利迷論壇 » 昔日紅軍 » 就黎一季 想講下班拿約<->joe cole

頁: [1]

謝仔+沙比13/4/2011 02:40
就黎一季 想講下班拿約<->joe cole

好明顯係一個敗北..
好似當年yossi同rafa不和

如果今年有佢
唔係cole...我諗我地前4有望...
係車仔踢得好sharp
係傷左
但佢唔係易傷球員
車仔仲可以用佢幾年:sadcry

HTOP13/4/2011 04:07
yossi 其實真係好好用, 但O係車仔一D FORUM 見到車迷 係咁叫佢 白粉佬 , 真係唔明點解會咁對自己D 球員

scottn11913/4/2011 11:46
[quote]原文章由 [i]謝仔+沙比[/i] 於 13/4/2011 10:40 發表
好明顯係一個敗北..

如果今年有佢
係車仔踢得好sharp
係傷左
但佢唔係易傷球員
車仔仲可以用佢幾年:sadcry [/quote]

又係呢D"如果"...   今年無前4跟本同J. Cole無關,更可況班拿約一早就傷咗

謝仔+沙比13/4/2011 12:38
[quote]原文章由 [i]scottn119[/i] 於 13/4/2011 19:46 發表

又係呢D"如果"...   今年無前4跟本同J. Cole無關,更可況班拿約一早就傷咗 [/quote]
我指既係
班拿約既作用大過joe cole好多
第二個季佢係一大功臣
仲有
利記2邊勁頹而家
你諗下有佢開路
靈活聰明既踢法
點都起碼增加幾成功力

Ivan_s13/4/2011 12:54
[quote]原文章由 [i]HTOP[/i] 於 13/4/2011 12:07 發表
yossi 其實真係好好用, 但O係車仔一D FORUM 見到車迷 係咁叫佢 白粉佬 , 真係唔明點解會咁對自己D 球員 [/quote]
有無睇利迷玩史比寧?

[[i] 本文章最後由 Ivan_s 於 13/4/2011 20:55 編輯 [/i]]

ericeric171214/4/2011 10:48
的而且確,佢又真係幾似白粉佬wo xD,同埋車迷都幾鍾意yossi咁~

幸運之神14/4/2011 12:52
講下花名又無傷大雅既...

加歷查的Fans14/4/2011 18:32
我覺得佢、馬路達、安歷卡、林柏特,甚至加埋後上既艾辛、美利拉斯
全部響中路塞晒車,將馬路達放番左邊,又阻住高爾助攻
將安歷卡或美利拉斯放右邊,又打晒折扣
林柏特艾辛又冇得郁
大家都遷就得好辛苦

積積14/4/2011 18:42
[quote]原文章由 [i]加歷查的Fans[/i] 於 15/4/2011 02:32 發表
我覺得佢、馬路達、安歷卡、林柏特,甚至加埋後上既艾辛、美利拉斯
全部響中路塞晒車,將馬路達放番左邊,又阻住高爾助攻
將安歷卡或美利拉斯放右邊,又打晒折扣
林柏特艾辛又冇得郁
大家都遷就得好辛苦 [/quote]

美利拉斯踢緊利記架喎

版主講既應該係拉美利斯:bye

卍爆龍卍17/4/2011 13:46
個花名真係幾正!!!

hung062918/4/2011 12:37
好掛住yossi同利亞拿囉

李澤楷18/4/2011 13:25
[quote]原文章由 [i]HTOP[/i] 於 13/4/2011 12:07 發表
yossi 其實真係好好用, 但O係車仔一D FORUM 見到車迷 係咁叫佢 白粉佬 , 真係唔明點解會咁對自己D 球員 [/quote]

我記得以前有人話班拿約個樣成個道友咁.

同埋有冇留意.班拿約同托利斯好似俾車仔主力排斥.
近期睇左幾場車仔比賽留意到.

CharlieHei18/4/2011 16:03
[quote]原文章由 [i]李澤楷[/i] 於 18/4/2011 21:25 發表

近期睇左幾場車仔比賽留意到. [/quote]

特別係TORRES...班拿約可能出埸少D  好似個個都DISLIKE TORRES

軒尼斯18/4/2011 20:04
[quote]原文章由 [i]李澤楷[/i] 於 18/4/2011 21:25 發表

藥師唔出奇呀,一去到就整首YNWA比成隊車仔

HTOP20/4/2011 10:12

係...班拿約 好少少, 可能O係車仔多幾個月, 而且交到貨
但係 車仔咁多大佬 好難改變到

sms22/4/2011 11:07
[img]http://hkgupload.org/upload/images/213033805518.jpg[/img]
[img]http://hkgupload.org/upload/images/1130338055410.jpg[/img]
我諗起...:rolleyes

李澤楷22/4/2011 11:53
[quote]原文章由 [i]CharlieHei[/i] 於 19/4/2011 00:03 發表

特別係TORRES...班拿約可能出埸少D  好似個個都DISLIKE TORRES [/quote]

套用番辦公室政治.就明點解班車球員咁唔鍾意托利斯.

TUNGTUNG0122/4/2011 17:48
[quote]原文章由 [i]sms[/i] 於 22/4/2011 19:07 發表
[img]http://hkgupload.org/upload/images/213033805518.jpg[/img]
[img]http://hkgupload.org/upload/images/1130338055410.jpg[/img]
我諗起...:rolleyes [/quote]

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

謝仔+沙比24/4/2011 03:35
見到琴晚佢地咁開心celebrate真係所有咩有偏見可能係大家諗多左..

chriswpl122524/4/2011 06:34
[quote]原文章由 [i]sms[/i] 於 22/4/2011 19:07 發表
我諗起...:rolleyes [/quote]

好似black swan....:XD

雞翼24/4/2011 07:04

==我同細佬都係咁叫佢,有乜問題,我地兩個都係咁喜歡佢!!!!!!!!!!!!!!

G8G8G826/4/2011 12:04
[quote]原文章由 [i]謝仔+沙比[/i] 於 24/4/2011 11:35 發表
見到琴晚佢地咁開心celebrate真係所有咩有偏見可能係大家諗多左.. [/quote]
x2

owensiu27/4/2011 04:10
[quote]原文章由 [i]謝仔+沙比[/i] 於 13/4/2011 10:40 發表
好明顯係一個敗北..

如果今年有佢
係車仔踢得好sharp
係傷左
但佢唔係易傷球員
車仔仲可以用佢幾年:sadcry [/quote]

Benítez was sacked by the club on 3 June 2010

Benayoun signed for Chelsea on 3 July 2010

yossi去車仔既原因未必同同rafa不和有關

查看完整版本: 就黎一季 想講下班拿約<->joe cole