利迷論壇 » 昔日紅軍 » 科拿不滿列後備離場

頁: [1]

adnap24/1/2010 23:21
科拿不滿列後備離場

【明報專訊】利物浦前射手科拿今季轉戰澳職球隊北昆士蘭風暴,但周六因不滿被列作後備,憤而離場抗議。教練伊恩費格遜堅持今次陣容調動純粹戰術需要,球隊高層表示今天會約見科拿調解。34歲的科拿今季在澳職23戰射入9球,但球隊在10支球隊中位列第9。

老馬都仲好有火...:rolleyes

hosum010525/1/2010 02:12
[quote]原文章由 [i]adnap[/i] 於 25/1/2010 07:21 發表
【明報專訊】利物浦前射手科拿今季轉戰澳職球隊北昆士蘭風暴,但周六因不滿被列作後備,憤而離場抗議。教練伊恩費格遜堅持今次陣容調動純粹戰術需要,球隊高層表示今天會約見科拿調解。34歲的科拿今季在澳職23戰射 ... [/quote]
咁不如解約去南華la~ 等我可以入場睇下:)

jellyreds26/1/2010 04:49
[quote]原文章由 [i]hosum0105[/i] 於 25/1/2010 10:12 AM 發表

咁不如解約去南華la~ 等我可以入場睇下:) [/quote]

同意 ~ haha ~ 香港足球即見幾千人 ~

麥馬拿神26/1/2010 08:56
去南華啦~~我會入場睇架~~

alancheung1628/1/2010 05:36
南華係時候出手啦!!

LFC1028/1/2010 11:05
哈哈,阿古睇到呢個報導都唔知要憤而離場抗議幾多次了

bbdo1/2/2010 06:10
我估佢應該唔會頂到得幾千人入場- -

支持---利物浦1/2/2010 20:16
只客串一場由南華安排的友誼賽上陣就心滿意足

查看完整版本: 科拿不滿列後備離場