利迷論壇 » 昔日紅軍 » 睇緊 Folwer 自傳....

頁: [1]

好小子22/3/2009 05:58
睇緊 Folwer 自傳....

講到管理層無好似 10 port 老侯地去  10 port Evans.

同埋 Collymore 本身態度有問題.

有無人有睇?

clivetsang22/3/2009 06:31
我無睇
不過候利亞未黎利記之前
伊雲斯真係攪到班波好差o下
特別係後防
前面嬴埋都唔夠後面輸

至於哥利摩亞雖然係天才球員
我都幾鍾意佢
不過佢份人好似都幾自大...

bill2006200230/3/2009 01:59
回覆 #1 好小子 的文章

睇過,最記得佢改馬名果度,some horse 同埋another horse

不過本書d 英文無謝仔果本咁易睇,加上佢講既野又比較耐一d, 印象模糊,所以睇完一次就無再睇

hkfowler31/3/2009 16:35
而家仲有冇邊度可以買返 ?

好小子1/4/2009 09:07
[quote]原文章由 [i]hkfowler[/i] 於 2009-4-1 00:35 發表
而家仲有冇邊度可以買返 ? [/quote]

真係唔知了

我係 07 年, Fowler 同隊長一齊響 Dyna book 買

bill200620023/9/2009 04:58
我係page one成日都見到!

我又睇第二次啦,一路睇你真係會覺得fowler係一個好有幽默感既人
睇既時候,你會感謝桑拿士俾機會fowler, 雖然佢教得非常差

我反而想知新版既自傳有冇講佢重返anfield既資料呢

rayray1233/9/2009 15:41
岩岩借左謝仔果本400幾頁 有排睇..

CHIU04174/9/2009 15:14
[quote]原文章由 [i]rayray123[/i] 於 3/9/2009 23:41 發表
岩岩借左謝仔果本400幾頁 有排睇.. [/quote]

係邊度有得借?

晏菲露20/9/2009 05:27
當年侯利亞+evans雙領隊政策, 害死隊波!!!
我對呢兩個人都無咩好感
唯一多謝係侯利亞買左希比亞番黎
就係咁多!!!

查看完整版本: 睇緊 Folwer 自傳....