利迷論壇 » 昔日紅軍 » OWEN RETURNS

頁: [1] 2

lion_yin197/4/2009 15:32
OWEN RETURNS

今個夏天,奧雲便會回復自由身
大家歡唔歡迎佢重返利記??

owen.poon7/4/2009 15:47
我都想佢返來,不過一定有好多球迷返對。而且賓SIR未必中意佢

謝蛙特7/4/2009 17:45
冇乜興趣!!

FabioAurelio8/4/2009 03:11
我地未必容納到佢, 而且都要留d機會比新人.  ngog, el zhar 等 ....

者尺28/4/2009 03:57
如果肯做後備
好果肯減人工

心灰意冷8/4/2009 04:54
真心歡迎...
但賓SIR要返佢既機會真係好細...

不夜天情人8/4/2009 05:57
佢唔介意減人工又肯打sub的話我可以接受

ball5_68/4/2009 06:43
[quote]原文章由 [i]不夜天情人[/i] 於 2009-4-8 13:57 發表
佢唔介意減人工又肯打sub的話我可以接受 [/quote]

佢近況都真係幾可悲:(
我諗佢可能肯做SUB 播.....

係舊球員捱下玩下, ENJOY 足球之餘可能仲有歐聯/英超獎牌...

係出面真係好難再打出新一輪高峰.......

owen.poon8/4/2009 14:37
[quote]原文章由 [i]ball5_6[/i] 於 2009-4-8 14:43 發表

佢近況都真係幾可悲:(
我諗佢可能肯做SUB 播.....

係舊球員捱下玩下, ENJOY 足球之餘可能仲有歐聯/英超獎牌...

係出面真係好難再打出新一輪高峰....... [/quote]

仲可能有機會入返國家隊

03208/4/2009 16:15
做後備殺手都唔錯,不過人工好似太貴

lion_yin198/4/2009 16:18
唔知佢後唔後悔當日出走呢?

kidd_kidd9/4/2009 10:51
[quote]原文章由 [i]lion_yin19[/i] 於 2009-4-9 00:18 發表
唔知佢後唔後悔當日出走呢? [/quote]

話唔後悔就呃人嘅.......
佢人望高處理性黎講就無錯,
不過我唔係一個理性嘅球迷,所以就算佢返黎我都唔係太想

edwin37339/4/2009 11:15
no.. thanks.

kidkidkid9/4/2009 12:47
人地打隊廢隊. 傷左半季都入左8球呀, 洗得番黎咩

ball5_69/4/2009 16:11
[quote]原文章由 [i]kidkidkid[/i] 於 2009-4-9 20:47 發表
人地打隊廢隊. 傷左半季都入左8球呀, 洗得番黎咩 [/quote]
但係紐卡素降班嘛... 可能

kktung55810/4/2009 00:56
如果到爭正選就免喇
但如果肯做sub帶新仔我又好樂意
因owen入球效率真係唔錯

ks086610/4/2009 08:51
唔想

alonso052510/4/2009 16:12
人工平就得,
打唔打正選唔到佢決定

前利記金童~奧雲12/4/2009 03:20
點都支持
打死都支持
因為我太愛佢  佢改變左我的一身

左腳仔12/4/2009 04:00
我相信佢回歸的話會幫到球隊
而家佢既踢法有D似魯爾
做多左較炮
始終佢都係球會中最經典球員之一
我真係想佢返黎

幸運之神12/4/2009 05:58
[quote]原文章由 [i]kidd_kidd[/i] 於 2009-4-9 18:51 發表

話唔後悔就呃人嘅.......
佢人望高處理性黎講就無錯,
不過我唔係一個理性嘅球迷,所以就算佢返黎我都唔係太想 [/quote]

佢因為想贏歐聯走左之後,
利記反而變身做歐聯勁旅, 仲要即贏歐聯...

唉, 真係灰
講真, 如果佢肯返我地肯要, 我十萬個贊成...

owen.poon12/4/2009 13:16
其實如果佢當時肯留多年,我地拎左歐聯冠軍,佢一定唔會走

音符笠爆小謝仔12/4/2009 15:33
[quote]原文章由 [i]owen.poon[/i] 於 2009-4-12 21:16 發表
其實如果佢當時肯留多年,我地拎左歐聯冠軍,佢一定唔會走 [/quote]

但又可以咁講:可能有佢又未必可以贏到歐聯冠軍;
而且,如果沒有當日奧雲的出走,就沒有而現在利物浦的新金童新王子托里斯。
=====
其實我比較prefer俾多D機會俾新人nemeth,ngog呀佢哋~~~

[[i] 本文章最後由 音符笠爆小謝仔 於 2009-4-12 23:35 編輯 [/i]]

Micnook12/4/2009 16:22
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 2009-4-12 11:20 發表
點都支持
打死都支持
因為我太愛佢  佢改變左我的一身 [/quote]

changed your life? How? May I ask?

bbdo15/4/2009 13:52
[url]http://www.youtube.com/watch?v=jxgjG9je_aM[/url]
睇番真係唏噓...

