利迷論壇 » 昔日紅軍 » F托:射爆紅軍大門

頁: [1]

leekinnam2/2/2011 11:43
F托:射爆紅軍大門

【商台     互動體育組】5,000萬鎊的破英超轉會費紀錄從利物浦     轉投車路士     之後,費蘭度托利斯     (F托利斯)旋即變成了紅軍球迷心中的「叛徒」,下輪「紅藍大戰」,F托利斯更可望倒戈作「地標戰」,「王子」更豪言要在該仗射爆紅軍大門!

下場英超聯     賽車路士將在史丹福     橋球場迎戰利物浦,預計屆時肯定全場爆滿,而F托利斯更勢必遭到入場的紅軍球迷「熱烈歡迎」,可以預期到時喝倒采之聲此起彼落,觀眾席上也絕對少不了「叛徒」的橫額和紙牌。

然而有望在「紅藍大戰」首度為車路士披甲,並倒戈昔日球會利物浦的F托利斯無懼一切,更揚言會竭力為藍軍出戰,並以攻破紅軍大門為目標:「如果我有機會落場,我定必傾力為車路士比賽,更希望能夠取得入球。」

由「寵兒」變成「叛徒」,F托利斯並不在意紅軍球迷的想法,他更輕描淡寫的說:「首戰可能對陣利物浦並不是完美之事,不過看看有甚麼事情發生吧,我不會說任何利物浦的壞話,因為是他們讓我成為頂級球員,以及參與頂級賽事,在那裡的日子我很開心,但現在不同了,我將為車路士而戰。」

lyobunshi2/2/2011 11:45
职业球员,职业态度,无可厚非。只不过转会时机选择错误

leon1992682/2/2011 11:46
有咩問題???各為其主,有d野唔洗用言語表達...不用這麼膚淺

s!U豪x22/2/2011 11:47
標題又唔洗大做文章既....

卍爆龍卍2/2/2011 11:47
商台......唔好信咁大

Jeff肥2/2/2011 11:48
我哋有連拿係度...無有怕!!!

愛因斯坦2/2/2011 11:48
[quote]原文章由 [i]卍爆龍卍[/i] 於 2/2/2011 19:47 發表
商台......唔好信咁大 [/quote]

agree!

唔信佢會咁講,無可能!

[email protected]2/2/2011 11:52
look at the source.....

LiverP00N2/2/2011 11:53
標題極誇張,內文都冇咩野

同埋 呢個POST應否轉去昔日紅軍

jessechan2/2/2011 11:56
串襮~~

小奶2/2/2011 11:56
佢咁講都好正常姐其實...唔通同佢講對舊會要留力咩...前鋒係要黎入波嫁啦...

前利記金童~奧雲2/2/2011 12:06
王子...雖然好想你月黎月成功
但呢場波   你唔會有可能有入到波
倒戈入波ge只有祖高爾

chrisho2/2/2011 12:09
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 2/2/2011 20:06 發表
王子...雖然好想你月黎月成功
但呢場波   你唔會有可能有入到波
倒戈入波ge只有祖高爾 [/quote]

JCOLE 有得出就好....唔知FIT番未, 不過都要睇KING

JCOLE對住車仔入波我會開心到爆:hyper

卍爆龍卍2/2/2011 12:11
回覆 #13 chrisho 的文章

唔知佢fit 唔 fit !!

sms2/2/2011 12:24
[quote]原文章由 [i]小奶[/i] 於 2/2/2011 19:56 發表
佢咁講都好正常姐其實...唔通同佢講對舊會要留力咩...前鋒係要黎入波嫁啦... [/quote]
雖然我唔信商台&費托咁講
但我唔係幾認同你呢句
如果一個人處事夠圓滑, 可以選擇唔表態
唔講嘢又冇人話佢啞, 淨係讚美而家嘅球會咪ok囉

黑色寧靜2/2/2011 12:35
【商台     互動體育組】:sleep

Dalglish2/2/2011 12:37
紅軍射爆車路士大門

pkhappy2/2/2011 12:57
之前睇過英文版. 雖然商台個 topic 誇左, 但佢係講過 d 咁既野 ..

不過有咩問題, 唔通話 "I dont want to score against Reds". 人都走左, 點解仲要成日討論佢講過 d 咩, 而且仲要只係加盟既官方式訪問

leon1992682/2/2011 13:02
JOE可能FIT到超神

cky8k6j2/2/2011 13:24
可吾可以吾好再post 傷台D文
無建設性,用詞又不當
D料又吾堅又out date

hung06292/2/2011 14:12
大家覺唔覺殤商d野好誇張??

lust2/2/2011 14:20
算la...到時我地win緊3,4球果時米比佢入lor
不過我真係想用我畢生所學ge問候語泥問候e條杏+橙一番!!!

lwqqa2/2/2011 14:38
POST D咁誇大既文
吾好再post商台d文得吾得?

[[i] 本文章最後由 lwqqa 於 2/2/2011 22:46 編輯 [/i]]

Hercules2/2/2011 14:50
[quote]原文章由 [i]黑色寧靜[/i] 於 2/2/2011 20:35 發表
【商台     互動體育組】:sleep [/quote]

可唔可以禁止轉貼商台互動體育組呀, 見到標題已經作嘔!

查看完整版本: F托:射爆紅軍大門