利迷論壇 » 昔日紅軍 » <<王子>>

頁: [1]

紅軍新寵兒7/4/2011 09:37
<<王子>>

[url=http://www.youtube.com/watch?v=7G3P7qu6lpI&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=7G3P7qu6lpI&feature=player_embedded[/url]

安察洛提打醒王子:fishball

真係唔忍心睇住你比人批評,希望你可以有番啲霸氣同狀態啦!!!!!

我見佢己經好努力,可惜都係差啲........:cry

詩眼倦天涯7/4/2011 12:39
王子係差d運
相信自己丫要 我睇好你下埸入波架!

scottn1198/4/2011 07:23
應有此報

利記x健8/4/2011 11:23
[quote]原文章由 [i]scottn119[/i] 於 8/4/2011 15:23 發表
應有此報 [/quote]

點解要咁講 難道佢真是利物浦罪大惡極的人嗎??人已走 點解仲要加多腳呢?

norman20088/4/2011 13:01
[quote]原文章由 [i]scottn119[/i] 於 8/4/2011 15:23 發表
係未已經10場入唔到波

左腳仔8/4/2011 14:50
佢真係無左頭兩季果種勢
學我個FD話佢俾人睇通哂D路
不過始終佢季中轉會係要俾時間佢同班波夾

bee10048/4/2011 15:47
[quote]原文章由 [i]左腳仔[/i] 於 8/4/2011 22:50 發表
佢真係無左頭兩季果種勢
學我個FD話佢俾人睇通哂D路
不過始終佢季中轉會係要俾時間佢同班波夾 [/quote]
作為前鋒..10場冇波入又真係有d那個=.=.........
但陣中球員係場上點對佢..個個都有眼睇ge....

lwqqa9/4/2011 11:48
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 8/4/2011 23:47 發表

作為前鋒..10場冇波入又真係有d那個=.=.........
但陣中球員係場上點對佢..個個都有眼睇ge.... [/quote]

其實冇波入我覺得吾係問題
最重要係小威脅  而且0入球0助攻

FELIZ9/4/2011 12:18
岩ge,邊個叫佢上季傷住都仲要打針比賽a
到左就黎到world cup 明知一開波自己就有傷,
但係都要死頂到88分鐘先肯落場a,
搞到成個world cup 咩表現都冇

係未呀,c兄?

eric05129/4/2011 16:04
[quote]原文章由 [i]FELIZ[/i] 於 9/4/2011 20:18 發表

係未呀,c兄? [/quote]

係CP搞出黎
btw,佢而家真係好唔掂

我睇得好開心
what is history?? 18titles and 5 european cups that's history

hung062910/4/2011 03:43
王子係差信心姐

hung062910/4/2011 03:44
回覆 #7 bee1004 的文章

可能佢個心太掛住利記喇 haha

abc0400210/4/2011 04:51
我地學神教哥時都仲入到波-_-

10/4/2011 09:11

我撑你囖        自己拿离噶距

scottn11910/4/2011 14:38
[quote]原文章由 [i]利記x健[/i] 於 8/4/2011 19:23 發表

點解要咁講 難道佢真是利物浦罪大惡極的人嗎??人已走 點解仲要加多腳呢? [/quote]

咩叫做加多腳?!我無講過佢係罪大惡極,不過肯定係其中一個不受歡迎嘅人物。我有我嘅睇法,你有你嘅,點解有D人咁鐘意要人地同佢諗法一樣呢?? :stp

scottn11910/4/2011 14:48
[quote]原文章由 [i]FELIZ[/i] 於 9/4/2011 20:18 發表

係未呀,c兄? [/quote]

呢D咁嘅咩"打針比賽"嘅流言我唔同你討論,我只知到事實係佢揀咗一個利記最需要佢嘅時間係一個最差嘅timing離隊 :bebe
有D人可能係佢fans,不過對於我黎講球隊大過一切,佢要咁樣離開仲要之後多次抽利記水,作為前鋒而家佢咁多場波無波入嘅情況件唔係佢自作自受?!

[[i] 本文章最後由 scottn119 於 10/4/2011 22:56 編輯 [/i]]

tc21h12/4/2011 16:23
應有此報  X2 :luf

畢彼特12/4/2011 17:24
011在望.........加油  向目標進發

supermanlaw200013/4/2011 09:33
作為球員, torres 已經將最好既光輝歲月留左比liverpool, 仲為大家帶黎50m.

其實大家真係唔好再怪佢啦~~~

阿淳13/4/2011 13:38
[quote]原文章由 [i]supermanlaw2000[/i] 於 13/4/2011 17:33 發表
作為球員, torres 已經將最好既光輝歲月留左比liverpool, 仲為大家帶黎50m.

其實大家真係唔好再怪佢啦~~~ [/quote]

愛生成恨,無辦法.....
我睇返佢以前d入球,依然不捨......

新領隊13/4/2011 13:38
但係你知唔知o係王子最後幾場利記既波度佢已經比King幫佢回復水準有6,7成...而佢係這刻選擇車仔對利迷黎講真係hurt到爆...

God213/4/2011 14:10
"托里斯在車路士的入球荒已經達到了11場、共計694分鐘。 如果加上國家隊的2場比賽和在利物浦的1場比賽,托里斯更是達到了14場、864分鐘。"

預祝王子堅持到1000分鐘, 王子! 我撐你!! :bebe

hahaha13/4/2011 14:30
堅持堅持堅持1000分鐘的目標等著你!!!

加歷查的Fans13/4/2011 15:54
[quote]原文章由 [i]阿淳[/i] 於 13/4/2011 21:38 發表

愛生成恨,無辦法.....
我睇返佢以前d入球,依然不捨...... [/quote]
我覺得唔關因愛成限事

以前沙比、路加、巴布等等大家一樣好愛
但點解50m、馬斯、奧雲既待遇會有分別?

路加走左之後仍然寫信俾我地
沙比更加唔駛講
巴布既twitter仍然會講lfc既野

但50m呢?
選擇響臨結束轉會窗前嗌走,咩居心?
如果唔係我地高層效率比以前高左,絕對買唔到而家呢兩個前鋒
佢走後不斷話響利記既日子點差,響車仔度幾開心
佢完全已經倒戈相向了

norman200814/4/2011 13:16
[quote]原文章由 [i]God2[/i] 於 13/4/2011 22:10 發表
"托里斯在車路士的入球荒已經達到了11場、共計694分鐘。 如果加上國家隊的2場比賽和在利物浦的1場比賽,托里斯更是達到了14場、864分鐘。"

預祝王子堅持到1000分鐘, 王子! 我撐你!! :bebe [/quote]
點止1000分鐘呀!直到永遠啦!:bebe

利迷Lhin14/4/2011 13:44
心涼了~

查看完整版本: <<王子>>