利迷論壇 » 昔日紅軍 » 大佬希有黎睇波!

頁: [1]

LKS25/10/2009 17:09
大佬希有黎睇波!

山長水遠親身黎主場支持, 仲要係我地最低潮, 最需要支持既時候, 真係令我感動到流淚!

d反骨仔話入我地波要慶祝, 人禽之辨, 真係有辦你睇!

超級利記迷25/10/2009 17:49
我都好感動

真心感受到...大佬希對利記的情義

真係好有心......

sam903426/10/2009 03:23
有沒大大睇德甲,,知唔知大老希係利華古遜多唔多上陣機會

denver26/10/2009 05:31
[quote]原文章由 [i]sam9034[/i] 於 26/10/2009 11:23 發表
有沒大大睇德甲,,知唔知大老希係利華古遜多唔多上陣機會 [/quote]至今九場德甲全部正選, 兼且場場打足90分鐘, 一場成為Man of the Match

呢九場波利華古遜只係失五球

打出六勝三和零負, 排榜首

呢九場波, 希比亞共有十次攻門, 六次off target 四次中目標, 未有入球

賓尼兔26/10/2009 07:58
有無人有相呀?

佢尋晚好型~想save低~~

足球專家26/10/2009 12:16
咁得閒.........

kfchowkf26/10/2009 13:22
回覆 #6 足球專家 的文章

其實佢真係好有利記心, 香港時間星期六深夜才打完德甲, 星期日即到Anfield支持, 而且在訪問時提出其在陣對man utd的感受, 刺激軍心, salute!

~YIN~26/10/2009 18:02
[url=http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=249092.0 ]http://www.redandwhitekop.com/forum/index.php?topic=249092.0 [/url]
Hyypia talks about his feeling(translated by a supporter from other froum)!!佢真係好有人情味~~~wish him all da best in Germany and hope he could come back as a coach like Hamann someday in the future!!Sami, you are legend!! :-)

law78945627/10/2009 03:04
[quote]原文章由 [i]denver[/i] 於 26/10/2009 13:31 發表
至今九場德甲全部正選, 兼且場場打足90分鐘, 一場成為Man of the Match

呢九場波利華古遜只係失五球

打出六勝三和零負, 排榜首

呢九場波, 希比亞共有十次攻門, 六次off target 四次中目標, 未有入球 [/quote]
睇黎大佬希唔只係利記做大佬 係德甲都做埋大佬

查看完整版本: 大佬希有黎睇波!