利迷論壇 » 昔日紅軍 » 曼城出售比拿美

頁: [1]

Squarefong15/7/2010 16:22
曼城出售比拿美

【商台互動體育組】曼城早前成功簽入耶耶托尼及謝路美保定,而西班牙國腳中場大衛施華周四又已通過體測,現時陣內確有人滿之患。據悉,曼城領隊文仙尼,已準備出售兩位「麻煩射手」比拿美與辛達告魯斯。

說比拿美麻煩,緣於自文仙尼取代曉士成為曼城教頭後,兩者一直處於水深火熱狀態,不和事件經常傳出。如今,大衛施華終以2,500萬鎊加盟,文仙尼勢將安排這位西班牙國腳出任左翼位置,故比拿美已可被放棄。英國傳媒指出,文帥已將該名威爾斯射手掛牌求售。

另一麻煩友辛達告魯斯,則長期受傷患困擾致影響表現,今屆世盃也非巴拉圭必然正選。據悉,文仙尼已為辛達告魯斯尋求買家,幸好巴勒莫、馬賽及比錫達斯等似乎有興趣。

麥斯洛迪古斯15/7/2010 17:10
真系好慘
佢既鬥心真系好令人敬佩
可惜可惜

iiiii11115/7/2010 17:45
利記需要你~~

乂蚊仔16/7/2010 05:43
[quote]原文章由 [i]iiiii111[/i] 於 16/7/2010 01:45 發表
利記需要你~~ [/quote]
但係佢唔要利記呢-____-!!:mk

BB朋友16/7/2010 15:18
辛達告魯斯 if price is fair can try try

刺.青16/7/2010 15:39
比拿美如果唔係去打golf既話
可能已經係王子既好拍檔,好後備
前季可能已經有冠軍:nts

XabiFralonso17/7/2010 03:01
踢得有表現都比人飛
就知呢個人一定有啲問題啦

[email protected]LFC17/7/2010 03:04
番黎啦 :adore:adore

kyky232317/7/2010 04:04
He can back to liverpool at any time but we have a lot of forward already

乂蚊仔17/7/2010 04:09
要佢番黎又打架!!!

KELVINPC102619/7/2010 02:42
番番黎利記吧

YUEN20/7/2010 04:39
比拿美 will come back? he is OK but the discipline is not quite OK?

乂蚊仔20/7/2010 08:52
叫佢番黎又攪到我地嫁JA!!!!

Squarefong23/7/2010 03:14
[quote]原文章由 [i]BB朋友[/i] 於 16/7/2010 23:18 發表
辛達告魯斯 if price is fair can try try [/quote]

呢個唔要啦

ralphyypia23/7/2010 18:41
bellamy射唔入個時佢會呆左雙手放係頭,定格仰天,次次都係咁。
:bebe

SNOOPY24/7/2010 15:10
robinho 呢?
我對佢既將來有興趣d...

查看完整版本: 曼城出售比拿美