利迷論壇 » 昔日紅軍 » 古費利!!

頁: [1]

mingkinericalax28/12/2008 09:41
古費利!!

大家唔好只記得owen倒戈,newcastle仲有古費利倒戈架!!!

TORRES-928/12/2008 09:52
我知呀,8號仔阿ma

mobfat28/12/2008 10:13
回覆 #1 mingkinericalax 的文章

copied from apple daily... he said that " 至 於 古 費 利 則 說 : 「 我 當 年 在 利 物 浦 時 , 視 謝 拉 特 為 我 的 奮 鬥 對 象 , 但 加 盟 紐 卡 素 後 , 我 於 中 場 拍 檔 畢 特 身 上 獲 益 良 多 , 我 最 希 望 成 為 英 格 蘭 首 席 進 攻 中 場 , 亦 想 於 今 役 向 利 物 浦 證 明 他 們 於 今 夏 放 棄 我 , 是 個 錯 誤 的 決 定 。 」

be careful him...

28/12/2008 10:27
我都好想佢證門到唔用佢而買盧卡斯係錯, 但唔好係今場......

martin28/12/2008 10:32
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2008-12-28 18:27 發表
我都好想佢證門到唔用佢而買盧卡斯係錯, 但唔好係今場...... [/quote]

佢好過利華~

WAI1128/12/2008 10:44
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2008-12-28 18:27 發表
我都好想佢證門到唔用佢而買盧卡斯係錯, 但唔好係今場...... [/quote]
咁我都想盧卡斯證明到自己8m身價,會係利物浦未來中場大腦
最好咁晚出盧卡斯添la

martin28/12/2008 10:58
[quote]原文章由 [i]WAI11[/i] 於 2008-12-28 18:44 發表

最好咁晚出盧卡斯添la [/quote]

下次先出好D....

bf基維爾28/12/2008 11:47
[quote]原文章由 [i]WAI11[/i] 於 2008-12-28 18:44 發表

真係好古怪..
唔係話離左隊既就想佢衰
但望都望而家仲效力緊利物浦既球員會更出色啦..:rolleyes

者尺228/12/2008 11:48
今場古費列對盧卡斯
直接睇到賓尼迪斯既眼光喇

禾路殊28/12/2008 11:56
如果出利華 , 請搵人提醒佢要放啲 .

阿昇28/12/2008 14:02
雖然佢地既隊友都好直接咁影響到佢地既表現

但係今場證明左lucas 係好過 古費利喇掛

lucas 3次頭搥+兩助攻 v.s. 古費利 1次射門真係無得傾.....

游客28/12/2008 14:08
[quote]原文章由 [i]阿昇[/i] 於 2008-12-28 22:02 發表
雖然佢地既隊友都好直接咁影響到佢地既表現

但係今場證明左lucas 係好過 古費利喇掛

lucas 3次頭搥+兩助攻 v.s. 古費利 1次射門真係無得傾..... [/quote]
lucas可以打得再放d,
相信大家都知道lucas存在既價值

潮潮28/12/2008 14:09
頂....唔通連咦個 post 都係發功 mode ?????

今晚 lucas 好鬼掂喎....搶鏡過古費列喎....

禾路殊28/12/2008 14:51
可能真喺有人叫佢放啲

gerrard_070528/12/2008 16:25

嘩 你好勁!!!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::spin2:jump:D:hehe:yell:jump

unwrittengirl28/12/2008 16:36
其實我個句好想講又唔講得出黎就係
guthrie 有落場咩? haha

vgJ9kea1200228/12/2008 20:39
証明放古費列用利華真係完全無做錯

[email protected]29/12/2008 01:51
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2008-12-29 04:39 發表
証明放古費列用利華真係完全無做錯 [/quote]

其實我覺得咁睇對古費列唔公平...始終LUCAS 側邊有隊長同馬斯仔照住,但係古費列...要佢同我地對撼實在有點吃力...
琴晚LUCAS 表現好好,希望佢可以KEEP 住有好表現...

fool8829/12/2008 06:34
古費列今場表現其實好唔錯..
傳送係有幾下無乜SENCE之外無乜問題
防守好落力,TRACKE位都好準

不夜天情人29/12/2008 07:33
古費列其實真係唔差
不過我覺得佢響中型班生存到會有表現
但係響番利物浦
佢比唔到夠班既感覺我

vgJ9kea1200229/12/2008 08:29
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 2008-12-29 09:51 發表

其實我覺得咁睇對古費列唔公平...始終LUCAS 側邊有隊長同馬斯仔照住,但係古費列...要佢同我地對撼實在有點吃力...
琴晚LUCAS 表現好好,希望佢可以KEEP 住有好表現... [/quote]
咁你想點睇
我尋晚睇古費列都無咩特別
傳送都係好普通
有幾腳未迫到埋去都已經亂咁踢

係射左一腳罰球叫做幾勁囉
睇足球智慧同意識,仲有俾波
lucas都強過佢

liveryaya29/12/2008 10:10
大家俾多d信心lucas啦
古費爾已經走咗...佢好唔好都已經唔再關我地事
而傢我地只可以寄望lucas

[[i] 本文章最後由 liveryaya 於 2008-12-29 18:14 編輯 [/i]]

liveryaya29/12/2008 10:13
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 2008-12-29 09:51 發表

琴晚LUCAS 表現好好,希望佢可以KEEP 住有好表現... [/quote]
其實掉翻轉頭一樣可以話
要lucas夾喺班大佬之間踢波好大壓力..好容易迷失自己....呢樣或多或少影響咗佢既表現

[[i] 本文章最後由 liveryaya 於 2008-12-29 18:15 編輯 [/i]]

Juicebox30/12/2008 16:07
我喜歡 lucas :D

beanbean042731/12/2008 01:27
希望盧卡斯可以keep住有好表現^^

查看完整版本: 古費利!!