利迷論壇 » 昔日紅軍 » Benitez back to anfied

頁: [1] 2

kai_peter16/4/2011 04:40
Benitez back to anfied

[url]http://www.youtube.com/watch?v=ojX-gUFJVy8&feature=feedu[/url]

It is really torching

若看不到請到第三頁底看新link

[[i] 本文章最後由 kai_peter 於 19/4/2011 11:36 編輯 [/i]]

kteng16/4/2011 04:54
没看过 rafa 掉泪。。。。。原来他也是感性的人

艾粒Gerrard16/4/2011 05:40
:cry rafa 利物浦老豆

ck112216/4/2011 05:43
請尊重板規. 昔日紅軍, 貼錯板, 大家留意下,

yau121216/4/2011 05:46
touching moment !!

ys2b8198316/4/2011 06:32
昔日紅軍? 佢一直都依然係紅軍. 在我心目中.

好TOUCHING 的MOMENT 但想知點解喊?

╰*堇力ˍ))16/4/2011 06:34
miss u rafa!!
愛利物浦的人,懂利物浦的人

[[i] 本文章最後由 ╰*堇力ˍ)) 於 16/4/2011 14:36 編輯 [/i]]

16/4/2011 06:37
omg...really touching..he really loves liverpool...

owen16/4/2011 07:04
in rafa I trust

noducking16/4/2011 07:07
[quote]原文章由 [i]ck1122[/i] 於 16/4/2011 13:43 發表
請尊重板規. 昔日紅軍, 貼錯板, 大家留意下, [/quote]
算把啦!
呢到D板規不嬲都係不適用係賓尼迪斯相關既post

marginboo16/4/2011 07:12
又真係好鬼touching, 雖然後期我唔係好鐘意佢既作風同排陣, 但好少一個外籍領隊話自己係利記FANS所以黎教波

clivetsang16/4/2011 07:25
好感動...就算您唔再返黎教....您永遠都會響我心中...>________<

dirkkuyt1816/4/2011 07:37
國王退休搵你番黎

sunnyboy16/4/2011 07:58
咩event?

vgJ9kea1200216/4/2011 08:31
感動
真係好希望佢有一日會番黎

kai_peter16/4/2011 08:39
[quote]原文章由 [i]sunnyboy[/i] 於 16/4/2011 15:58 發表
咩event? [/quote]
Justice for 69 memorial

redsbrian16/4/2011 08:55
年青 (可以教 liverpool more than 10 yrs 以上)
有才幹
雖然唔係好鐘意你對球員果種冷 同無情
但係 我依然希望你會接大帝班 成就利記皇朝

╰*堇力ˍ))16/4/2011 08:56
[quote]原文章由 [i]kai_peter[/i] 於 16/4/2011 16:39 發表

Justice for 69 memorial [/quote]

Justice for the [b][size="5"]96[/size][/b] :sweat

kelvinkok16/4/2011 09:26
[quote]原文章由 [i]ck1122[/i] 於 16/4/2011 13:43 發表
請尊重板規. 昔日紅軍, 貼錯板, 大家留意下, [/quote]

唔好咁掃興啦

BTW, 因為呢段片
我原諒左RAFA:lfcscarf

ThinkPad16/4/2011 09:39
覺得唔應該放起主版既人

首先明白呢段片起咩場合拍出黎先, 依家唔係RB 去 超級巿場買餸又或者佢其他傳聞

一個舊領隊起ANFIELD 受返人地讚揚.... 官網既LFC TV 都睇到的, 我唔明點解唔應該放起度, 至少比多D人知道希斯堡路, 比多D人知道RB 真係對球會做過野

如果你要將RB當成50M同25WEN 咁看待, 咁我就晒口水啦

mrs.agger16/4/2011 09:42
[quote]原文章由 [i]╰*堇力ˍ))[/i] 於 16/4/2011 16:56 發表

Justice for the 96 :sweat [/quote]

睇開D ^^
其實就算o係灰色Topic 都可能有好多人唔知發生乜事
希望個D利迷能夠認真去了解一下利記既歷史

超級利記迷16/4/2011 10:03
[quote]原文章由 [i]ThinkPad[/i] 於 16/4/2011 17:39 發表
覺得唔應該放起主版既人

首先明白呢段片起咩場合拍出黎先, 依家唔係RB 去 超級巿場買餸又或者佢其他傳聞

一個舊領隊起ANFIELD 受返人地讚揚.... 官網既LFC TV 都睇到的, 我唔明點解唔應該放起度, 至少 ... [/quote]

:thumbup:

"首先明白呢段片起咩場合拍出黎先"--->我好認同呢句

每年15/4...我最大的感覺係...利記同利迷的精神..已經超越左乜野足球

呢一日根本唔會有乜野界限..某日紅軍,前日紅軍,今日紅軍..甚至其他隊球員/球迷

只要大家有個份心意...為同一個目標..大家就係"一齊"

不過如果無呢種成覺..講乜都係哂氣

kwokyinc16/4/2011 10:14
呢條片放主版冇問題喎。版友唔洗咁執著既。 YNWA

kai_peter16/4/2011 10:57
[quote]原文章由 [i]╰*堇力ˍ))[/i] 於 16/4/2011 16:56 發表

Justice for the 96 :sweat [/quote]

Don't sweat just typo

angusliv16/4/2011 11:39
Rafa has never come to any of our games just to get the shootings from the reporters...
He decided to come back to Anfield on 15/4 to share the sadness and respect to our honoured 96...
You are a true LFC legend Rafa! You earn our total respect!

