利迷論壇 » 昔日紅軍 » 托利斯抨擊利物浦???

頁: [1] 2

Jeff肥1/2/2011 03:33
托利斯抨擊利物浦???

托利斯:[color=Red]夢想加盟車仔這樣級數的球會[/color]

西班牙射手費蘭度托利斯承認,他對最終以5000萬磅從利物浦加盟車路士感到高興,他坦言[color=Red]車路士的級數才是自己希望的。[/color]

「我很高興,來到車路士讓我自豪。過去一週讓我過得很艱難,不過在轉會窗關閉最後一日,我可以說自己是一名車路士球員了。」托利斯接受採訪時說。

對於加盟車路士,托利斯認為可以對自己的職業生涯有巨大幫助。

「來到車路士,是我職業生涯的重要一步。我[color=Red]只想加盟這樣級數的球隊[/color],這裡每個人都有責任心,每個人都期待著取得成功,而我已經做好準備迎接挑戰。以往對陣車路士是十分困難的,他們是歐洲最頂級的球隊之一,目標是一切錦標。我認為加盟世界最頂尖的球會是每位球員的夢想,我很的很高興來到車路士。」(Goal.com)

間接話我哋唔係同車路士同一級數的球隊....無言

回覆:
我都同意大家GE講法....呢D都係門面功夫....若果大家都唔同意呢個POST  GE話...在此致歉!!:lfcscarf

[[i] 本文章最後由 Jeff肥 於 1/2/2011 12:13 編輯 [/i]]

F托里斯朋友1/2/2011 03:34
使唔使講野咁有骨呀!?

小悟1/2/2011 03:35
每去到一個新地方

說門面話是基本吧...

我不介意他離開

而且各為其主...在新東家發揮好還是不好也是命

bee10041/2/2011 03:36
咪睇下你下季有冇歐冠踢LOR反骨仔

麥馬拿神1/2/2011 03:36
不用介懷喎~~~我地用行動去證明我地上緊,車仔跌緊

apology1/2/2011 03:38
係咪係利物浦比人叫得做金童都要反骨?

sunnyboy1/2/2011 03:41
我記得F托加盟既時候....MAK LING LING 批過佢26歲之後會有一另一個事業既高峰...驗左

麥記1/2/2011 03:42
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 1/2/2011 11:38 發表
係咪係利物浦比人叫得做金童都要反骨? [/quote]
咁我地以後要諗下其他新名了:hehe

norman20081/2/2011 03:43
[quote]原文章由 [i]麥馬拿神[/i] 於 1/2/2011 11:36 發表
不用介懷喎~~~我地用行動去證明我地上緊,車仔跌緊 [/quote]
好快啦,星期6打敗佢就是最佳證明

bee10041/2/2011 03:44
[quote]原文章由 [i]sunnyboy[/i] 於 1/2/2011 11:41 發表
我記得F托加盟既時候....MAK LING LING 批過佢26歲之後會有一另一個事業既高峰...驗左 [/quote]
我記得麥小姐係世杯批過..最後輸左=.=

Squarefong1/2/2011 03:44
門面話一定係咁講, 唔駛放大既
唔通佢講話我黎只想贏錦標, 贏唔到我又轉會

Jeff肥1/2/2011 03:45
回覆 #10 bee1004 的文章

信MAK LING LING 我信保羅好過....

費蘭度托利斯_91/2/2011 03:46
【不良詞語】 TORRES

30801/2/2011 03:47
我晤介意,佢都係做門面?,好正常,但我覺得你係我地呢幾年暨努力無白費,十分多謝你,但應該有返少少品好

小悟1/2/2011 03:47
[quote]原文章由 [i]Jeff肥[/i] 於 1/2/2011 11:45 發表
信MAK LING LING 我信保羅好過.... [/quote]

保羅已經死了

Lok1/2/2011 03:48
又係呢d誇大既標題

嘩眾取寵既 post

Bono1/2/2011 03:52
起碼托奡筏囍老麥甘要free走,亦都唔似25雲甘要逼住低價賣,仲為利記帶來左5000萬鎊,為我地帶來五年歡樂,一個前鋒換來左兩個,一高一技術好,豐富左打法,而且當打後生,利記因為托奡答甄鰶}而更加春光明媚,點解大家仲要對此有不滿呢?我只會話,多謝你,托奡,希望你除左對利記,會踢得越來越好

9.fowler1/2/2011 03:53
抨擊利物浦??? haha, fail post

kenhuiky1/2/2011 04:01
大部分球星轉會都會這樣說的,
c朗、卡卡都會這樣說,
但不見得他們蔑視舊主,
將眼光放在新前鋒組合,
減少批評吧。

muimui4441/2/2011 04:16
「我很高興,來到車路士讓我自豪。過去一週讓我過得很艱難,不過在轉會窗關閉最後一日,我可以說自己是一名車路士球員了。」

唔係好想怪佢..但我聽到依句..個心好唔舒服..
宜家作為一個利物浦球員好失禮你咩.???
沙比走左都唔會咁講啦..
起碼沙比心仍在利記..唔知點解..我開始覺得托利斯有少少假了..可能我捻多左啦..

tyrone1/2/2011 04:24
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 1/2/2011 11:36 發表
咪睇下你下季有冇歐冠踢LOR反骨仔 [/quote]

