利迷論壇 » 昔日紅軍 » 紐卡素領隊侯頓, 比士利系唔系以前利記球員?

頁: [1]

hkfans7/12/2010 05:29
紐卡素領隊侯頓, 比士利系唔系以前利記球員?

紐卡素領隊侯頓, 比士利系唔系以前利記球員?

RedsCool7/12/2010 05:32
yes, he was our no 7 under king...who had played well in our glory days and went back to Newcastle after LIV...

so special to see him this weekend! and do us a favour of  going easy on us!

LFC107/12/2010 05:38
絕對一個好低調既經典利記名宿

daddy_lai7/12/2010 06:13
係咪剛剛比人炒左果個?

RedsCool7/12/2010 06:17
Chirs hughton was fired and P Beardsley stepped in on interim basis

phylun7/12/2010 06:52
紐卡素領隊侯頓[color=Red]唔係[/color]以前利記球員
以前踢熱刺, 仲有... 唔記得...

比士利[color=Red]係[/color]以前利記球員
當時 7+9+10, 正!!!

加歷查的Fans7/12/2010 06:53
[quote]原文章由 [i]phylun[/i] 於 7/12/2010 14:52 發表
紐卡素領隊侯頓唔係以前利記球員
以前踢熱刺, 仲有... 唔記得...

比士利係以前利記球員
當時 7+9+10, 正!!! [/quote]
韋斯咸,踢左閘

phylun7/12/2010 06:57
踢利記o個個叫 Ray Houghton
前紐卡素領隊叫 Chris Hughton

phylun7/12/2010 07:00
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 7/12/2010 14:53 發表

韋斯咸,踢左閘 [/quote]

請問佢踢熱刺o個時, Sol Campbell 係咪佢隊友?
如果係, 都了解  Campbell 點解鬧 "no sense"

LFC107/12/2010 07:37
哎啊,我搞錯了,唔好意思我亂up廿四

phylun7/12/2010 07:46
Never mind!
我o係o個時開始睇利記...

再之前o既 , 我都唔太清楚~

加歷查的Fans7/12/2010 13:01
曉頓響熱刺最尾果年,蘇甘保剛剛做青年軍
唔知佢地識唔識

a147258369ppp8/12/2010 03:15
^^

佢係愛爾蘭藉既利記球員   我都係果陣認識利記   果陣仲有班尼斯 魯(薯)   守龍門果個係高班拿  令人印象難忘

kiskegr8/12/2010 03:18
嗰時都算係地上最強…

魯殊 比士利 班尼斯 候頓

阿舜8/12/2010 03:24
[quote]原文章由 [i]kiskegr[/i] 於 8/12/2010 11:18 發表
嗰時都算係地上最強…

魯殊 比士利 班尼斯 候頓 [/quote]
事實係果陣時已經橫掃歐洲
如果唔係希素慘劇,利記係歐洲賽既成績點止"只"係5度奪歐冠?!

tomhui_19911238/12/2010 05:10
[quote]原文章由 [i]a147258369ppp[/i] 於 8/12/2010 11:15 發表
佢係愛爾蘭藉既利記球員   我都係果陣認識利記   果陣仲有班尼斯 魯(薯)   守龍門果個係高班拿  令人印象難忘 [/quote]
比士利係英格蘭國腳嚟架 :hyper

marginboo8/12/2010 05:24
佢後尾過左Newcastle , 係尹雲斯年代, 當時老麥岩岩打起....
我重有當年D咭, 係94/95年倒, 其實唔係好耐架咋, 而家興少師, 老學你都係時候退落黎

[img]http://farm6.static.flickr.com/5126/5242677177_5f949c6177.jpg[/img]

[img]http://farm6.static.flickr.com/5206/5242677085_351518638f.jpg[/img]

digitom8/12/2010 05:47
[quote]原文章由 [i]a147258369ppp[/i] 於 8/12/2010 11:15 發表
佢係愛爾蘭藉既利記球員   我都係果陣認識利記   果陣仲有班尼斯 魯(薯)   守龍門果個係高班拿  令人印象難忘 [/quote]

我都係!!!

RedsCool8/12/2010 06:54
[quote]原文章由 [i]marginboo[/i] 於 8/12/2010 13:24 發表
佢後尾過左Newcastle , 係尹雲斯年代, 當時老麥岩岩打起....
我重有當年D咭, 係94/95年倒, 其實唔係好耐架咋, 而家興少師, 老學你都係時候退落黎

[url]http://farm6.static.flickr.com/5126/5242677177_5f949c61[/url] ... [/quote]

P7+H8+Aldrige and Barnes and later Rush....also Mcmahon (11), Whealn 5

charlie8/12/2010 07:16
[quote]原文章由 [i]marginboo[/i] 於 8/12/2010 13:24 發表
佢後尾過左Newcastle , 係尹雲斯年代, 當時老麥岩岩打起....[/quote]

唔知有無人記得佢踢完利記之後去左邊呢:hehe

英倫10號奧雲仔8/12/2010 07:43
[quote]原文章由 [i]charlie[/i] 於 12.8.2010 15:16 發表

唔知有無人記得佢踢完利記之後去左邊呢:hehe [/quote]

(冇出貓) 好似係咪去左愛華頓? :stp

eversun8/12/2010 16:51
冇錯佢係去左隔離街 ! 當時我地仲係行梗大運, 比士利當年係加拿大返黎,係去曼聯試腳先, 廢蛇唔要跟住加盟利記就發光發亮, 情況似早幾年簡東拿,C9都係利記睇先, 但唔要比左人 !

Squarefong10/12/2010 06:22
[quote]原文章由 [i]英倫10號奧雲仔[/i] 於 8/12/2010 15:43 發表

(冇出貓) 好似係咪去左愛華頓? :stp [/quote]

係, 桑拿士賣左佢

查看完整版本: 紐卡素領隊侯頓, 比士利系唔系以前利記球員?