利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧 雲 養 傷 至 少 3 周

頁: [1]

Homless1/10/2009 04:17
奧 雲 養 傷 至 少 3 周

奧 雲 養 傷 至 少 3 周   肯 定 錯 過 世 界 盃 外 圍 賽        

曼 聯 前 鋒 奧 雲 鼠 蹊 受 傷 , 需 休 戰 最 少 3 星 期 , 意 味 他 肯 定 錯 過 本 月 兩 場 世 界 盃 外 圍 賽 。
奧 雲 於 歐 聯 分 組 賽 對 禾 夫 斯 堡 出 任 正 選 , 戰 至 20 分 鐘 便 因 傷 退 下 火 線 。

已 穩 奪 出 線 權 的 英 格 蘭 , 將 於 本 月 10 日 及 14 日 , 分 別 與 烏 克 蘭 及 白 俄 羅 斯 對 壘 。

奧 雲 對 上 一 次 獲 選 代 表 英 格 蘭 , 已 是 去 年 3 月 對 法 國 的 賽 事 。 這 位 昔 日 金 童 今 季 轉 投 曼 聯 , 期 望 能 獲 得 英 格 蘭 領 隊 卡 比 路 垂 青 , 但 是 次 受 傷 相 信 會 對 他 爭 取 明 年 第 四 度 出 席 世 界 盃 決 賽 周 , 造 成 打 擊 。

[url]http://www.rthk.org.hk/rthk/news[/url] ... 1&55&616325

owensiu1/10/2009 06:33
佢真係玻璃

都好, 起碼有個入選唔到既下台階

Steve8131/10/2009 08:06
10/25 主場對49000 . owen 你要好番啦  
睇下我地主場點招呼你呢個25仔
包保你震到你耳膜都穿

Homless1/10/2009 08:52
震到佢耳膜都穿. . .
又要養傷唔知幾耐啦!!hahahahah!!

17號麥馬拿文1/10/2009 12:39
可能個叛徒狗扮傷呢

前利記金童~奧雲1/10/2009 12:52
奧雲仔   又傷

ChaRleS軒1/10/2009 12:54
玻璃腳 算吧喇

C15-高治1/10/2009 14:17
[quote]原文章由 [i]17號麥馬拿文[/i] 於 1/10/2009 20:39 發表
可能個叛徒狗扮傷呢 [/quote]
佢想扮比邊個睇?:lfcscarf

17號麥馬拿文1/10/2009 16:03
回覆 #8 C15-高治 的文章

唔駛番黎呀嗎.....
唔驚俾人噓爆咩.....

ML171019802/10/2009 04:37
退役吧!無謂遺臭萬年!

KELVINPC10262/10/2009 06:54
奧雲要快d好番呀..

謝拉特-G82/10/2009 10:27
[quote]原文章由 [i]KELVINPC1026[/i] 於 2/10/2009 02:54 PM 發表
奧雲要快d好番呀.. [/quote]
師兄有咩企徙先:rolleyes

ML171019802/10/2009 12:47
[quote]原文章由 [i]謝拉特-G8[/i] 於 2/10/2009 18:27 發表

師兄有咩企徙先:rolleyes [/quote]

x2

:lfcflag:lfcflag:lfcflag:lfcflag:lfcflag

前利記金童~奧雲3/10/2009 03:22
奧雲仔傷1星期喳ma

FanOfTorres3/10/2009 06:38
only 3 weeks?? RIP!!

3/10/2009 15:35
几时死?

IFC4/10/2009 13:38
咁虧.....

Desperliverpool6/10/2009 15:16
奧云快d死左去啦

影武流6/10/2009 16:30
好想佢黎返利記主場踢喎xd

denver9/10/2009 01:56
至於最富有球員排行榜,與曼聯有關的球員包辦前5名,榜首碧咸有1.25億鎊(15.54億港元)身家,「紅魔」球星奧雲及朗尼雖排在第2和第3位,但身家只及碧咸的三分之一,隊友里奧費迪南和傑斯緊隨第4和第5位。

HKD 5 億身家 :mad:

[[i] 本文章最後由 denver 於 9/10/2009 09:57 編輯 [/i]]

brabit10/10/2009 01:25
祝福距快D好返!
再傷過!

RedsCool13/10/2009 03:19
retire on Oct 25...at Anfield

查看完整版本: 奧 雲 養 傷 至 少 3 周