利迷論壇 » 昔日紅軍 » Torres 終於開齋

頁: [1] 2 3

積積23/4/2011 18:17
Torres 終於開齋

踢左十幾場波都食白果
岩岩先至開齋

見到成班車仔球員都有份同佢慶祝:nts

chung_忠23/4/2011 18:19
都...公喜佢吧

roycechan23/4/2011 18:27
成班車仔球員,fans都開心到喊....

Ftorres923/4/2011 18:27
幾經艱辛

GFJHF23/4/2011 18:28
1G 1A 見佢入波心情好奇怪
佢D姿勢同利記入波個陣一樣 :sadcry

積積23/4/2011 18:29
或者佢既速度已經冇以前咁快
但係射術仲o係度既..

幸運之神23/4/2011 18:31
而家佢入波已經成為大新聞   王子離開我地之後果然更上一層樓, 成為新聞焦點

bayen23/4/2011 18:31
[quote]原文章由 [i]積積[/i] 於 24/4/2011 02:29 發表
或者佢既速度已經冇以前咁快
但係射術仲o係度既.. [/quote]

今場...見到佢水戰仲跑得快過之前幾場...

bee100423/4/2011 18:33
[quote]原文章由 [i]bayen[/i] 於 24/4/2011 02:31 發表

今場...見到佢水戰仲跑得快過之前幾場... [/quote]
佢fit返好多=.=同埋識得配合人地..唔再係以前要人地配合佢了

Shayna23/4/2011 18:34
我心情超矛盾囉,,好想同佢一齊開心但吾可以!!!!!

bee100423/4/2011 18:35
[quote]原文章由 [i]Shayna[/i] 於 24/4/2011 02:34 發表
我心情超矛盾囉,,好想同佢一齊開心但吾可以!!!!! [/quote]
我開心..只要唔係對住我地入波就可以喇

ML1710198023/4/2011 18:35
無言,本來希望這処留給49K的。

積積23/4/2011 18:36
[quote]原文章由 [i]Shayna[/i] 於 24/4/2011 02:34 發表
我心情超矛盾囉,,好想同佢一齊開心但吾可以!!!!! [/quote]

我見到班拿約都有份同佢慶祝

感覺有D怪怪地咁:nts

1989120323/4/2011 18:36
點都好..見佢之前幾場無波入都幾心涼,
之後去到12,3場,就開始想佢開齋..可能見佢都幾慘:stp
岩先佢入波,都為佢開心! 加油啦費托:sadcry

ThinkPad23/4/2011 18:37
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 24/4/2011 02:33 發表

佢fit返好多=.=同埋識得配合人地..唔再係以前要人地配合佢了 [/quote]

因為一開始冇人肯傳比佢... 佢咪要搞配合....

對佢黎講係好事既.... 如果唔係好難再打起架啦...

依家既佢 當一個禁區入面既射手咁用都仲可以吧... 射門技術係起度既...

lion_yin1923/4/2011 18:42
5000萬的入球,價值連城

bee100423/4/2011 18:42
[quote]原文章由 [i]19891203[/i] 於 24/4/2011 02:36 發表
點都好..見佢之前幾場無波入都幾心涼,
之後去到12,3場,就開始想佢開齋..可能見佢都幾慘:stp
岩先佢入波,都為佢開心! 加油啦費托:sadcry [/quote]
x2...十幾場冇波入當懲罰已經足夠了..

積積23/4/2011 18:43
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 24/4/2011 02:42 發表

x2...十幾場冇波入當懲罰已經足夠了.. [/quote]

始終佢都幫我地搵返50M返黎丫..

FELIZ23/4/2011 18:44
torres 永遠支持你

bee100423/4/2011 18:45
[quote]原文章由 [i]積積[/i] 於 24/4/2011 02:43 發表

始終佢都幫我地搵返50M返黎丫.. [/quote]
係~.~冇佢果50m..亦都未必有今晚果場5:0..同埋利記ge復興之路:lfcscarf

最緊要幫手搞掂熱刺呀\口/..............

Shayna23/4/2011 18:47
[quote]原文章由 [i]FELIZ[/i] 於 24/4/2011 02:44 發表
torres 永遠支持你 [/quote]

但係我哩世刀記得謝拉特因為佢走而講"I was heartbroken."

bee100423/4/2011 18:51
[quote]原文章由 [i]Shayna[/i] 於 24/4/2011 02:47 發表

但係我哩世刀記得謝拉特因為佢走而講"I was heartbroken." [/quote]
佢走..唔只隊長heart broken..每一個利迷,甚至king都係..
但我地因為佢果50m而重回正軌..佢自己又踢返出水準就算啦...

Shayna23/4/2011 18:58
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 24/4/2011 02:51 發表

佢走..唔只隊長heart broken..每一個利迷,甚至king都係..
但我地因為佢果50m而重回正軌..佢自己又踢返出水準就算啦... [/quote]

我因為佢同每一個利迷刀一樣咁傷心,,我無法忘記佢講過既野,,我接受吾到佢講既係假既...支持佢就好似支持25仔咁
但係事實我真係好中意佢

[[i] 本文章最後由 Shayna 於 24/4/2011 03:00 編輯 [/i]]

Natalie23/4/2011 19:12
i dont know how or what to feel.
he had me heart broken as well.

dennisconan2723/4/2011 19:15
恭喜佢,佢值得ge,,,睇佢去到車仔,交多左波,佢都改變住自己ge...可惜佢無o係利物浦都咁踢....不過我始終認為唔可以當佢睇奧雲咁...果個人,係我地自己青訓佢架...搞到我地真係完全措手不及......

poonben23/4/2011 19:20
佢今球射得堅靚

ThinkPad23/4/2011 19:22
基本上佢十幾場都入唔到波已經係一個笑話中既笑話, 佢再咁唔入落去呢世都打唔起啦, 唔通真係KEZMAN 咁入十二碼咩

依家仲要主場對榜尾加個地下幫一幫先黎第一球.....除非最後呢幾場都返D正常既表現, 如果唔係前途都係好暗淡

阿淳23/4/2011 19:41
看到你入球,我心酸了……
我還是多麼的愛你……

woozalez23/4/2011 20:08
con... con... grat... sorry i can't say it...

iiiii11123/4/2011 20:32
唉 破唔到瑟頓記錄tim

fatantony23/4/2011 22:51
WA..當時好似嬴聯賽冠軍咁

Masch23/4/2011 23:06
對住英超班霸韋斯咸終於入波
證明呢5,000萬鎊冇白洗

狂賀!

sohigiu24/4/2011 02:34
tonite terry will celebrate with his wife

前利記金童~奧雲24/4/2011 02:56
托利斯...曼獌同熱狗都要入波阿

zero199424/4/2011 03:18
佢今場真系快番好多

owen.poon24/4/2011 03:20
托利斯好波,加油呀!

謝仔+沙比24/4/2011 03:30
佢好似快番
同埋加盟左咁耐都未傷過
=[

four-la24/4/2011 04:00
只要唔係對住我地入
其他話之你~

sms24/4/2011 04:18
佢嘅離開令我因愛成恨
Anyway... 都恭喜佢嘅:rolleyes
但冇下次喇

anniecmy24/4/2011 04:35
之前見佢入極都入唔到覺得佢好似好慘(但心裡又唔想見到佢為車仔入波既慶祝樣), 而家見到佢入波心情好矛盾....

查看完整版本: Torres 終於開齋