利迷論壇 » 昔日紅軍 » 巴布入波了 0.0

頁: [1]

bee10049/4/2011 14:26
巴布入波了 0.0

走左咁耐..冇助攻,冇入球 (但表現絕對唔差)...今日終於入到波喇a_a..恭喜晒

Marco..9/4/2011 15:44
[url]http://www.youtube.com/watch?v=amm09O15VsM[/url]

eric05129/4/2011 16:00
好掛住你呀巴布.......

mrs.agger9/4/2011 20:51
恭喜哂:luf:luf:luf

巴布,永遠的紅軍球員:lfcscarf

巴布,永遠的紅軍球迷:lfcscarf

iiiii1119/4/2011 22:44
比某人早過入波 實在太[email protected]@

hung062910/4/2011 03:40
巴布著白色幾型@@  凸顯左佢d膚色

abc0400210/4/2011 04:50
回覆 #5 iiiii111 的文章

ft

ricakelvin10/4/2011 06:41
希望佢嚟緊會有事業既高峰啦....

lohongkiu10/4/2011 13:47
wow

heinz10/4/2011 14:06
加油ar巴布,支持重回荷蘭主力!!!  YNWA

hosum010510/4/2011 14:15
miss you, 巴布
希望你有一日可以返黎 (應該無咩可能....)

cky8k6j10/4/2011 16:14
左路扣大位射~
弓起~!

雞翼10/4/2011 18:44
哈哈~~叻仔!!!!!!加油啦

W.King10/4/2011 20:54
點解King Kenny會賣左巴布..原本諗住King Kenny會教巴布用腦踢波..再加埋佢原本既天份同條件..會係好勁既球員

可惜....

積積10/4/2011 21:00
恭喜哂~巴布:thumbup:

YNWA:lfcscarf

ckf11/4/2011 02:09
good job 巴布繼續努力呀,支持你!!

DanielxBabel11/4/2011 02:59
巴布繼續努力
希望有一日你會生生性性
唔好比其他人話你廢
U love LIV & LIV's fans love u
:lfcscarf

Squarefong11/4/2011 05:15
比心機巴布仔~

紅軍新寵兒11/4/2011 14:23
Babel!!!!

andrewin12/4/2011 07:32
[quote]原文章由 [i]W.King[/i] 於 11/4/2011 04:54 發表
點解King Kenny會賣左巴布..原本諗住King Kenny會教巴布用腦踢波..再加埋佢原本既天份同條件..會係好勁既球員
可惜.... [/quote]

始終巴布唔岩 e+ 我地 ge 打法,
e+ 我地成日係兩邊run and move, 兩翼 做埋 組織.
巴布就只係識一味 死爆....

sms12/4/2011 12:15
加油~巴布

fowler12/4/2011 16:20
恭喜巴布,典型入球,繼續努力!!

謝仔+沙比13/4/2011 02:35
巴布對紅軍情有獨鐘

卍爆龍卍17/4/2011 13:49
球波射得好靚,比心機呀!!!

oldbiscuit19/4/2011 04:01
Add oil Babel! Prove yourself to the world!

leekinnam19/4/2011 08:14
恭喜

roycechan19/4/2011 09:22
恭喜巴布!!!!!!!!!
巴布好波!!!!!!!!!

李澤楷25/4/2011 16:26
睇住上年佢為利記對鳥薛辛尼入波後得盧卡斯,尼哥同班拿約同佢慶祝時.
佢離開利記會對佢更好.

triple3126/4/2011 20:36
快o的同kuyt 踼番國家隊~~

andrewin27/4/2011 03:39
[quote]原文章由 [i]triple31[/i] 於 27/4/2011 04:36 發表
快o的同kuyt 踼番國家隊~~ [/quote]
恐怕難d, 同一位置上, 已經有 elia, afellay....

wongkh~EDMUND28/4/2011 11:36
[quote]原文章由 [i]cky8k6j[/i] 於 11/4/2011 00:14 發表
左路扣大位射~
弓起~! [/quote]

又係用呢招....:sweat

triple3129/4/2011 20:22
[quote]原文章由 [i]wongkh~EDMUND[/i] 於 28/4/2011 19:36 發表

又係用呢招....:sweat [/quote]

佢o係我o地度,如果有得用le 招就好啦…
場都冇得出…真係慘…

李澤楷30/4/2011 07:00
[quote]原文章由 [i]triple31[/i] 於 30/4/2011 04:22 發表

佢o係我o地度,如果有得用le 招就好啦…
場都冇得出…真係慘… [/quote]

[url]http://www.youtube.com/watch?v=2dbRCKzUXL4&feature=related[/url]

留意57秒開始--馬斯查蘭奴入波.同
1分20秒開始--賴恩巴布入波.

班球員既情景係點,仲要巴布伸頭望幾望都無多過3個人同佢慶祝.

所以,走係岩既.因為佢溶入唔到利記呢個大家庭.

李澤楷30/4/2011 07:05
[quote]原文章由 [i]andrewin[/i] 於 27/4/2011 11:39 發表

恐怕難d, 同一位置上, 已經有 elia, afellay.... [/quote]

但後2者已證實名大於實.

supersheep30/4/2011 12:36
恭喜.
加油巴布,
希望再有機會見到你著住紅軍球衣比賽=
等緊呢日:lfcflag

EST-189230/4/2011 18:16
[quote]原文章由 [i]李澤楷[/i] 於 30/4/2011 15:00 發表

[url]http://www.youtube.com/watch?v=2dbRCKzUXL4&feature=related[/url]

留意57秒開始--馬斯查蘭奴入波.同
1分20秒開始--賴恩巴布入波.

班球員既情景係點,仲要巴布伸頭望幾望都無多過3個人同佢慶祝.

所 ... [/quote]
如果計隊長個球
都係一樣數咋喎...
係多左隊長自己

李澤楷30/4/2011 18:37
[quote]原文章由 [i]EST-1892[/i] 於 1/5/2011 02:16 發表

如果計隊長個球
都係一樣數咋喎...
係多左隊長自己 [/quote]

問題係,班拿約同尼哥個表情已經出賣左.
佢地叫人同巴布慶祝.

查看完整版本: 巴布入波了 0.0