利迷論壇 » 昔日紅軍 » 馬斯查蘭奴:離利物浦就像殺了人一樣

頁: [1]

G8G8G84/2/2011 03:32
馬斯查蘭奴:離利物浦就像殺了人一樣

(Goal.com)2011年2月4日 星期五 10:09

馬斯查蘭奴上季加盟巴塞隆拿    引起不少爭議,而剛從利物浦    加盟車路士    的費蘭度托利斯    同樣如此。這名阿根廷    國腳為托利斯的做法辯護,認為他們的做法並無不妥。

「我對托利斯受到的質疑感到驚訝,當初我離開利物浦時,感覺就像殺了人一樣。」馬斯查蘭奴接受採訪時說。

「傳媒的報導好像離隊是我們的錯,但事實上利物浦並未表現出足夠的誠意去留住我們。我告訴托利斯他無需擔心,因為他已經為利物浦奉獻很多了。」

本周日,托利斯將在車路士主場對陣利物浦的比賽中上演處子戰。(Goal.com)

[url=http://hk.news.yahoo.com/article/110204/25/mjoz.html]http://hk.news.yahoo.com/article/110204/25/mjoz.html[/url]

王子好過你好多:bebe

一世利迷J4/2/2011 03:43
bull shxx

BB朋友4/2/2011 03:53
goal.com-__-

SiU康4/2/2011 03:53

馬斯查蘭奴上季加盟巴塞隆拿引起不少爭議,而剛從利物浦加盟車路士的費蘭度托利斯同樣如此。這名阿根廷國腳為托利斯的做法辯護,認為他們的做法並無不妥。

「我對托利斯受到的質疑感到驚訝,當初我離開利物浦時,感覺就像殺了人一樣。」馬斯查蘭奴接受採訪時說。

「傳媒的報導好像離隊是我們的錯,但事實上利物浦並未表現出足夠的誠意去留住我們。我告訴托利斯他無需擔心,因為他已經為利物浦奉獻很多了。」

本周日,托利斯將在車路士主場對陣利物浦的比賽中上演處子戰。(Goal.com)
甘樣叫唔叫錯:bebe最後幾日先提交transfer request我地一定搵到人頂佢既...btw希望我地禮拜日好好防守torres!!!

[[i] 本文章最後由 SiU康 於 4/2/2011 11:54 編輯 [/i]]

CharlieHei4/2/2011 03:58
佢收【不良詞語】皮啦  TORRES就算走都比足夠時間我地買人!
佢條【不良詞語】樣 又罷賽又盛 冇D職業道德  而家係度尻UP

adwinyip4/2/2011 03:59
算吧啦, 佢地呢d人梗係為自己o個類人講說話架啦. 馬斯既離開真係冇得話佢唔o岩, 最錯就係佢搞罷踢呢下先失人心, 如果佢好離好去, 我相信冇甘多人X佢.

SiU康4/2/2011 03:59
咪係..罷踢真係好唔要得

Ivan_s4/2/2011 04:00
馬斯都好過ft,起碼都話過屋企人住唔慣!

而且,真小人好過偽君子

adwinyip4/2/2011 04:03
[quote]原文章由 [i]Ivan_s[/i] 於 4/2/2011 12:00 發表
馬斯都好過ft,起碼都話過屋企人住唔慣!

而且,真小人好過偽君子 [/quote]
而且佢都講左成兩季先走, o個條友月頭仲話留, 月尾已經走頭. 真係比佢呃晒.

~~阿風~~4/2/2011 04:04
回覆 #5 Ivan_s 的文章

唔係嘛?
馬斯好過托利斯?
最少托利斯冇做過罷踢呢d衰野呀嘛?

leon1992684/2/2011 05:22
算啦

debito4/2/2011 06:03
[quote]原文章由 [i]~~阿風~~[/i] 於 4/2/2011 12:04 發表
唔係嘛?
馬斯好過托利斯?
最少托利斯冇做過罷踢呢d衰野呀嘛? [/quote]

我唔知呀......

陰謀論D講, Torres上半季under Hodgson嘅時候冇態, RAWK 上面都有人話係佢專登踢到一pat C咁嘅

當然, 事實係咪咁, 只有當事人至知.

