利迷論壇 » 昔日紅軍 » 雖然係黑哨,都要讚讚我o地呢位前紅軍...

頁: [1]

史提夫胡禮21/9/2009 12:47
雖然係黑哨,都要讚讚我o地呢位前紅軍...

我當然唔係話o個個259啦,我要讚o既係比拿美

中堅o黎講里奧費迪南已經唔算慢,但係比拿美都似然帶住個波都走得快過佢,可以見得年近30 o既佢速度依然o係度,仲要好泠靜咁扭過賓科士打!佢入o既另一球世界波亦都功價十足!

希望佢下次主場可以幫曼城大炒曼聯啦!

p.s. sorry,原來post錯位,admin可唔可以移去昔日紅軍?

[[i] 本文章最後由 史提夫胡禮 於 21/9/2009 21:01 編輯 [/i]]

HeiHeiAA21/9/2009 12:57
Yes,比拿美 is a very good player!:)

redfans21/9/2009 14:51
Why Bentiez give up him ? He is good quality player..I feel that he is better than Kyut

kcmc21/9/2009 15:50
[quote]原文章由 [i]redfans[/i] 於 21/9/2009 22:51 發表
Why Bentiez give up him ? He is good quality player..I feel that he is better than Kyut [/quote]

but he will fight with teammate.........

幸運之神22/9/2009 08:58
[quote]原文章由 [i]redfans[/i] 於 21/9/2009 22:51 發表
Why Bentiez give up him ? He is good quality player..I feel that he is better than Kyut [/quote]

佢係好, 但唔覺得佢好過古治

古治速度也許不及比拿美
但傳波, 入楔, 配合隊友, 防守, 紀律, 專注力都好

二揀一一定揀古治

perry32622/9/2009 09:13
[quote]原文章由 [i]幸運之神[/i] 於 22/9/2009 16:58 發表

佢係好, 但唔覺得佢好過古治

古治速度也許不及比拿美
但傳波, 入楔, 配合隊友, 防守, 紀律, 專注力都好

二揀一一定揀古治 [/quote]

入楔不會吧
走位差好多,你睇佢成日比人吹錯越位就知
其實防守我唔多想講,一陣又引起極大爭議
比拿美有heart既程度不會差得過佢,反而係落後果時可能重帶得起隊波
真係衰左脾氣唔好:cry我覺得唔需要咁快判佢死刑,不過領隊係RB實在無辦法

丹尼士22/9/2009 14:05
回覆 #6 perry326 的文章

其實比拿美同比堅尼都係好好既球員, 但響利記無機會發揮

miyabi22/9/2009 14:55
比拿美,真係要贊

不過追成3:3果球都要多謝賓科士打
印象中比拿美好似其實冇特別扭過門將
凈係直線跑
但賓科士打都可以撲空

哎,可惜美美都係不敵最佳十三四五六人

vgJ9kea1200224/9/2009 11:38
[quote]原文章由 [i]perry326[/i] 於 22/9/2009 17:13 發表

入楔不會吧
比拿美有heart既程度不會差得過佢,反而係落後果時可能重帶得起隊波
真係衰左脾氣唔好:cry我覺得唔需要咁快判佢 ... [/quote]
其實你見比拿美咁好波
但真係無一間球會佢踢得長@@
就知佢其實都應該係幾煩既一個人

beanbean042724/9/2009 13:41
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 24/9/2009 19:38 發表

其實你見比拿美咁好波
但真係無一間球會佢踢得長@@
就知佢其實都應該係幾煩既一個人 [/quote]

講出過重點
但隨著年紀大左
我諗佢都成熟左

利物浦托利斯25/9/2009 04:39
冇扭過漫狗個keeper嫁

前利記金童~奧雲25/9/2009 12:22
果球遠射  超級靚

自閉仔25/9/2009 13:43
佢真係好勁下,
如果唔係咁臭脾氣, 絕對係頂級前鋒!!!

Stevie_the_Reds25/9/2009 16:53
[quote]原文章由 [i]自閉仔[/i] 於 25/9/2009 21:43 發表
佢真係好勁下,
如果唔係咁臭脾氣, 絕對係頂級前鋒!!! [/quote]
又唔好咁誇

我只能夠話佢係有質素
佢本身個人有dd問題令佢未去到頂級

又有聽說某領隊話佢天份等同於25, 不過仕途就相差一截.... :headache

Kenneth=]26/9/2009 02:24
比拿美 勁架^_^  可惜唔岩利記踢=.=

livepool88826/9/2009 13:28
[quote]原文章由 [i]perry326[/i] 於 22/9/2009 17:13 發表

入楔不會吧
真係[color=Red]衰左脾氣唔好[/color]:cry我覺得唔需要咁快判佢 ... [/quote]
小弟係比拿美ge diehard fan
並不是由佢打利記時開始
是從norwich    那個著8號ge傻小子
從高雲地利  那個著18號ge傻小子
當時的佢  真是因為發脾氣而脾氣差
但愈來愈大之後   好明顯睇得出佢不是發脾氣而脾氣差
而是因為球賽而發脾氣   佢好有球味
亦是一個不折不扣大情大聖ge球員
當年佢突然加入利記
我的確開心到成個星期都訓唔著
一唻是自已偶像竟然可以打自已最愛ge球會(而且買波衫都可以一件過XD)
二唻佢帶到利記無ge野
除左隊長   我覺得當年佢落場利記都有以往無ge快同創意
有時我地打得太有紀律性了
無左種創意  突然的改變令對手死守時突然適量唔到而漏出唻的機會
比拿美比到我地    就如羅比堅尼比我地ge一樣
好在  班拿約都有依一種利記比較弱ge創意...=]

[[i] 本文章最後由 livepool888 於 15/10/2009 19:20 編輯 [/i]]

ML1710198026/9/2009 17:20
[quote]原文章由 [i]史提夫胡禮[/i] 於 21/9/2009 20:47 發表
我當然唔係話o個個259啦,我要讚o既係比拿美

中堅o黎講里奧費迪南已經唔算慢,但係比拿美都似然帶住個波都走得快過佢,可以見得年近30 o既佢速度依然o係度,仲要好泠靜咁扭過賓科士打!佢入o既另一球世界波亦都 ... [/quote]

阿哥:幾驚吖!比拿美的卻不錯。:thumbup:

billyto27/9/2009 02:57
如果佢唔係成日傷~我估佢係邊線位置可以有一席位

查看完整版本: 雖然係黑哨,都要讚讚我o地呢位前紅軍...