利迷論壇 » 昔日紅軍 » 施斯願返晏菲路:加盟利物浦十分有趣

頁: [1]

BB朋友13/7/2010 08:15
施斯願返晏菲路:加盟利物浦十分有趣

前利物浦前鋒施斯希望今夏重返英超聯賽,施斯上一次在英超踢球還是兩個賽季前的事情。隨後,他從新特蘭去了彭拿典內高斯。

今年28歲的法國國腳上賽季在希臘勁旅攻入23球,在接受天空體育的採訪時,施斯表達了他想重返利物浦的想法。

「在利物浦,我沒有得到機會,在新特蘭,我度過了一段美好的時光,但我希望能重返利物浦,那將十分有趣。我喜歡阿仙奴,因為我的朋友在那裡,曼徹斯特也不錯,但我以前的球會是利物浦,從這一點上說,如果英格蘭不是最好的話,也是最好的之一。」
link:[url]http://soccer.sina.com.hk/cgi-bin/nw/show.cgi/6/2/1/2052952/1.html[/url]

if he comes back , at least he can be a good sub for torres:rolleyes

麥斯洛迪古斯13/7/2010 08:48
好呀! 我好鍾意你
不過佢真系一個不幸球員
如果果陣時佢無斷腳 成就比起e加一定好好多
世界級都有可能

iiiii11113/7/2010 15:33
番黎啦cisse 當年就係睇你踢先鍾意利記~~~~

孱暉21/7/2010 06:53
[quote]原文章由 [i]iiiii111[/i] 於 13/7/2010 23:33 發表
番黎啦cisse 當年就係睇你踢先鍾意利記~~~~ [/quote]
我又係WO:hyper

alanhahaha88824/7/2010 03:59
i still remember he danced around the CL trophy

norman200824/7/2010 04:39
[quote]原文章由 [i]BB朋友[/i] 於 13/7/2010 16:15 發表
前利物浦前鋒施斯希望今夏重返英超聯賽,施斯上一次在英超踢球還是兩個賽季前的事情。隨後,他從新特蘭去了彭拿典內高斯。

今年28歲的法國國腳上賽季在希臘勁旅攻入23球,在接受天空體育的採訪時,施斯表達了他 ... [/quote]
沒有得到機會?:stp唔計你受傷都好多時間,你冇好好珍惜

擁護利物浦25/7/2010 18:53
[quote]原文章由 [i]norman2008[/i] 於 24/7/2010 12:39 發表

沒有得到機會?:stp唔計你受傷都好多時間,你冇好好珍惜 [/quote]
我反而記得cc 經常門前失機
最鐘意勁ben 龍門 但成日射中間 唔會燙兩邊

但為你D怒射 又真係好勁既

查看完整版本: 施斯願返晏菲路:加盟利物浦十分有趣