轉會就=反骨咁好多人都係反骨仔

tyrone1/2/2011 04:26
[quote]原文章由 [i]Bono[/i] 於 1/2/2011 11:52 發表
起碼托奡筏囍老麥甘要free走,亦都唔似25雲甘要逼住低價賣,仲為利記帶來左5000萬鎊,為我地帶來五年歡樂,一個前鋒換來左兩個,一高一技術好,豐富左打法,而且當打後生,利記因為托奡答甄鰶}而更加春光明媚,點解大家 ... [/quote]

非常同意:lfcscarf

plk1984sam1/2/2011 04:29
[quote]原文章由 [i]kenhuiky[/i] 於 1/2/2011 12:01 發表
大部分球星轉會都會這樣說的,
c朗、卡卡都會這樣說,
但不見得他們蔑視舊主,
將眼光放在新前鋒組合,
減少批評吧。 [/quote]

係囉,最近成日好多呢D負面post希望大家可以將焦點放番係我地現有既事上:lfcscarf

tc21h1/2/2011 04:45
回覆 #1 Jeff肥 的文章

使唔使講野咁有骨呀!?   X2
費托超討厭!!!!!

lwqqa1/2/2011 04:52
不用多說
我們利記是用行動證明一切的
當年你對我們許下的承諾
現在你對車迷許下的承諾
你覺得還會對我們有效嗎?
努力踢你的球
現在的利物浦可不是你所說的那樣級數!

liverpudlian1/2/2011 05:05
回覆 #7 sunnyboy 的文章

係咪高峰到未知!

hopecreator1/2/2011 05:07
[quote]原文章由 [i]sunnyboy[/i] 於 1/2/2011 11:41 發表
我記得F托加盟既時候....MAK LING LING 批過佢26歲之後會有一另一個事業既高峰...驗左 [/quote]

MAK LING LING講得真係冇錯, 不過我知佢不嬲都冇料到兼唔準:luf

Just!N1/2/2011 05:33
無你又點!?
照拆車  挑!

chi21021/2/2011 05:46
我驚到時晏飛路冇人歡迎你咋

不過我都理性上祝福你啦t9
係架車度入多d波啦..

但係感情上真係唔想你走..
你真係利記既icon
d人一諗起利記,一係就隊長,另一個就係你..
唉,算啦,唔走都走左啦..
仲有咩好講丫..:cry:lfcscarf:
:bye:bye:bye:bye

Torres_lfc1/2/2011 05:47
完全同意利記唔襯t9呢d級數去踢

下半季唔該king真係醒醒定定.....唔係無好球員黎就真係要食自己

晏菲露1/2/2011 05:52
門面野, 如果因為一兩句就可以激死, 睇怕你人生都無唔可以平安咁過
佢帶左5000萬俾我地, 打個和, 無拖無欠

clivetsang1/2/2011 06:01

嘩...麥玲玲都出埋..邊夠你玩:XD
高唔高峰而家知喇咩?
你睇25雲過去皇馬之後就知高峰唔係轉左會就算係嫁啦:hyper

米高1/2/2011 06:10
[quote]原文章由 [i]Squarefong[/i] 於 1/2/2011 11:44 發表
門面話一定係咁講, 唔駛放大既 [/quote]

奧雲咪比人放到大一大
做咩王子就唔洗放大呀....?
公平D好啵...!!

Thirteen1/2/2011 06:15
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 1/2/2011 11:38 發表
係咪係利物浦比人叫得做金童都要反骨? [/quote]
倒不如話果d金童自己拎黎:bye

zerojn19751/2/2011 06:21
唔好敏感,個個都會講呢D野嫁啦,C奶一樣都係咁講,仲要人地可能尋日都發夢都無諗過會黎利記...

我頭先都有去車仔D論壇公起佢地,佢地有托巴組合,我地有卡啦蘇組合,英超都好睇好多^^

晏菲露1/2/2011 06:21
[quote]原文章由 [i]米高[/i] 於 1/2/2011 14:10 發表

奧雲咪比人放到大一大
公平D好啵...!! [/quote]

25雲去左49000啊
49點同車仔比啊
佢死都唔續約令到我地要10m賤賣佢
又點計啊

佢去左49講左幾多次侮辱我地既野啊

公平???你咁比已經唔公平啦!!!

呢版某一部份人真係non sense
換返50m, 仲想點? 我都唔開心, 但做人唔係要自己拎盡晒好處架!

howardyip1/2/2011 06:29
回覆 #36 晏菲露 的文章

佢無講過侮辱利物浦既說話

clivetsang1/2/2011 06:40
[quote]原文章由 [i]米高[/i] 於 1/2/2011 14:10 發表

奧雲咪比人放到大一大
公平D好啵...!! [/quote]

咁我將你哩段野放大先啦
25雲出走皇馬我o地收番幾多錢先?
知唔知點解咁少呀??
之後仲去埋49000添
你想點撐佢先?
我都好撐佢嫁
不過係撐佢落海之嘛:hyper

denver1/2/2011 06:43
係咪係利物浦比人叫得做金童都要反骨? [/quote]Owen 是反骨仔, 因為加入了rival club
但轉會就叫反骨?

Glen Johnson是否Portsmouth的反骨仔?
Konchesky是否FULHAM的反骨仔?
CARROLL 是否紐卡素的反骨仔?

GuEvis1/2/2011 06:44
門面功夫一定要做
但出自佢把口去真係好心痛...

查看完整版本: 托利斯抨擊利物浦???