利迷論壇 » 昔日紅軍 » 大家有冇留意比拿美.....

頁: [1]

17號麥馬拿文22/2/2009 17:10
大家有冇留意比拿美.....

大家有冇留意比拿美........入左波之後
佢既手勢話俾人聽唔好慶祝
我覺得好好囉
俾人形象幾好
一日利記人
一世利記人

阿寬22/2/2009 17:11
YES...
留意到
印象分大增!

jokaoo22/2/2009 17:21
the year he with crouch, pennant, and him very good, kill bara, beat chelsea in community shield, and almost beat AC,  i do know no one deserve to stay?  the most important they r not expensive

[[i] 本文章最後由 jokaoo 於 2009-2-23 01:22 編輯 [/i]]

copyright22/2/2009 17:25
我仲係幾鐘意佢, 即使佢離開左之後

利記阿光22/2/2009 17:31
可惜現場球迷係佢入完波之後就唔歡迎佢...

禾路殊22/2/2009 17:33
一向都知佢好 !

瘋狂22/2/2009 17:36
咁只係證明賓尼迪斯又一錯誤
見證住而家班波唔夠前鋒用
對面有個質素幾好既前利記人又賣

LFC Fans22/2/2009 18:04
[size=3]但問題係佢既紀律真係麻麻,有時都幾情緒化,呢樣野好多領隊都係大忌黎。[/size]

:rolleyes

[email protected]23/2/2009 01:29
[quote]原文章由 [i]17號麥馬拿文[/i] 於 2009-2-23 01:10 發表
我覺得好好囉
俾人形象幾好
一日利記人
一世利記人 [/quote]

我都留意到...一直都為佢既離隊覺得可惜...覺得佢好有鬥心好有HEART...
點解會係佢入波...

[email protected]23/2/2009 01:42
[img]http://cache3.asset-cache.net/xc/84973483.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193AC929D66CCD968EBD6E9DAACE69372ECE30A760B0D811297[/img]

[img]http://cache4.asset-cache.net/xc/84973633.jpg?v=1&c=NewsMaker&k=2&d=17A4AD9FDB9CF193AC929D66CCD968EB3C922C691070F5FEE30A760B0D811297[/img]

點解會係你:cry:cry

fatantony23/2/2009 03:33
呢球係送比BEN SIR 架.  我驚堅尼聯賽最尾個場又送D嘢比BEN SIR

23/2/2009 03:53
係咪第一個倒戈入波

講真你要我賭咩都得佢一定唔會慶祝, 打過利物浦係一件事, 利迷身份係一件事
上次高治反而有同nude-gen慶祝

[email protected]23/2/2009 03:58
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2009-2-23 11:53 發表
係咪第一個倒戈入波

講真你要我賭咩都得佢一定唔會慶祝, 打過利物浦係一件事, 利迷身份係一件事
上次高治反而有同nude-gen慶祝 [/quote]

我諗起上年歐聯懷斯烏龍球...安歷卡只係靜靜轉身行開...

23/2/2009 04:04
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 2009-2-23 11:58 發表

我諗起上年歐聯懷斯烏龍球...安歷卡只係靜靜轉身行開... [/quote]
佢我又唔敢講, 可能只係因為覺得OWN GOAL唔值得慶祝
羅比係對spurs時入波都冇晒反應

lfcfans23/2/2009 04:31
[quote]原文章由 [i]17號麥馬拿文[/i] 於 2009-2-23 01:10 發表
我覺得好好囉
俾人形象幾好
一日利記人
一世利記人 [/quote]

比拿美一直也是我喜歡的球員之一,昨晚好想看到他回來時,主場球迷怎待他?但回家時已經開0左波。

直至他入波的一刻,只希望他這次不要慶祝(總不可能要求以後都不慶祝),結果,當見到他的手勢時,真的很安慰,他是真的,真的尊重利物浦球會!謝謝你對球隊及我們(球迷)的尊重!也領我更加喜歡你 :-)

希望你往後的日子都會得到成功。記得改0下 d 脾氣呀。

我會繼續的支持你。

不夜天情人23/2/2009 04:38
我一向都幾鍾意比拿美
由紐卡素年代我開始已經幾鍾意佢
其實佢同懷斯打高爾夫事件之前都得到唔少機會
如果唔係紀律問題我相信佢未必會被賣走....

