利迷論壇 » 昔日紅軍 » 任意發揮題:有乜方法可以令沙比回歸晏菲路???

頁: [1] 2

RioAddict16/12/2009 08:44
任意發揮題:有乜方法可以令沙比回歸晏菲路???

全球利迷簽名信...俾利記隊長佢做...???

fatantony16/12/2009 09:51
C HING , 你諗多咗. 好似上星期返嚟睇BALL就得

alisonc16/12/2009 12:17
如果可以話,我都想參加﹗

但係現實的話真係無咩可能,但好似對阿記嗰場専登飛返黎捧我地場,我已經好驚喜同好感動﹗

有陣時反而諗沙比第時退役做領隊返黎利記都好,佢夠冷靜、能面對壓力、閱讀球賽能力又高。

308016/12/2009 13:40
緊係得,不過係打winning時.到時你咪可以囉

積積16/12/2009 13:52
沙比走左已經係事實
上場波見到佢返黎睇波已經好開心:fishball

ChaRleS軒16/12/2009 14:11
其實沙比可以多d返黎睇波..已經好開心:)

lezard16/12/2009 14:29
佢番黎睇波,個時真係超開心,好想喊= =,情況就好似當年老mc走咁,感覺仲大= ="番黎??算啦,除外賓sir走啦,如果唔係我諗都冇咩可能,都係發下夢好= =(我最近都成日留意佢係西甲既比賽,搞到e加愛上西班牙波= =)

supersheep16/12/2009 20:03
係WINNING度買返來.:)

超級利記迷16/12/2009 22:19
返黎睇波:)

ipmf17/12/2009 01:46
大佬希同沙比,真是球員的典範!

XabiFralonso19/12/2009 00:54
整個人型紙牌!

KELVINPC102619/12/2009 08:55
我都想沙比番番黎
但係已經走左架啦

杜迪炳19/12/2009 16:54
回歸左好幾次啦

bee100423/12/2009 05:10
=.=出40m同皇馬買返..皇馬實放

Welsh23/12/2009 09:48
講真...呢世應該都無機會睇到佢再為利物浦效力
諗到呢度真係sad

vgJ9kea1200223/12/2009 19:02
向前望啦

hosum010524/12/2009 01:55
令沙比同C朗不和

newnew24/12/2009 14:38
算啦
沙比得閒返黎睇波已經好欣慰
或者日後佢有機會加入教練團或管理層呢

[[i] 本文章最後由 newnew 於 24/12/2009 22:39 編輯 [/i]]

前利記金童~奧雲26/12/2009 03:26
掛住沙比    真心希望佢番黎

tc21h27/12/2009 11:33
算啦 ,佢個心都唔系利記!!!!

積奇29/12/2009 03:36
回覆 #20 tc21h 的文章

如果佢個心唔o係利記,對阿記果場佢都唔會黎睇波啦!

denver29/12/2009 05:34
返黎睇波已夠

你睇下奧雲有冇番過黎睇波?

SNOOPY5/1/2010 18:28
出錢買囉...
一季之後...皇馬真係會放人嫁
因為佢真係match 唔到皇馬隊波, 跟唔上行軍速度

kyky23236/1/2010 12:08
(Buy him back, give him more higher salary than 皇馬 ,buy all his teammate in皇馬 and change the team become 沙比FC.)<------------ Don't dream to much when us sleep:lfcscarf:sleep

[[i] 本文章最後由 kyky2323 於 9/1/2010 11:30 編輯 [/i]]

前利記金童~奧雲6/1/2010 13:13
[quote]原文章由 [i]denver[/i] 於 29/12/2009 13:34 發表
返黎睇波已夠

你睇下奧雲有冇番過黎睇波? [/quote]
去左獌之後就冇
之前一直都有  不過都小

RioAddict10/1/2010 16:47
Alonso - Barry talk forced me out
Midfielder explains why he had to leave Anfield

[url]http://www.skysports.com/story/0[/url],19528,11669_5851576,00.html

估唔到仲有報章問沙比呢個問題......
要留意沙比表達0既意思, 佢真係心繫紅軍......只係賓sir傷得佢太深

積積10/1/2010 16:57
[quote]原文章由 [i]RioAddict[/i] 於 11/1/2010 00:47 發表
Alonso - Barry talk forced me out
Midfielder explains why he had to leave Anfield

[url]http://www.skysports.com/story/0,19528,11669_5851576,00.html[/url]

估唔到仲有報章問沙比呢個問題......
要留意沙比表達0既意思, 佢真係心繫紅軍......只係賓sir傷得佢太深[/quote]

都估到架啦

賓sir果下真係傷得佢太深
而家利記冇左沙比
連巴利都買唔到

唯有希望阿古可以幫到利記啦:XD

Glas13/1/2010 08:11
[quote]原文章由 [i]積積[/i] 於 11/1/2010 00:57 發表

都估到架啦

賓sir果下真係傷得佢太深
而家利記冇左沙比
連巴利都買唔到

唯有希望阿古可以幫到利記啦:XD [/quote]
當年話要巴利賣ALONSO,
我聽到即刻飛左句粗口出黎:nts

RioAddict14/1/2010 06:24
慘, 利記每次輸波, 我都0黎度憑弔一次..................

s9810028315/1/2010 00:49
唔知沙比見到利記而家咁樣 會唔會想番黎幫手~

乞兒=沙比迷15/1/2010 16:37
[quote]原文章由 [i]Glas[/i] 於 13/1/2010 16:11 發表

當年話要巴利賣ALONSO,
我聽到即刻飛左句粗口出黎:nts [/quote]
比個5我!!!

bayen18/1/2010 02:06
賣賓sir俾皇馬...等佢再一次迫走沙比...

hooa7nj6kai19/1/2010 12:18
脅持佢老婆:hyper

支持---利物浦1/2/2010 20:25
只要賓帥放下紅軍帥位
有可能會回歸

沙比並非不愛利物浦
而是不愛賓帥

目前新東家雖然有正選打
但表現只平平無奇
予人感覺未能融入億萬鑑隊當中

evolution2/2/2010 14:59
算吧啦
希望 a4仲好啦

RedsCool3/2/2010 07:35
only one way which is LIV to win title, CL and show us what he missed....

joe4213/2/2010 10:13
等佢老多幾年係皇馬冇正選果陣買返佢返黎lor
其實沙比既踢法真係踢到34,35都應該仲有貨

利神8/2/2010 11:15
發夢果陣:sleep:sadcry

clivetsang12/2/2010 03:25
[quote]原文章由 [i]bayen[/i] 於 18/1/2010 10:06 發表
賣賓sir俾皇馬...等佢再一次迫走沙比... [/quote]

我鍾意您o既建議:thumbup:

clivetsang12/2/2010 03:26
[quote]原文章由 [i]支持---利物浦[/i] 於 2/2/2010 04:25 發表
只要賓帥放下紅軍帥位
有可能會回歸

沙比並非不愛利物浦
而是不愛賓帥

目前新東家雖然有正選打
但表現只平平無奇
予人感覺未能融入億萬鑑隊當中 [/quote]

其實佢去得爛隊都預左
隊波都唔會以佢為重心
重要性真係唔及響利記o既時候

查看完整版本: 任意發揮題:有乜方法可以令沙比回歸晏菲路???