利迷論壇 » 昔日紅軍 » 講吓CC

頁: [1]

愛因斯坦28/12/2008 11:25
講吓CC

記得當年好多人話賓sir搵CC打邊係浪費咗佢,barbarbar...

睇番今年佢喺新特蘭,都好多時打呢個位,再cut番入中間,呢種打波對佢嚟講幾work

諗番轉頭,依家既CC,唔多唔少係賓sir當年改造既成果! (當然佢自己既努力,同變得成熟,亦係主要原因)

所以,睇番古治,更加相信賓sir用人,係有佢既原因,同一定作用,雖然效果可能未必即時見到!

vgJ9kea1200228/12/2008 20:40
[quote]原文章由 [i]愛因斯坦[/i] 於 2008-12-28 19:25 發表
記得當年好多人話賓sir搵CC打邊係浪費咗佢,barbarbar...

睇番今年佢喺新特蘭,都好多時打呢個位,再cut番入中間,呢種打波對佢嚟講幾work

諗番轉頭,依家既CC,唔多唔少係賓sir當年改造既成果 ... [/quote]

係利記果陣練到d出波勁靚

加歷查的Fans29/12/2008 05:44
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2008-12-29 04:40 發表

係利記果陣練到d出波勁靚 [/quote]
我覺得佢唔夠柔
下下都好大力抽個波

vgJ9kea1200229/12/2008 08:30
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 2008-12-29 13:44 發表

我覺得佢唔夠柔
下下都好大力抽個波 [/quote]
佢出d波真係幾急[email protected]@
同埋射波成日勁抽唔囉角
又無咩過到人既技術
簡單直接就岩佢

左腳仔29/12/2008 18:46
佢都仲係超爆獨食囉
睇佢係新特蘭好多波都係自己爆

小Kewell30/12/2008 05:04
[quote]原文章由 [i]左腳仔[/i] 於 2008-12-30 02:46 發表
佢都仲係超爆獨食囉
睇佢係新特蘭好多波都係自己爆 [/quote]
一個前鋒唔獨食就假既.....
如果佢獨食得黎入到波,我唔會介意...

阿舜30/12/2008 07:03
就算係未黎利記之前係法甲既日子,施斯主要強項都係屈速度既
如果打最前一個未必有空間比佢發揮,所以賓SIR要佢打邊,配合當時幾大期望既射手摩連廸斯,比較全面同有射術

以上純粹靠估:P

sht198630/12/2008 10:31
施斯主要係速度快...但當人地條後防線o係禁區頂....佢既威力就會減到好低....

sitgoegg71830/12/2008 13:15
now CC so 勁,but...................remember he is in SUDERLAND!

beanbean042731/12/2008 01:24
我覺得cc的踢法同巴布有d似
都係屈speed

martin1/1/2009 05:43
[quote]原文章由 [i]左腳仔[/i] 於 2008-12-30 02:46 發表
佢都仲係超爆獨食囉
睇佢係新特蘭好多波都係自己爆 [/quote]

佢慢左好多了,D後衛成日快過佢=.=

路易斯1/1/2009 10:37
我突然好掛住cisse以前唔知對邊隊英超球隊半射傳符符碌碌咁入左

noducking3/2/2009 18:11
CC
佢唔駛收山都算係咁
仲有乜野浪唔浪費丫

kongluo4/2/2009 01:04
距始終都系無用腦去踢波

查看完整版本: 講吓CC