利迷論壇 » 昔日紅軍 » 貝加

頁: [1]

winger25/1/2009 07:25
貝加

好似冇咩人見過佢踢波
聽日就有得睇...
所以比片大家睇下
到時留意下佢啦
[url]http://www.youtube.com/watch?v=P8m3oixmzYQ[/url]
PS.佢宜家短髮

steph325/1/2009 10:36
He is sooo nice~~:jump

賴志25/1/2009 15:16
靚仔重炮手貝加,其實利記都擁有過好多重炮example.....懷斯,夏文,列立.....

英倫10號奧雲仔30/1/2009 15:23
[quote]原文章由 [i]steph3[/i] 於 2009-1-25 18:36 發表
He is sooo nice~~:jump [/quote]

佢真係好人到爆!!!!!!! :ruin228
每聽到一句 thank you 都會講 you're welcome
趕時間上車一路行一路簽名都可以簽得好靚 :thumbup:

king_kenny4/2/2009 02:07
當年射破Leeds United, 連球証都振臂慶祝. 呢個經典鏡頭相信每一個利迷都記得!

four-la4/2/2009 02:33
[quote]原文章由 [i]king_kenny[/i] 於 2009-2-4 10:07 AM 發表
當年射破Leeds United, 連球証都振臂慶祝. 呢個經典鏡頭相信每一個利迷都記得! [/quote]

事後有人不滿個球證呢下, 球證為自己解畫
當時列斯球員犯規, 但見到利物浦馬上搶回控球權, 於是畀得益
跟住貝加就招牌禁區頂左腳勁射破網
球證振臂慶祝係讚自己運用「得益規條」用得好喎

Zoe5/2/2009 05:32
回覆 #6 four-la 的文章

係呀!  我都記得呢一球, 個球證好似俾罰唔盡吹英超賽事呀!

liveryaya5/2/2009 13:43
佢真係好靚仔..^_^

Orientation2/4/2009 05:10
Thanks for sharing, really recalled some good moments!

vincy2222/4/2009 08:58
佢隻左腳真係好勁呀.
新年個陣見到佢打賀歲波令我諗起佢, 佢點解會走嘅?

查看完整版本: 貝加