利迷論壇 » 昔日紅軍 » 科拿又又入波!!!!

頁: [1]

謝蛙特12/9/2009 14:40
科拿又又入波!!!!

科拿始終係我最愛既科拿...精湛射術仍然係度...風暴今季開齋全靠神......實在係太靚喇!!!!!!!!!!!好波不妨一睇再睇~~~

約4分20秒

[url]http://www.youtube.com/watch?v=yj95N5ue5ew[/url]

EST-189213/9/2009 05:36
靚波黎

紅軍新寵兒13/9/2009 07:59
Good Job

晏非路大帝13/9/2009 08:57
靚波..見到有d利迷去棒場@@!

葉綠素13/9/2009 14:07
[quote]原文章由 [i]晏非路大帝[/i] 於 13/9/2009 16:57 發表
靚波..見到有d利迷去棒場@@! [/quote]

重有個跑左落去慶祝 :hehe|
如果佢之前加盟南華就好啦 :XD:XD:XD
場場去睇 :thumbup:

owen.poon13/9/2009 14:17
而家科拿係球會係唔係場場打正選?

four-la14/9/2009 02:21
[quote]原文章由 [i]晏非路大帝[/i] 於 13/9/2009 04:57 PM 發表
靚波..見到有d利迷去棒場@@! [/quote]

理論上著非比賽隊伍的波衫入場唔係太適合
不過畀我都好可能咁做
鬼叫佢係「神」咩
:adore

講番個入球, 真係有當年聯賽盃決賽個入球影子

前利記金童~奧雲14/9/2009 03:21
神呀   靚絕呀
奧雲射門雖好
但同科拿中有段距離

vincy22214/9/2009 14:54
真係好多利物浦FANS去睇喎.
我仲第一次見到係女旁証呀, 澳洲都係比較前衛D

popeye15/9/2009 09:26
[quote]原文章由 [i]owen.poon[/i] 於 13/9/2009 22:17 發表
而家科拿係球會係唔係場場打正選? [/quote]

Not only 場場打正選, he is the captain!

科拿仔15/9/2009 10:03
想問係咪今年第一球?

felix458915/9/2009 11:23
[quote]原文章由 [i]科拿仔[/i] 於 15/9/2009 20:03 發表
想問係咪今年第一球? [/quote]

唔係

不過今場係佢地第一次嬴波!! 加油 科拿 & NQ!

謝蛙特16/9/2009 04:01
我都想去澳洲現場睇一次神比賽.....希望佢唔好咁快退休住啦.....

pkhappy18/9/2009 11:19
[quote]原文章由 [i]謝蛙特[/i] 於 16/9/2009 12:01 發表
我都想去澳洲現場睇一次神比賽.....希望佢唔好咁快退休住啦..... [/quote]

我有去睇場波 ..
基本上場波平時得 6 千人睇..但個晚有 17,000 人 ....
好多人都係睇科拿....!!
我前面同再前面個 d 人都係科拿 fans ..

最難得係 north queensland 作客, 但當科拿入波之後冇人 hur 佢 ...!
同埋 north queensland 個 fans zone 全部都係利記 ... 最後 10 分鐘唱 You'll never Walk alone ..  

場波其實幾抵睇...我坐中間位第 15 行到都係 A$27 張飛...正 :lfcscarf

查看完整版本: 科拿又又入波!!!!