之前好似賓sir開口講過
唔想放高治走
係佢自己想走

eric051215/12/2008 11:26
[quote]原文章由 [i]steven0412[/i] 於 2008-12-15 19:15 發表
之前好似賓sir開口講過
唔想放高治走
係佢自己想走 [/quote]

係,高治唔想做T9後備
而且佢想踢正選

如果早一季買到利亞拿..
咁...:cry

leontsang200518/12/2008 12:56
今高治想做又無錯家wo,佢加盟乞耐都無一季係大陪份坐正,但買利亞拿關高治咩事.......

kenryomar18/12/2008 16:10
高治..想要既係上陣機會..賣走佢對佢黎講係一件好事

我對k7仍有耐性

martin1/1/2009 05:45
佢走左依家仲好la.佢個人黎講...正選又有波入

leontsang20059/1/2009 06:05
而家tarford又走左,佢係果到都好大機會坐正

RedsCool9/1/2009 08:22
Defoe you mean "tarford"......

yes la...dont forget we dont play long ball this seasoon, so i dont think Crouch would be benefited even he stayed!

chungsiu1239/1/2009 10:20
好多都計計埋埋真係講左N次…係高治自己想走,因為利記比唔到正選佢…
賓sir想留,但靚仔係到的情況下冇正選比佢,所以都係留佢唔到…

唔係我地唔留呀…=.="

leontsang200510/1/2009 04:25
希望有一日佢都可以反黎利記呢到啦

chakhei10/1/2009 07:09
[quote]原文章由 [i]leontsang2005[/i] 於 2009-1-10 12:25 發表
希望有一日佢都可以反黎利記呢到啦 [/quote]

我諗冇機會lu :XD

查看完整版本: 其實高治................