利迷論壇 » 昔日紅軍 » 上週有梅菲, 下週有希斯基!

頁: [1]

danpda26/3/2009 01:56
上週有梅菲, 下週有希斯基!

上週有梅菲既Fullham用入球幚我地打敗MU, 下週就有希斯基. 無論在公(Villa fight for CL) 同在私 (對利記既感情), 我諗佢會幚我地再一次打敗MU!!

仲有費度, 如果可以打掉張red card, 佢一定會幚到利記.

lpy26/3/2009 02:11
費度 already 打掉張red card la. he'll play agaisnt :kill 49000.
add oil ar 希斯基 !  he's a very nice guy on & off the pitch.
i still keep photos with him during liverpool friendies in asia.
you'll never walk alone!

[email protected]26/3/2009 02:26
但係我地黎緊都要對梅菲...佢上場好似傷出...唔知有冇事呢...

26/3/2009 02:52
大舊有冇正選都未知啦
反而巴利就應該出200%力.......

owensiu26/3/2009 03:20
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2009-3-26 10:52 發表
大舊有冇正選都未知啦
反而巴利就應該出200%力....... [/quote]

可能佢想走, 唔想出咁多力呢

但又有可能佢想幫利物浦喎, 咁又出多d力喇

究竟會係點呢 :spin2

vgJ9kea1200226/3/2009 06:14
真係睇卡維/大舊
當然都要指意費度

加歷查的Fans26/3/2009 07:20
艾殊利楊格下半季跌得好勁
希望呢兩星期好好休息下啦

Uncle_326/3/2009 10:02
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 2009-3-26 15:20 發表
艾殊利楊格下半季跌得好勁
希望呢兩星期好好休息下啦 [/quote]

唔洗打太公波咩佢?

加歷查的Fans26/3/2009 10:37
[quote]原文章由 [i]Uncle_3[/i] 於 2009-3-26 18:02 發表

唔洗打太公波咩佢? [/quote]
冇入選到

Uncle_326/3/2009 12:33
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 2009-3-26 18:37 發表

冇入選到 [/quote]

艾C, 希望佢唔好夜蒲咁多啦.....

themint28/3/2009 08:07
[quote]原文章由 [i]owenhang[/i] 於 2009-3-26 10:52 發表
大舊有冇正選都未知啦
反而巴利就應該出200%力....... [/quote]

打低 49000 比d誠意黎睇下啦:ruin228

Stevie-G29/3/2009 12:53
希斯基,梅菲同巴利都好波...殺退49000 YNWA:kill

Orientation2/4/2009 00:56
Hope villa totally forget last game at anfield and play a very good game against MU

查看完整版本: 上週有梅菲, 下週有希斯基!