RioAddict16/4/2011 11:53
回覆 #4 ck1122 的文章

呢d叫「矯枉過正」啦!做人處事要靈活彈性d好!
我睇呢段片好感動呀!證明利記係一個重情嘅地方。

冰谷大貓16/4/2011 12:29
或者某些人見 topic 唔睇內容,以為搵佢返黎教,所以咁慶。(OT:講真,在我而言即使佢返黎教又點,絕對唔係worst choice!)

回 topic:
或者有 D 人會覺得 Rafa 冇工做所以出席呢個場合,但睇片會見到,在場利迷好支持佢,愛護佢……

而且,佢,係會流眼淚既……

9.fowler16/4/2011 12:29
Rafa is a real kop, respect yoy

supersheep16/4/2011 12:38
惨案纪念日拉法潸然泪下 红军死忠要求国王受封

昨天是希斯尔堡惨案的22周年纪念日,前利物浦主帅贝尼特斯出席了纪念仪式,并潸然泪下,遇难者家属还要求英国女王册封利物浦“国王”达格利什为骑士。

贝尼特斯在希斯尔堡惨案纪念现场落泪(资料图)

利物浦队长杰拉德、阿格和其他红军球员,贝尼特斯、达格利什和其他利物浦传奇人物出席了昨天的纪念仪式。曾率领红军夺得欧冠和足总杯冠军的西班牙人贝尼特斯在悼念96名遇难球迷时潸然泪下。

利物浦前任市长史蒂夫-罗瑟汉姆勋爵告诉出席仪式的球迷说遇难者家属请求他向英国女王提出申请,册封利物浦主帅达格利什为骑士。罗瑟汉姆说“这样代表我们所有人的KOP国王能成为肯尼爵士”。在场的利物浦死忠们为此喝彩并长时间起立鼓掌。

1989年希斯尔堡惨案发生时达格利什是时任利物浦主帅,这起悲剧发生在利物浦和诺丁汉森林的足总杯半决赛中。当时的司法部长泰勒认定南约克郡警察局、谢菲尔德市议会、谢周三俱乐部有罪,只是当权者没有一个人对此负责。

达格利什说受害者家人即将获得答案和公正:“我认为受害者家人即将获得一些积极的消息,但等待这一刻的时间也太长了。他们现在能够获得之前无法获得的一些文件,并且研究他们,所以我说受害者家人会获得一些好消息。”

利物浦球迷永远不会忘记达格利什回应1989年希斯尔堡惨案的庄严的方式。国王参加了很多受害者的葬礼,惨案的余波也是1991年达格利什卸任的原因之一。

[url]http://sports.163.com/11/0416/10/71ON776I00051CCL.html[/url]

RAFA:sadcry

wijngshan16/4/2011 12:44
超感動~即使發生咩事,不變ge係佢依然都重係好愛利物浦~

siu_pong100216/4/2011 13:38
回覆 #30 wijngshan 的文章

其實都係兩個美國佬搞野o者,其實大家都知佢個心一直都係想為利物浦取得成就,而且佢真係一個有能力的領隊。

hahaha16/4/2011 14:57
好感動!!!thank you so much,rafa! :cry

siu91316/4/2011 15:08
愛利物浦的... 不需顧及太多
賓sir... 你為利記付出的, 盡心盡力的, 我們是看見的.
球迷對你的掌聲, 表現出對你內心的真誠所讚許, 你的淚也使我們的心融化..

oktung16/4/2011 15:08
[quote]原文章由 [i]noducking[/i] 於 16/4/2011 15:07 發表

算把啦!
呢到D板規不嬲都係不適用係賓尼迪斯相關既post [/quote]

笑左!!!

kai_peter16/4/2011 15:30
是但la

Vinchenzo16/4/2011 15:32
雖然你最後嗰年有時真係令人好激氣....但係都經歷過好多野....
起碼你唔知係一個過客...
雖然未必再可以做manager...不過得閒番黎坐啦....就好似rush 咁.....大家睇到都會開心~~

edwin941316/4/2011 15:36
[quote]原文章由 [i]noducking[/i] 於 16/4/2011 03:07 PM 發表

算把啦!
呢到D板規不嬲都係不適用係賓尼迪斯相關既post [/quote]
算吧喇你:shy

Jan16/4/2011 16:05
感動
真係好希望佢有一日會番黎

owensiu16/4/2011 16:17
感動既同時, 亦慶幸我地而家個領隊唔係臥底...

bansonlam16/4/2011 17:09
回覆 #1 kai_peter 的文章

Thanks for your posting it in main thread. Otherwise, I may not have chance to watch this so touching video clip.  Liverpool's fans are extremely fantastic. I am proud of them and myself being one of them. Thanks a lot RAFA!

查看完整版本: Benitez back to anfied