(p.s. 不過如果真係咁, Torres 係我哋(或我)心目中只會更加唔好, even會衰過Masch)

kennygayson4/2/2011 09:51
[quote]原文章由 [i]~~阿風~~[/i] 於 4/2/2011 12:04 發表
唔係嘛?
馬斯好過托利斯?
最少托利斯冇做過罷踢呢d衰野呀嘛? [/quote]

馬斯都唔好得幾多,但前面個師兄講得o岩,真小人好過偽君子.....
老老實實,馬斯一早話左要走架啦,學神都買定保臣頂佢個位(姑勿論成功唔成功),總好過有人一個月就變晒臉....

edwin94134/2/2011 10:02
屎佢系一篤屎 下一句唔讲

親中央有咩唔好4/2/2011 10:07
[quote]原文章由 [i]edwin9413[/i] 於 4/2/2011 18:02 發表
屎佢系一篤屎 下一句唔讲 [/quote]
屎我係一督屎 自出世開始

你吃香蕉 我做臭屎 命中早注已難移

屎我係一督屎 命比蟻便宜

你坐Benz 我挖鼻屎 自知死也再難移

長夜 星披夜 屎坑中過夜

問你可知道人生短快樂更短?!

屎我地一堆屎 賺取快樂時

你我既相識也就共歡 儘管一切太便宜

長路孤單路 永不歸路

問你可知道誤解多侮辱更多?!

低我在最低底 賤比撮爛泥

你踢我一腳卻鬧我呀媽 爛屎不准向上爬

只盼望有一天 願跑到田園

去到花間我伴花 願躺花底看嫩芽

只盼望有一天 爛屎化肥田

化作春土更護花 漫天花香送晚霞

化作春土更護花 漫天花香送晚霞

屎我係一督屎 花 我願化花香

terryliverpool4/2/2011 10:22
下...咩話原來隻馬去左巴塞隆納嫁A_A

Jeff肥4/2/2011 10:54
成班無職業道德geX係度自我安慰…球隊又無對你哋唔往…無啦啦可以講到我哋係錯咁=.=

Hercules4/2/2011 11:29
[quote]原文章由 [i]terryliverpool[/i] 於 4/2/2011 18:22 發表
下...咩話原來隻馬去左巴塞隆納嫁A_A [/quote]

:hehe:hehe:hehe:hehe

馬田基利4/2/2011 11:47
[color=Red]利物浦並未表現出足夠的誠意去留住我們[/color]
食屎啦
你減完人工得個坐字炸

muimui4444/2/2011 12:19
好笑啦..
又唔睇下自己點解比人鬧..如果你正正常常咁走啊..
我地都唔會話你半句啦...罷踢係你先做得出..

100982c4/2/2011 15:06
係咪群埋美斯同西班牙果班巴狗一齊群得耐~~~傻Q左?

iiiii1114/2/2011 16:48
罷踢果單又點計先?

fatzi4/2/2011 16:53
睇下你點走既姐
你睇下沙比 加西亞 希比亞呢D你咪要學囉

andrewin7/2/2011 07:41
馬斯查蘭奴 食屎la,
罷踢ar la, 抵你e+ 係 巴塞 連 後備都無

藍色的天7/2/2011 08:03
呢條友真係, 冇利物浦佢有今日?
忘本之人...

Kenneth=]8/2/2011 02:19
M同T字~2個都差不[email protected]@ 太9的說
XABI仔IS THE BEST  
轉會後仲關心球會 真係忠心~^^

RedsCool8/2/2011 03:10
also B19 is the best, King pls bring them back if possible!

卍爆龍卍8/2/2011 03:13
罷踢真係好過份!!!!!

卍爆龍卍8/2/2011 11:05
回覆 #24 andrewin 的文章

係,活該牙

雞翼10/4/2011 18:48
你冇資格講野!!!!!!!!!!!!

摩連迪c11/4/2011 00:51
又唔見有人話 沙比仔、希比亞、艾比路亞、巴布....... 等不同盡錄既球員 殺左人????

bee100411/4/2011 01:44
罷踢0.0?

唔見沙比走, 巴布走我地會咁?

點解場場睇巴塞都見你唔到ge?.?...又轉左會定去左邊呀?

andrewin13/4/2011 06:06
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 11/4/2011 09:44 發表
罷踢0.0?

唔見沙比走, 巴布走我地會咁?

點解場場睇巴塞都見你唔到ge?.?...又轉左會定去左邊呀? [/quote]

係後備度睇波:bebe, 有時連後備都無.
可以返屋企:sleep

謝仔+沙比13/4/2011 17:10
佢個陣仲話當rafa係恩師要報答
世界仔到佢

Josephwan199214/4/2011 05:07
睇黎e+踢到咩死樣,盧卡斯都好過你wow,馬哥~

chinwing101516/4/2011 02:57
問下自己知唔知咩叫做職業操守先啦, 呢d人真係...

p.s. 佢明知去巴塞坐硬冷板都照去, 我真心覺得佢好kai:hi

[[i] 本文章最後由 chinwing1015 於 16/4/2011 10:59 編輯 [/i]]

查看完整版本: 馬斯查蘭奴:離利物浦就像殺了人一樣