利迷論壇 » 昔日紅軍 » 杜迪克

頁: [1]

owen.poon13/2/2009 13:57
杜迪克

杜迪克而家仲係唔係皇馬?

前利記金童~奧雲14/2/2009 03:41
好似中係.........

beanbean042714/2/2009 04:56
記憶中係

martin21/2/2009 07:20
長期後備

前利記金童~奧雲21/2/2009 13:32
無計
同卡斯拿斯搶正選=衰緊

積積21/2/2009 17:33
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 2009-2-21 21:32 發表
無計
同卡斯拿斯搶正選=衰緊 [/quote]

難聽d講句

佢連連拿都唔夠爭
又點會夠卡斯拿斯爭丫

人地係最top果幾個龍門黎
點可能爭得贏:rolleyes

史提夫胡禮4/3/2009 01:21
[quote]原文章由 [i]積積[/i] 於 2009-2-22 01:33 發表

難聽d講句

佢連連拿都唔夠爭
又點會夠卡斯拿斯爭丫

人地係最top果幾個龍門黎
點可能爭得贏:rolleyes [/quote]

我想問當日係杜迪克話要走,還是賓sir要佢走?如果係佢話要走我真係好唔明,去到皇馬都係長居後備o既話,點解唔留o係利物浦呢:cry

fatsheep4/3/2009 01:52
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2009-3-4 09:21 發表

我想問當日係杜迪克話要走,還是賓sir要佢走?如果係佢話要走我真係好唔明,去到皇馬都係長居後備o既話,點解唔留o係利物浦呢:cry [/quote]

果時係杜仔自己話要走架~

史提夫胡禮4/3/2009 03:21
[quote]原文章由 [i]fatsheep[/i] 於 2009-3-4 09:52 發表

果時係杜仔自己話要走架~ [/quote]

真係有oD心酸,横掂都係做後備,點解唔留低?上季足總盃、今季聯賽盃都話俾我o地知,我o地後備跟本無可靠o既守門員

vgJ9kea120024/3/2009 06:47
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2009-3-4 11:21 發表

真係有oD心酸,横掂都係做後備,點解唔留低?上季足總盃、今季聯賽盃都話俾我o地知,我o地後備跟本無可靠o既守門員 [/quote]
聽聞皇馬果邊人工高d

左腳仔4/3/2009 13:28
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2009-3-4 11:21 發表

真係有oD心酸,横掂都係做後備,點解唔留低?上季足總盃、今季聯賽盃都話俾我o地知,我o地後備跟本無可靠o既守門員 [/quote]

其實卡華利尼都唔錯~

mad_Derek4/3/2009 14:49
杜迪克佢係皇馬兩年上陣左8場波咋-0-

Marco..5/3/2009 06:15

兩場對阿仙奴都雪到硬晒,,真係咁可靠?

owen.poon9/3/2009 15:42
其實去d中游球隊仲好啦

lampnmarco10/3/2009 12:13
money hunter
same as robinho and saviola

fatsheep11/3/2009 04:21
佢尋日個樣好黯然~

利迷謝拉特18/3/2009 04:44
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 2009-3-4 09:21 發表

我想問當日係杜迪克話要走,還是賓sir要佢走?如果係佢話要走我真係好唔明,去到皇馬都係長居後備o既話,點解唔留o係利物浦呢:cry [/quote]

除了錢的因素
做卡斯拿斯的後備會甘心一點

sht198622/3/2009 12:30
同埋對一個過左yr30足球員講, 去Real Madrid真係好吸引...........
而且我地要卡華利尼係因為佢仲後生.....有進步空間..........對球隊future有正面作用,

eric051222/3/2009 14:02
[quote]原文章由 [i]sht1986[/i] 於 2009-3-22 20:30 發表
同埋對一個過左yr30足球員講, 去Real Madrid真係好吸引...........
而且我地要卡華利尼係因為佢仲後生.....有進步空間..........對球隊future有正面作用, [/quote]

我覺得後備龍門,後生既好哂光陰
應該比老將,有經驗同一定級數既做

謝蛙特22/3/2009 14:07
反而我有d懷念韋斯達維特.....佢初來果陣真係比人眼前一亮既感覺....

sht198622/3/2009 14:26
回覆 #19 eric0512 的文章

到咁上下年紀, 有級數既都有正選.............

sht198622/3/2009 14:27
回覆 #19 eric0512 的文章

到咁上下年紀, 有級數既都有正選.............

史提夫胡禮23/3/2009 02:03
[quote]原文章由 [i]謝蛙特[/i] 於 2009-3-22 22:07 發表
反而我有d懷念韋斯達維特.....佢初來果陣真係比人眼前一亮既感覺.... [/quote]

佢宜家去o左邊?

sht198623/3/2009 05:20
回覆 #23 史提夫胡禮 的文章

好似返左荷甲......踢緊隊護級隊......

謝蛙特23/3/2009 14:20
韋斯達維特而家冇班落呀....已經冇踢鹿特丹斯巴達了....就係因為咁先至心傷...唉......

sht198624/3/2009 03:31
oh.....早排睇波都仲見佢......真令人傷心...........我以前都好like佢.....
只係佢唔好彩講左d野得罪左houllier......就比人放逐左.......
佢d死球以前好有威脅......開到去人地禁區頂......

英倫10號奧雲仔24/3/2009 04:23
[quote]原文章由 [i]sht1986[/i] 於 2009-3-24 11:31 發表
oh.....早排睇波都仲見佢......真令人傷心...........我以前都好like佢.....
只係佢唔好彩講左d野得罪左houllier......就比人放逐左.......
佢d死球以前好有威脅......開到去人地禁區頂...... [/quote]

我記得佢當年一下屙蛋即刻俾人雪
就造就左杜迪克了

Marco..24/3/2009 04:51
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2009-3-24 12:23 發表

就造就左杜迪克了 [/quote]
我以前覺得佢好過雲達沙架:cry

sht198624/3/2009 09:18
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 2009-3-24 12:23 發表

就造就左杜迪克了 [/quote]

我仲記得係對保頓.......

擁護利物浦7/4/2009 20:14
[quote]原文章由 [i]謝蛙特[/i] 於 2009-3-23 22:20 發表
韋斯達維特而家冇班落呀....已經冇踢鹿特丹斯巴達了....就係因為咁先至心傷...唉...... [/quote]

韋斯達維特 佢早幾年踢皇穌 好似攞左西甲冠軍:hehe

lampnmarco8/4/2009 04:49
[quote]原文章由 [i]擁護利物浦[/i] 於 2009-4-8 04:14 發表

韋斯達維特 佢早幾年踢皇穌 好似攞左西甲冠軍:hehe [/quote]
係亞軍

kitazawa21/4/2009 06:02
果時連2號龍都未必坐得穩,因為有carson
所以去皇馬囉

查看完整版本: 杜迪克