利迷論壇 » 昔日紅軍 » 班拿約復出la~

頁: [1]

ericeric17129/4/2011 15:53
班拿約復出la~

今場對班拿約應該係正選上陣,打足晒,而托利斯半場換左出黎
雖然班拿約已經好好咁幫佢製造左幾球機會,但係佢都係唔生性:sweat

eric05129/4/2011 16:03
[quote]原文章由 [i]ericeric1712[/i] 於 9/4/2011 23:53 發表
今場對班拿約應該係正選上陣,打足晒,而托利斯半場換左出黎
雖然班拿約已經好好咁幫佢製造左幾球機會,但係佢都係唔生性:sweat [/quote]
yossi後備入黎既:ruin228

ericeric17129/4/2011 16:04
thx ching,我miss左前半part,我見到有yossi先認真睇xd

abcliverpool9/4/2011 16:05
班拿約真係勁-____-!!! 勁過我地個j 高!

幸運之神9/4/2011 16:07
佢太好人喇, 自己面對龍門都唔射, 送埋比前人比佢開齋,
可惜前人都係射唔入

最有威脅呢下都係來自前紅軍隊友, 睇黎佢冇左我地班手足真係完全唔識入波

ericeric17129/4/2011 16:12
個球真係交得靚又唔貪心,佢其實可以選擇俾drogba ga!!
佢對torres都算唔話得ga la~.~
btw,今日昔日紅軍之夜~艾比路亞難得有得上陣T^T,xabi收起左=0=,皇馬太多人la...

bee10049/4/2011 16:30
50m應該都要靠yossi架喇=.=....

hung062910/4/2011 03:41
托利斯甘都搞唔點...

班拿約:搞錯啊 比球甘ge單刀你都唔入

ricakelvin10/4/2011 06:45
50M都應該担心緊自己會唔會做左舒高二代呀.....

dinosaur092710/4/2011 07:22
Beneyoun呢場打得幾好...
但可惜,利記真係需要好似佢咁有創造能力既中場==

scottn11910/4/2011 14:53
呢D昔日紅軍就絕對值得支持,可惜同我地無緣

law78945613/4/2011 04:50
點解我地會放走藥師架.........

查看完整版本: 班拿約復出la~