利迷論壇 » 昔日紅軍 » 冷一冷靜... 今年夏天費托咪會0黎香港

頁: [1]

siu9131/2/2011 12:48
冷一冷靜... 今年夏天費托咪會0黎香港

係咪會同車仔一齊黎香港參加英超挑戰杯?
咁咪可以睇埋班拿約呢!!!

sing062120041/2/2011 12:49
班拿約:sadcry 我都幾掛住佢下

TorresKing1/2/2011 12:49
佢起利記既時候 我真係打算佢今年黎香港
我就準備草錢買票入場睇...希望見到費托。
但係依家佢起車仔..我就無諗過買票入場睇。
就算佢真係黎我都唔會睇。

cyqiu1/2/2011 12:50
咁係咪要攞件利記torres 波3俾佢簽名啊-.-

Jeff肥1/2/2011 12:50
無言...望佢傷咗...黎唔到啦-.-

冰谷大貓1/2/2011 12:51
你 (妳) 夠冷靜既話,就應該去「昔日紅軍」開 post。:nts

TorresKing1/2/2011 12:52
佢黎唔黎對於我地黎講已經唔重要。
佢已傷透我地既心靈

chrisho1/2/2011 12:52
其實大家唔好咁啦......

佢已經唔係利記球員

仲要TOPIC係同利記無關

唔好再係主版講呢D野啦

Jeff肥1/2/2011 12:53
一係佢哋比我哋炒下10:0都OK喎...加油...支持香港!!!
打倒廢車!!!

mr.1591/2/2011 12:53
佢來既話一定要搵佢拿簽名:hyper:hyper:hyper:hyper

siu9131/2/2011 12:53
回覆 #6 冰谷大貓 的文章

... 咪玩啦... 你呢句應該有排post, 個個post都係講T9

TorresKing1/2/2011 12:54
回覆 #10 mr.159 的文章

算了吧啦...我望利物浦今年黎香港
要老4 簽名都唔錯。s7 c9都好

Jeff肥1/2/2011 12:56
回覆 #12 TorresKing 的文章

同意...望都望利記黎啦

kevinhty1/2/2011 13:04
我會著利記波3柴佢台:)
順手支持老侯拆車~~

Xabi.Alonso1/2/2011 13:16
組團去唱會歌

卍爆龍卍1/2/2011 13:27
回覆 #12 TorresKing 的文章

係,我都想利記泥........

edwin94131/2/2011 13:44
想拎件利记衫俾佢签名睇佢乜反应......

沙比•F托利斯^^1/2/2011 16:39
[quote]原文章由 [i]edwin9413[/i] 於 1/2/2011 21:44 發表
想拎件利记衫俾佢签名睇佢乜反应...... [/quote]

x2

ps.好中意你簽名:thumbup:

英倫10號奧雲仔1/2/2011 17:15
黎香港俾羅神睇辦
鋪路上山 :sleep

小Kewell1/2/2011 17:59
[quote]原文章由 [i]edwin9413[/i] 於 1/2/2011 21:44 發表
想拎件利记衫俾佢签名睇佢乜反应...... [/quote]
呢個主意唔錯
組團拎件利記俾佢簽, 成班簽完仲要xyz佢
之後唱會歌走人:hyper
好了,發完夢:sleep

kennygayson1/2/2011 20:12
[quote]原文章由 [i]TorresKing[/i] 於 1/2/2011 20:49 發表
佢起利記既時候 我真係打算佢今年黎香港
我就準備草錢買票入場睇...希望見到費托。
但係依家佢起車仔..我就無諗過買票入場睇。
就算佢真係黎我都唔會睇。 [/quote]

入場唔定係為佢喝彩o既,喝倒彩都得啫.....利迷們更加要入場呀!撐車仔......對家!!!

英倫10號奧雲仔2/2/2011 01:15
[quote]原文章由 [i]小Kewell[/i] 於 2.2.2011 01:59 發表

呢個主意唔錯
好了,發完夢:sleep [/quote]

搵返 d 唔要既 TORRE$ 野集埋送返俾佢 :hyper
我就冇咩野, 撕返上年月曆佢果版俾佢就得 :hyper

chrisho2/2/2011 01:19
[quote]原文章由 [i]小Kewell[/i] 於 2/2/2011 01:59 發表

呢個主意唔錯
好了,發完夢:sleep [/quote]

:thumbup:

我想撕爛佢本自傳, 然後逐頁逐頁擲落佢度

同佢講句 FXCKING LIAR

lion_yin192/2/2011 04:52
Who is Torres?

dttlee2/2/2011 05:24
嘩愈講愈激
不如o係佢面前燒佢件波衫啦!!(講笑勿認真..)

查看完整版本: 冷一冷靜... 今年夏天費托咪會0黎香港