利迷論壇 » 昔日紅軍 » 阿士東維拉將簽羅比堅尼

頁: [1]

BB朋友20/7/2010 02:05
阿士東維拉將簽羅比堅尼

據英國《每日快報》透露,阿士東維拉領隊奧尼爾正在與熱刺前鋒羅比堅尼商談轉會的具體事宜。
By Tong Mu
2010年7月20日 上午04:25:00
Share

Photo Gallery
放大
Photo Gallery
放大
Robbie Keane , Tottenham Hotspur(Getty Images)
      繼上季成功收購李察鄧尼後,阿士東維拉領隊馬田奧尼爾有意簽下李察鄧尼國家隊隊友羅比堅尼。據《每日快報》報導,阿士東維拉很有希望簽入該名射手。

目前與阿士東維拉競購羅比堅尼的球會是些路迪。上季羅比堅尼曾被哈利列納外借至該隊效力半個球季,堅尼曾為該隊貢獻了16個入球。

上季因為在出陣次數問題上與哈利列納發生了矛盾,羅比堅尼在年初冬季轉會窗開啟之後出人意料地被熱刺球會外借至些路迪。

上季結束後,羅比堅尼已結束了外借合约,重新成為了熱刺陣中的一名球員。哈利列納目前正在全力向其他球會四處兜售该名射手,而全然無意來季重新啟用羅比堅尼。(Goal.com)

keep on working hard keane!

乂蚊仔20/7/2010 03:26
佢真係好慘....比人飛黎飛去!!!

gerrard_070520/7/2010 07:52
x喇哈利列納! :sleep
如果真係去到villa都唔錯. 1黎villa又有歐洲賽踢 2黎去到應該都有正選做..
好過留響spurs度浪費時間la!!
不過都相信佢唔會返celtic lu.. 之前1借過去個陣..
都已經講過 無論點 都只會留半季..

20/7/2010 14:25
[quote]原文章由 [i]gerrard_0705[/i] 於 20/7/2010 15:52 發表
x喇哈利列納! :sleep
如果真係去到villa都唔錯. 1黎villa又有歐洲賽踢 2黎去到應該都有正選做..
好過留響spurs度浪費時間la!!
不過都相信佢唔會返celtic lu.. 之前1借過去個陣..
都已經講過 無論點 都只會留半 ... [/quote]

我都覺得假若佢過villa都幾好,
其實哈利列納根本唔想用佢,
但大佬佢又系隊長一定要出佢,好似謝拉特咁,
如果冇態既話,唔出佢又死,出佢又死…
所以先借佢去些路迪囉

lion_yin1920/7/2010 16:35
不如你返黎啦
我好掛住你:(

Agggger29/7/2010 11:06
[quote]原文章由 [i]lion_yin19[/i] 於 21/7/2010 00:35 發表
不如你返黎啦
我好掛住你:( [/quote]
Will be good.

RioAddict29/7/2010 14:59
前幾日列納先話唔會賣, 衣家又話賣???

lfc33111/8/2010 01:58
回覆 #1 BB朋友 的文章

借返lfc la, 佢走得,射得,有heart, 又無私, 真唔明點解蝕都比佢走

幸運之神2/8/2010 06:45
列納用左半年就唔用
果陣 15M 買佢返去做乜?

alancheung162/8/2010 08:53
真係可以考慮下返黎利記啦
咁有心既球員真係好難搵架

查看完整版本: 阿士東維拉將簽羅比堅尼