利迷論壇 » 昔日紅軍 » 肥賓

頁: [1]

summerkids8/12/2010 05:32
肥賓

肥賓有今日的下場相信都係他太過自信..同佢d 戰術由如打機..鍾意想變就變..成日都想新野會一夜成名!
係利記無錢又叫無錢買人
宜家咁大支水喉...結果咪又係打到咁!!
但係我都係度想..不如國米炒左佢的話叫佢返黎la!..我相信佢可以留得住某d 球員..何況又有新班主!
再者佢係big4大戰真係有把握過學神!

hkfowlerhk8/12/2010 05:36
[quote]原文章由 [i]summerkids[/i] 於 8/12/2010 13:32 發表
肥賓有今日的下場相信都係他太過自信..同佢d 戰術由如打機..鍾意想變就變..成日都想新野會一夜成名!
係利記無錢又叫無錢買人
但係我都係度想..不如國米炒左佢的話叫佢返黎 ... [/quote]

what do u wnat to say ah? First few words said he is not good. Then u ask him to come back?! :stp:stp

yeungleung8/12/2010 05:38
幫肥賓澄清一點先 肥賓係國地到冇買過人

同埋

我唔想肥賓返黎
但學臣留唔留低得呢..
如果一月前都交唔到貨就.:bye

bee10048/12/2010 05:39
我都唔太想佢而家返..
即使肥賓要返..
我覺得佢都要休息一段時間..去調整返自己ge思想先至再適合教波

618349278/12/2010 05:41
可唔可以move去昔日紅軍區,唔該

digitom8/12/2010 05:44
[quote]原文章由 [i]summerkids[/i] 於 8/12/2010 13:32 發表
係利記無錢又叫無錢買人
但係我都係度想..不如國米炒左佢的話叫佢返黎 ... [/quote]

又英超又歐聯, 輪換都好合理, 去到重要賽事又係最強XI, ok啦, 係有時計數計過頭失分
國米今年陣容不變, 去年超強米列圖養傷, 全隊年齡又大一歲
但係我都係度想..不如國米炒左佢的話叫佢返黎 ... (唔通我地等緊佢被炒?)

查看完整版本: 肥賓