前利記金童~奧雲18/4/2009 04:29
[quote]原文章由 [i]Micnook[/i] 於 4/13/2009 00:22 發表

changed your life? How? May I ask? [/quote]
可唔可以打中文

前利記金童~奧雲18/4/2009 04:31
[quote]原文章由 [i]bbdo[/i] 於 4/15/2009 21:52 發表
[url]http://www.youtube.com/watch?v=jxgjG9je_aM[/url]
睇番真係唏噓... [/quote]
我睇到有小小想喊.

Villa_Gerrard18/4/2009 05:09
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 4/18/2009 12:29 發表

可唔可以打中文 [/quote]
佢問點樣改變你既一生?:spin2

emj4c2318/4/2009 05:19
[quote]原文章由 [i]不夜天情人[/i] 於 4/8/2009 13:57 發表
佢唔介意減人工又肯打sub的話我可以接受 [/quote]

前利記金童~奧雲18/4/2009 07:19
[quote]原文章由 [i]Villa_Gerrard[/i] 於 4/18/2009 13:09 發表

佢問點樣改變你既一生?:spin2 [/quote]
冇奧雲我唔會踢波  留意足球
中記鬼籃球之神係我細個果時好出名
所以我細個果時剩係留意籃球
但係係98年ge某一日   英格蘭對阿根廷
當奧雲射入完果時之後  我全家人都係到叫  
果時我係我牙麻家住   果日d親戚番黎一起睇英軍踢波
之後我就睇果球波  覺得奧雲好勁  之後就唔睇籃球  剩係睇足球
之後睇利記  d講波佬成日都講  奧雲入波牙
奧雲好勁牙  奧雲又入波牙   不過細個果時都打籃球癟咩興趣  剩係睇唔打
但係鐘意左足球之後  就成日去踢  如果冇奧雲仔我e家可能剩係識打機ge人
唔做運動   所以奧雲仔改變左我一生

bbdo18/4/2009 09:54
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 4/18/2009 12:31 發表

我睇到有小小想喊. [/quote]
真係好慘...
尤其係見到g8要mark番owen

前利記金童~奧雲18/4/2009 10:41
[quote]原文章由 [i]bbdo[/i] 於 4/18/2009 17:54 發表

真係好慘...
尤其係見到g8要mark番owen [/quote]
但場波完左  佢地又係朋友

Rave18/4/2009 17:21
佢肯做後備既,我都歡迎佢番黎,其實我都幾鐘意佢.
佢係咪好似一開始就係o係利記踢波架?

利迷謝拉特19/4/2009 18:00
[quote]原文章由 [i]幸運之神[/i] 於 4/12/2009 13:58 發表

佢因為想贏歐聯走左之後,
利記反而變身做歐聯勁旅, 仲要即贏歐聯...

唉, 真係灰
講真, [color=Red]如果佢肯返我地肯要[/color], 我十萬個贊成... [/quote]
我絕對贊成:rolleyes

宵十一狼20/4/2009 03:32
可能性太低∼賓sir未必肯要距咯……雖然好想距返來……

LeeMic23/4/2009 14:05
奧雲願意做後備和減薪,
可以接受.
不過, 相信賓尼迪斯有不同想法,
當初奧雲不接受賓尼迪斯挽留而離隊,
此外, 賓尼迪斯希望用新人參賽比奧雲等離隊舊人為高.

23/4/2009 18:53
I support OWEN no matter what!!!!!
just beause he knows how to put the ball in the net~~~

kidkidkid25/4/2009 12:20
[quote]原文章由 [i]LeeMic[/i] 於 4/23/2009 22:05 發表
奧雲願意做後備和減薪,
可以接受.
不過, 相信賓尼迪斯有不同想法,
當初奧雲不接受賓尼迪斯挽留而離隊,
此外, 賓尼迪斯希望用新人參賽比奧雲等離隊舊人為高. [/quote]
似係當初當初賓尼迪斯不接受奧雲多D喎

y.wai26/4/2009 04:46
歡迎^_^

kenhuiboy27/4/2009 13:36
owen 紅色的!!!!

查看完整版本: OWEN RETURNS