利迷論壇 » 昔日紅軍 » 堅尼

頁: [1]

fatantony16/3/2009 03:38
堅尼

睇見堅尼返熱刺嘅表現同係利物浦時間,點解好似2個人咁.(場場又助攻,又入波)
係唔係 BEN SIR 唔識用佢呢??(我唔係插 BEN SIR 吖)
聯賽最尾對熱刺真係有D怕怕哋佢

16/3/2009 03:41
希望最後一場佢可以返唻同我地一齊分享贏聯賽喜悅啦, 話晒佢都出過力
其他識唔識用, 用唔用, 肯唔肯用已經講得太多喇

hosum010516/3/2009 04:01
希望佢幫手KO MU

Moscow16/3/2009 04:43
好似佢都出多過十場, 有聯賽冠軍, 佢係咪都會有份???

16/3/2009 04:46
[quote]原文章由 [i]Moscow[/i] 於 2009-3-16 12:43 發表
好似佢都出多過十場, 有聯賽冠軍, 佢係咪都會有份??? [/quote]
佢講過話唔要

lion_yin1916/3/2009 05:26
佢講明將個獎俾佢細佬

wilson16/3/2009 05:48
佢真係好傷心. 唉.... 對唔住.

16/3/2009 05:55
[quote]原文章由 [i]wilson[/i] 於 2009-3-16 13:48 發表
佢真係好傷心. 唉.... 對唔住. [/quote]
我自己覺得我地已經有好大代價, 就係唔比佢出+賣走佢之後王子未出得/唔fit, 足足失左10分左右, 如果真係追唔返, 咪就係賣走佢o既代價囉

alexay9216/3/2009 05:57
過左去啦,雖然我真係好好好鍾意堅尼,但係真係為佢好,都係SPUR啱佢
唯有好似上面位巴打咁講,希望佢幫手KO MU

╰*堇力ˍ))16/3/2009 06:20
嗯我都認同其他版友話
真係冇必要再探討賣走佢係對與錯, 識唔識用等等既野

其實佢係利物浦時踢既表現都唔係差
某部份利迷要求太高而已

RedsCool16/3/2009 06:25
I m sure RK7 has already get his bad 6 months memory behind and fight for his RIGHT club for relegation now...

hope he has a boyhood heart still (not hard feeling instead) n help us beat MU in EPL

apology16/3/2009 17:07
[quote]原文章由 [i]╰*堇力ˍ))[/i] 於 2009-3-16 14:20 發表
嗯我都認同其他版友話
真係冇必要再探討賣走佢係對與錯, 識唔識用等等既野

其實佢係利物浦時踢既表現都唔係差
某部份利迷要求太高而已 [/quote]

的確我真心認為佢係liverpool既表現係唔差

fatantony17/3/2009 00:39
希望佢幫我哋殺曼前,先殺車

查看完整版本: 堅尼