利迷論壇 » 昔日紅軍 » 任意發揮題:有乜方法可以令沙比回歸晏菲路???

頁: 1 [2]

Squarefong17/2/2010 15:41
[quote]原文章由 [i]支持---利物浦[/i] 於 2/2/2010 04:25 發表
只要賓帥放下紅軍帥位
有可能會回歸

沙比並非不愛利物浦
而是不愛賓帥

目前新東家雖然有正選打
但表現只平平無奇
予人感覺未能融入億萬鑑隊當中 [/quote]

果邊個個都咁鐘意上腳
都唔係靠佢分波
琴晚見到佢打里昂果場
沙比d攔截粗左好多
唔知係唔係跟得C朗多....

Stevie_the_Reds17/2/2010 16:33
[quote]原文章由 [i]Glas[/i] 於 13/1/2010 16:11 發表

當年話要巴利賣ALONSO,
我聽到即刻飛左句粗口出黎:nts [/quote]
想當年我仲記得係度不惜一切抵毀巴利...........
話嬲佢啊, 覺得佢屎啊等等:XD

不過件事都過左, 要走既始終要走

SNOOPY13/3/2010 19:32
[quote]原文章由 [i]joe421[/i] 於 3/2/2010 18:13 發表
等佢老多幾年係皇馬冇正選果陣買返佢返黎lor
其實沙比既踢法真係踢到34,35都應該仲有貨 [/quote]

佢而家個正選位都危危地啦...
唔使等多幾年既

14/3/2010 07:43
如果真係得就好啦-.-!!真係好愛佢

chingchingmak20/3/2010 16:22
皇馬破產之時,便是沙比回歸之日.希望唔會太耐啦...聽新聞講西班牙經濟都幾差下.

IFC21/3/2010 04:26
R11+10 M

writeland21/3/2010 11:35
[quote]原文章由 [i]IFC[/i] 於 21/3/2010 12:26 發表
R11+10 M [/quote]

皇馬會鬼要尼亞拿咩..

yourtimeisup22/3/2010 12:45
[quote]原文章由 [i]writeland[/i] 於 21/3/2010 19:35 發表

皇馬會鬼要尼亞拿咩.. [/quote]
就算唔係 reira都唔會肯去 要打world cup就一定要出場

12562787223/3/2010 09:29
當日我仲記得沙比,g8係支持買巴利....唔係首先去諗自己俾人逼走..........

係rb咁on居hurt個中場大腦先攪到今時今日咁............
明明果陣賣咁幾個唔用既球員就有錢買巴利....................

LKS24/3/2010 03:36
到今時今日都唔明當年點解買巴利要同時賣沙比, 因為無錢?

如果真係無錢, 論質素, 表現同重要性, 要郁人排隊有排都未到沙比, 兩閘, 兩翼和板凳當年都有排執, 點解反而要攪沙比個位? 真係多此一舉, 一子錯, 滿盤皆落索正是如此

利記歷年既領隊, 同球員關係最疏離既可能就係賓sir

回應主題, 同其他師兄一樣, 只有賓sir離開, 沙比先有可能回來

libido29/5/2010 18:42
[quote]原文章由 [i]LKS[/i] 於 24/3/2010 11:36 發表
到今時今日都唔明當年點解買巴利要同時賣沙比, 因為無錢?

如果真係無錢, 論質素, 表現同重要性, 要郁人排隊有排都未到沙比, 兩閘, 兩翼和板凳當年都有排執, 點解反而要攪沙比個位? 真係多此一舉, 一子錯, 滿盤 ... [/quote]
就係因為沙比走 我地先有錢買j2...

[[i] 本文章最後由 libido 於 30/5/2010 02:44 編輯 [/i]]

前利記金童~奧雲2/6/2010 05:49
[quote]原文章由 [i]libido[/i] 於 30/5/2010 02:42 發表

就係因為沙比走 我地先有錢買j2... [/quote]
但沙比係利記ge大腦...
g2要多係多多1個攻擊點

jessy292824/6/2010 04:26
回覆 #1 RioAddict 的文章

皇马明年欧冠小组第三,转踢欧霸抽中利物浦。。。。。。。。。

黑色寧靜24/8/2010 07:50
xabi alonso係好球員

edwin941325/8/2010 11:05
叫所有利迷聯名寫信叫佢番黎==

muimui44425/8/2010 14:49
好掛住沙比啊,好喜歡好似佢咁既球員,,

hung062927/8/2010 06:37
沙比交波扭波睇通睇[email protected]@ 勁野!!

呃post大王28/8/2010 06:11

HTOP28/8/2010 14:43
好想 紅軍明星隊 有佢...
可惜....sigh

查看完整版本: 任意發揮題:有乜方法可以令沙比回歸晏菲路???