利迷論壇 » 昔日紅軍 » 如果托利斯今季完都冇入波, 唔駛錢返黎就正.

頁: [1] 2

hkfans11/4/2011 08:17
如果托利斯今季完都冇入波, 唔駛錢返黎就正.

hkfans11/4/2011 08:18

hosum010511/4/2011 08:21
就算真係唔駛錢返黎, 佢返黎之後又係入唔到波咪又食_

s01302211/4/2011 08:25
如果係當然正,不過車仔一定唔會放俾我地

jellyreds11/4/2011 08:26
點解仲有咁多人留戀過去 ? 同埋樓主擺錯地方,佢一早巳經係昔日紅軍。

ML1710198011/4/2011 08:26
[quote]原文章由 [i]hosum0105[/i] 於 11/4/2011 16:21 發表
就算真係唔駛錢返黎, 佢返黎之後又係入唔到波咪又食_ [/quote]

x2

:lfcscarf

ys2b8198311/4/2011 08:30
............我好想抽水, 我忍唔到.

1a) 完成你既願望, 要三個步驟, 佢唔入波>油王比利鬼上身>費托願意回來。  

1b)最快的步驟就係一野扑暈你,願望達成。

2) 如果佢連波都唔識入了, 返黎做乜? 代替REINA守龍?

謝拉特粉絲11/4/2011 08:42
一定冇可能
佢都心知番到黎大帝都唔會比正選佢
話哂世界級,,甘心坐冷板凳?
唔通咁瀟灑遠走左去車仔又樣衰衰番黎晏菲路咁無面咩

leekinnam11/4/2011 08:48
想番無咁易啵?

cky8k6j11/4/2011 08:54
點使錢 XD

lwqqa11/4/2011 08:59
老實說
對他沒什麼好印象了
要重建球迷信任也是很長遠的事(而且返黎先算啦.)

nchwiams11/4/2011 09:04
回來會好驚喜囉~

最好去做半季undercover 之後20 m 左右回來..

一來一回賺30 m

hkfans11/4/2011 09:06
唔駛錢就跨d, 我覺得半價唔系冇可能.

tc21h11/4/2011 09:11
回覆 #1 hkfans 的文章

俾都唔要啦 ,利記有骨氣既!!! 反骨仔永不錄用!!!

clivetsang11/4/2011 09:23
佢無波入係佢o既事
我完全唔想佢返黎...

waterfish11/4/2011 09:41
我唔憎佢, 但唔想再見到佢。

RedsCool11/4/2011 09:46
we dont need traitor or bottle....even you want to come back and be C9's sub, we dont need you! we need BETTER players like C9 and S7

SNOOPY11/4/2011 09:49
你飲大左

dirkkuyt1811/4/2011 10:21
已經改朝換代 何必走回頭路

spy11/4/2011 10:40
冇咩可能 ...

正如 C9 又係冇波入, 你估我地又肯唔肯free 佢番newcastle? :sleep

liverpoolegend11/4/2011 10:51
如果佢返來利記 可以踢返 頭2年的水準咪ok lor xd

不過應該冇可能..xd

幸運之神11/4/2011 10:53
如果係真, 一個可以半季冇波入既前鋒, 要返黎執波呀?

幸運之神11/4/2011 10:55
一個可以半季冇波入既前鋒, 要返黎執波呀?

liverpool_ho11/4/2011 11:32
[quote]原文章由 [i]ys2b81983[/i] 於 11/4/2011 16:30 發表

1a) 完成你既願望, 要三個步驟, 佢唔入波>油王比利鬼上身>費托願意回來。  

2) 如果佢連波都唔識入了, 返黎做乜? 代 ... [/quote]
終於有個正常的利迷係度講野了
:thumbup::thumbup::thumbup:

12562787211/4/2011 11:38
羅比堅尼梅到要借去些路迪...西咸.
有版你睇..長期狀態唔好....即情連class都無埋.....

簡稱退化

jellyreds11/4/2011 11:38
[quote]原文章由 [i]waterfish[/i] 於 11/4/2011 05:41 PM 發表
我唔憎佢, 但唔想再見到佢。 [/quote]

Me too !

2811/4/2011 11:56
出POST前可唔可以用下個腦諗下有冇可能先?
不如話如果美斯都FREE埋黎好冇....

阿淳11/4/2011 12:11
無可能既事唔好諗咁多
唔係會甩好多頭髮

Aussie11/4/2011 12:28
[url]http://www.lfc.org.hk/forum/viewthread.php?tid=98393&extra=page%3D1[/url]

同一個topic開兩邊:thumbup:

麥馬拿仁11/4/2011 12:29
一次不忠,百次不用,免費回來都唔要,又或者週薪二萬鎊以下兼做sub都或者考慮吓!

何輝11/4/2011 15:56
唔使錢返黎又唔介意...hea佢半季再用四折20m放返出去...再賺 :)

Tiida11/4/2011 15:57
好,有咁快得咁快返來,然後等我地賣多佢一次,多多少少補番冇得踢歐聯的損失。

ML1710198011/4/2011 16:23
樓主願望簡直係前阿根廷國腳:西蒙尼

kteng11/4/2011 16:32
要他,我宁愿fowler 回来。。。

1989120311/4/2011 16:33
而我不知道托利斯是誰

robertyip11/4/2011 16:36
[quote]原文章由 [i]ys2b81983[/i] 於 11/4/2011 16:30 發表

2) 如果佢連波都唔識入了, 返黎做乜? 代 ... [/quote]

有無得like 呀????

Allred12/4/2011 00:21
唔得!打利記青年軍或少年組,佢好像超齡咗!比佢打利物浦市周未業余隊啦!做埋隊長又點話!

WILFRID12/4/2011 00:55
其實右唔使咁僧佢ga… 佢obsess 歐聯多個球會je. 況且佢e+咁慘…算啦!

denver12/4/2011 01:32
不過話又說回來,今天的托利斯成廢人,部份原因都可能是當時在利過多受傷。就算健康,亦因欠缺替補而被過度使用,常負傷上陣。。。再加上傳言中既軍醫隱瞞病情事件。。。

WayneSo12/4/2011 02:07
回覆 #1 hkfans 的文章

唔會唔駛錢啦~~

cut 一半....25M.....都可以既~
佢可能回心轉意.....誓死效忠利記呢~

佢+s7都係唔錯既組合黎架

查看完整版本: 如果托利斯今季完都冇入波, 唔駛錢返黎就正.