利迷論壇 » 昔日紅軍 » 馬查、50M、奧雲,你地最憎邊個?

頁: [1]

lion_yin191/4/2011 05:06
馬查、50M、奧雲,你地最憎邊個?

我個人黎講一定係奧雲!!!!!
轉會皇馬果劑擺明玩野,明要我地蝕錢,後來去曼狗更加唔洗講。
就算佢以前有咩豐功偉績都好,都唔能夠原諒。:lur

HTOP1/4/2011 05:43
[quote]原文章由 [i]lion_yin19[/i] 於 1/4/2011 13:06 發表
我個人黎講一定係奧雲!!!!!
轉會皇馬果劑擺明玩野,明要我地蝕錢,後來去曼狗更加唔洗講。
就算佢以前有咩豐功偉績都好,都唔能夠原諒。:lur [/quote]
奧雲。
起馬50M 未投曼魚, 講明入BALL 唔會慶祝, 但25 都做了
馬斯...其實佢走之前果幾場都交足功課, 係笨JOR D 做錯決定姐

andrewin1/4/2011 05:55
馬屎 = 奧雲 >>>> > 50M

馬屎 同 奧雲 兩個都係 pk, 裡應外合 咁逼我地 賤賣 佢.
馬屎 仲賤到罷踢.  奧雲就投獌.

50M 至少無投死敵, 又無裡應外合 咁逼我地 賤賣.
我地可以拎果50m 來買人.

lwqqa1/4/2011 08:52
三個都冇感覺
但係功勞最大當然係Mr.50M
佢個50M幫利記快速反彈!!

DanielxBabel1/4/2011 09:44
25 啦梗係
去做曼狗.又迫我地賤賣佢
馬斯就冇乜野
係罷踢真係好唔滿意
而前任9號就真係冇野
幫我地賺一筆.又冇去做曼狗
仲有佢話晒都真係為我地付出左好多好多
佢係3個之中惟一一個祝佢好運既人

jacklo31221/4/2011 10:46
馬查...

edwin94131/4/2011 11:19
馬屎!!!

前利記金童~奧雲1/4/2011 11:43
3個都唔憎- -唔識憎踢過利記ge球員

Squarefong1/4/2011 12:11
1. 25雲
2. 迪奧FOOL
3. 馬屎

[[i] 本文章最後由 Squarefong 於 1/4/2011 20:29 編輯 [/i]]

Ftorres91/4/2011 13:01
owen

chungsiu1231/4/2011 13:07
25雲,其他人真係好難爭到佢呢個神台位

vgJ9kea120021/4/2011 13:52
奧雲的確係反骨既

我自己一開始都好鐘意好迷佢
形象都真係幾健康,少數私生活乾淨既英軍球星
個人感覺啦下
我認為佢打從一開始都已經覺得利物浦係唔配得上佢
事實上佢天份真係超高,佢的確有權恃才傲物
但站在利迷角度,反感就梗嫁啦
最後仲要搞到球會蝕大本
呢淡氣好多人到宜家都吞唔落,包括我自己

50M先生
我自己講過唔會怨同恨佢
因為佢真係唔同奧雲果一個CASE
佢幫我地上過高峰~嚴格黎講都算共過患難
至少佢肯留到一月先走,只係成件事佢同佢經理人處理手法真係差得很
變左搞到不歡而散
但從結果睇,我覺得今次個DEAL利記係嬴哂

馬斯~
好典型只可以共富貴唔能夠共患難果一種
大膽講佢根本係球壇浪子果一類
根本唔會受任何感情束博,轉會只如轉工
加上佢效力時間唔算好長
同埋佢果一種類型,
只要係勢強果陣(即好似第二果年咁)有一個馬斯係陣入面
就會更強
但如果好似第七果一年咁弱勢
馬斯就變左無咩可以幫到手
所以變左我個人對馬斯離開感覺真係唔大...

積積1/4/2011 14:50
[quote]原文章由 [i]chungsiu123[/i] 於 1/4/2011 21:07 發表
25雲,其他人真係好難爭到佢呢個神台位 [/quote]

講得冇錯

呢個神台位25雲坐梗架啦:bye

iiiii1111/4/2011 15:41
25雲

勇敢武士1/4/2011 16:05
3個都唔多憎,最多都係鄙視馬斯擺踢姐
感覺上馬斯同Owen都係有d被迫咁做,
佢地想走但球會要強留先搞成咁,
3個都係換領隊個時走,真係無可厚非

1256278721/4/2011 21:50
[quote]原文章由 [i]vgJ9kea12002[/i] 於 1/4/2011 21:52 發表
奧雲的確係反骨既

我自己一開始都好鐘意好迷佢
形象都真係幾健康,少數私生活乾淨既英軍球星
個人感覺啦下
我認為佢打從一開始都已經覺得利物浦係唔配得上佢
事實上佢天份真係超高,佢的確有權恃才傲物
但站 ... [/quote]

因為馬斯係防守嗎...
極其量都係失少d波

roncheung2/4/2011 00:37
25雲
當年迫我哋賤賣佢去皇馬,最重要係宜家去咗做狗!

FELIZ2/4/2011 18:05
torres上季又打封閉比賽又打傷上陣,
老實講,一個為利物浦付出咁多既球員,有必要真係仇恨到咁咩?

藥師3/4/2011 14:02
我唔會憎t9 點講都好 佢之前就算傷到要打針都會去踢 但係又唔會支持佢...

lohongkiu3/4/2011 14:07
馬屎就真係pk到冇朋友

bee10043/4/2011 18:03
[quote]原文章由 [i]FELIZ[/i] 於 3/4/2011 02:05 發表
torres上季又打封閉比賽又打傷上陣,
老實講,一個為利物浦付出咁多既球員,有必要真係仇恨到咁咩? [/quote]
x2=.=嬲就真係嬲過佢..但諗返轉頭..即使走都帶來50m, 係利記時又經常帶傷上陣..最重要果幾年都俾左利記..只係決定ge時間遲左d..

比起25雲呢個神檯級...50m先生根本不值一談=.=

denver7/4/2011 04:32
一定係奧雲!!!!!

ML171019807/4/2011 15:55
[quote]原文章由 [i]chungsiu123[/i] 於 1/4/2011 21:07 發表

看簽名

:thumbup:

supersheep8/4/2011 09:21
50m完全無問題,
係我地搞到佢殘哂,
仲要回返50m返來.

25仔唔洗講,咩叫25仔:bebe

198912038/4/2011 15:50
25雲對住利記有無入過波?

sakinijino13/4/2011 03:36

x2

law78945613/4/2011 04:52
馬斯因為佢擺賽迫我地賤賣

卍爆龍卍17/4/2011 13:49
馬屎啦,佢罷踢...好狗!!

17號麥馬拿文17/4/2011 16:46
一定係25雲!!!!!

軒尼斯18/4/2011 12:38
25雲>馬斯>>>>>50M

25雲令到我地用8M賣走當家射手同去左做狗真係前無古人
馬斯除左唔Pro之外真實又冇咩(沙比就pro啦,明明一年前就想走都盡力打)
50M我就覺得佢好笑同好慘…起碼我地有50M用,而且佢而家係車仔比人杯葛,仲要0011。。。

查看完整版本: 馬查、50M、奧雲,你地最憎邊個?