Xabi.Alonso23/2/2009 08:34
估唔到比拿美紀律麻麻,但卻有情有義,令我刮目相看

阿昇23/2/2009 09:26
通常有情有義既球員先有紀律問題 (唔係唔去訓練去左浦o個隻紀律問題)

23/2/2009 10:15
[quote]原文章由 [i]阿昇[/i] 於 2009-2-23 17:26 發表
通常有情有義既球員先有紀律問題 (唔係唔去訓練去左浦o個隻紀律問題) [/quote]
有時大情大性o既人先會有感情同忠誠

加歷查的Fans23/2/2009 10:36
其實未踢我都已經講過最驚比拿美...

cyfung1723/2/2009 10:53
回覆 #12 owenhang 的文章

he is 利迷?

23/2/2009 11:02
[quote]原文章由 [i]cyfung17[/i] 於 2009-2-23 18:53 發表
he is 利迷? [/quote]
o下?
係呀......

C15-高治23/2/2009 11:48
回覆 #21 cyfung17 的文章

= =佢前利記球員黎嫁喎

[email protected]23/2/2009 13:17
[img]http://www.liverpoolfc.tv/match_pix/first/2008_09/698/medium/_DSC3230.jpg[/img]

[img]http://www.liverpoolfc.tv/match_pix/first/2008_09/698/medium/_DSC3238.jpg[/img]

[img]http://www.liverpoolfc.tv/match_pix/first/2008_09/698/medium/PROP090222-21-Liverpool_Man_City.jpg[/img]

[img]http://www.liverpoolfc.tv/match_pix/first/2008_09/698/medium/PROP090222-22-Liverpool_Man_City.jpg[/img]

比拿美:cry:cry

cyfung1723/2/2009 14:01
回覆 #23 C15-高治 的文章

i know but not all are 利迷

潮潮23/2/2009 14:34
其實真係有o的野...係任何成績都及唔上....

希望比堅尼反黎o既時候都可以笑住咁面對...

英倫10號奧雲仔23/2/2009 15:41
[quote]原文章由 [i]cyfung17[/i] 於 2009-2-23 22:01 發表
i know but not all are 利迷 [/quote]

唔慶祝都唔一定係利迷架

vgJ9kea1200223/2/2009 16:17
[quote]原文章由 [i][email protected][/i] 於 2009-2-23 11:58 發表

我諗起上年歐聯懷斯烏龍球...安歷卡只係靜靜轉身行開... [/quote]
令我諗起上年佢仲踢保頓果陣果球過埋連拿空門射出界............

佢好似都講過佢係鐘意利記

比拿美呢d直頭係兒時就係利迷
當然有情有義啦
但其實上年堅尼入我地波都有慶祝

perry32623/2/2009 16:32
其實比拿美真係好洗好用
好記得果年成日比d英超垃圾旁證搞到無左n球單刀:rolleyes

23/2/2009 17:15
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 2009-2-24 00:17 發表

令我諗起上年佢仲踢保頓果陣果球過埋連拿空門射出界............

佢好似都講過佢係鐘意利記

比拿美呢d直頭係兒時就係利迷
當然有情有義啦
但其實上年堅尼入我地波都有慶祝 [/quote]
因為佢未踢過利物浦麻
通常係踢過先唔慶祝

vgJ9kea1200223/2/2009 17:40
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2009-2-24 01:15 發表

因為佢未踢過利物浦麻
通常係踢過先唔慶祝 [/quote]
同埋熱次本身堅尼都好鐘意~
分分鐘同鐘意利物浦既程度係相等
始終踢左成7年

kenryomar23/2/2009 23:35
諗返起前年歐聯16強打golf慶祝的動作,,鬧劇的兩個關鍵人物..成為贏波的關鍵人物...哈

beanbean042724/2/2009 04:03
佢唔慶祝令我對佢的好感增加好多

[email protected]4/3/2009 01:39
比拿美膝傷可能要抖六個禮拜...祝早日康復...

Marco..5/3/2009 10:46
[quote]原文章由 [i]perry326[/i] 於 2009-2-24 00:32 發表
其實比拿美真係好洗好用
好記得果年成日比d英超垃圾旁證搞到無左n球單刀:rolleyes [/quote]
冇計啦,,真係太快:XD

查看完整版本: 大家有冇留意比拿美.....