利迷論壇 » 昔日紅軍 » 紅軍名宿怒斥馬斯查蘭奴如狗

頁: [1]

費托9號仔30/8/2010 00:57
紅軍名宿怒斥馬斯查蘭奴如狗

[quote]

利物浦名宿伊恩聖莊表示,剛轉投巴塞的阿根廷國腳馬斯查蘭奴是個卑鄙小人,他斷不會想念在晏菲路的日子。

現年26歲的馬斯查蘭奴2007年從韋斯咸加盟利物浦,他亦以出色的表現逐漸成為紅軍的中場主力。不過在賓尼迪斯被解雇後,馬斯查蘭奴卻一直希望離隊。現在他已經非常接近以1720萬磅的身價加盟西甲班霸巴塞隆拿。

另外為了這次轉會,馬斯查蘭奴缺陣了利物浦0-3負於曼城及2-1反勝特拉布宗的比賽,他的做法受到廣泛的質疑,利物浦名宿伊恩聖莊就是其中之一。

「馬斯查蘭奴永遠都不是我喜歡的球員,他總是帶著一副苦瓜面。我不喜歡看他的比賽,他的做法就像狗一樣,不顧一切要加盟巴塞,太可惡了。」伊恩聖莊接受《鏡報》採訪時講到。

不過利物浦已經將波圖中場美尼利斯購入,用以頂替馬斯查蘭奴的位置。

新聞來源:http://www.goal.com/hk/news/1249/%E5%88%A9%E7%89%A9%E6%B5%A6/2010/08/30/2093335/%E7%B4%85%E8%BB%8D%E5%90%8D%E5%AE%BF%E6%80%92%E6%96%A5%E9%A6%AC%E6%96%AF%E6%9F%A5%E8%98%AD%E5%A5%B4%E5%A6%82%E7%8B%97

[/quote]

其實佢想去巴塞就係人都知嫁啦..不過佢罷踢又真係衰d既...
同當時c朗一樣想去自己鍾意既球隊而被人唾罵

PatrickNg30/8/2010 01:35
我隻狗都好、乖過佢!
錢又要收,波又唔踢!一個字,[color=Red][size=3]賤[/size][/color]!

費托9號仔30/8/2010 03:13
回覆 #2 PatrickNg 的文章

吓!
姐係擺踢個日佢有收錢架?

Allred30/8/2010 03:53
披着紅色外衣的賤狗!

Allred30/8/2010 04:00
非常希望巴塞歐聯出局打歐羅,對正利記,我地踢斷佢只狗腳!

謝拉凸30/8/2010 04:17
罷踢..點都講唔通啦~~~

KL16830/8/2010 05:06
其實都唔可以咁講, 馬斯仔一年前已經話想走, 結果都多踢一個球季, 係利仔留唔住人哋既心啫, 竟然人哋個心不在, 講咩都係無用, 加上一朝天子一朝臣.

lion_yin1930/8/2010 05:06
Admin,有侮辱球員的報導呀,仲唔ban?哈哈哈哈....

edwin941330/8/2010 09:28
唔係如狗 佢根本就係狗

owen.poon30/8/2010 09:41
係呢一刻,我憎馬斯狗多過奧雲

pplove31/8/2010 12:25
紅軍名宿怒斥馬斯查蘭奴如狗

利物浦名宿伊恩聖莊對馬斯查蘭奴的做法十分反感……

2010年8月30日 上午12:19:00

利物浦名宿伊恩聖莊表示,剛轉投巴塞的阿根廷國腳馬斯查蘭奴是個卑鄙小人,他斷不會想念在晏菲路的日子。

現年26歲的馬斯查蘭奴2007年從韋斯咸加盟利物浦,他亦以出色的表現逐漸成為紅軍的中場主力。不過在賓尼迪斯被解雇後,馬斯查蘭奴卻一直希望離隊。現在他已經非常接近以1720萬磅的身價加盟西甲班霸巴塞隆拿。

另外為了這次轉會,馬斯查蘭奴缺陣了利物浦0-3負於曼城及2-1反勝特拉布宗的比賽,他的做法受到廣泛的質疑,利物浦名宿伊恩聖莊就是其中之一。

「馬斯查蘭奴永遠都不是我喜歡的球員,他總是帶著一副苦瓜面。我不喜歡看他的比賽,他的做法就像狗一樣,不顧一切要加盟巴塞,太可惡了。」伊恩聖莊接受《鏡報》採訪時講到。

不過利物浦已經將波圖中場美尼利斯購入,用以頂替馬斯查蘭奴的位置。(Goal.com)

冇心幫利記踢波既球員,真係唔要得

s9810028331/8/2010 17:42
伊恩聖莊 英文係咩>

pplove31/8/2010 17:48
[quote]原文章由 [i]s98100283[/i] 於 1/9/2010 01:42 發表
伊恩聖莊 英文係咩> [/quote]

Ian St John

i_stare_lu1/9/2010 13:42
巴狗!汪汪

費托9號仔1/9/2010 14:19
[quote]原文章由 [i]owen.poon[/i] 於 30/8/2010 05:41 PM 發表
係呢一刻,我憎馬斯狗多過奧雲 [/quote]

x2

Agggger1/9/2010 14:37
Come on, 伊恩聖莊!!! Mind your tongue, please do not insult dogs. Maybe he can compare Marce to Man U dogs, but not real dogs.

科拿仔1/9/2010 14:40
c朗都無罷踢咁cheap啦

WAI111/9/2010 14:49
[quote]原文章由 [i]科拿仔[/i] 於 1/9/2010 22:40 發表
c朗都無罷踢咁cheap啦 [/quote]
其實c朗係真係一個好pro既足球員...
至於馬斯..我冇野好講,對鏝鋮之前佢都仲係好pro

費托9號仔1/9/2010 15:41
我POST 過喇~
[url]http://www.lfc.org.hk/forum/viewthread.php?tid=93672&highlight=[/url]

i_stare_lu2/9/2010 02:13
[quote]原文章由 [i]科拿仔[/i] 於 1/9/2010 22:40 發表
c朗都無罷踢咁cheap啦 [/quote]
竟然搵c朗同呢隻巴狗比

s981002832/9/2010 04:20
對阿記果場..大家都仲話佢好博命..

原來係做比全世界睇等人買佢

利記隊長2/9/2010 15:18
回覆 #1 費托9號仔 的文章

走吾緊要``吾好走左之後講咁多野``吾係當初賓蛇買你過來`你都沒必成為一個世界級球員~
呢個世界離離合合係好正常的``大家都吾好向後望了`
我們展望今季睇下點```

newnew2/9/2010 21:17
原來之前話家人問題全部假o既
枉我地仲幫你講咁多好說話

roycechan7/9/2010 12:30
講得好!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

查看完整版本: 紅軍名宿怒斥馬斯查蘭奴如狗