利迷論壇 » 昔日紅軍 » 大佬希宣佈退休啦

頁: [1]

8謝拉特82/5/2011 10:07
大佬希宣佈退休啦

Sami Hyypia announced his retirement from football today
大佬希番黎利記做教練啦!
[url]http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/sami-s-top-10-lfc-moments[/url]

[[i] 本文章最後由 8謝拉特8 於 2/5/2011 18:19 編輯 [/i]]

超級利記迷2/5/2011 10:25
時間過得真係快
咁就兩年...
但一路都等緊佢返黎

norman20082/5/2011 10:42
佢今季好似已經無左正選

supersheep2/5/2011 12:57
係時候回歸做教練:lfcscarf

lwqqa2/5/2011 13:14
[quote]原文章由 [i]超級利記迷[/i] 於 2/5/2011 18:25 發表
時間過得真係快
咁就兩年...
但一路都等緊佢返黎 [/quote]

係.
真係好快
an instant:cry

利記x健2/5/2011 15:25
多謝你:fishball
大佬希:lfcscarf

DanielxBabel2/5/2011 15:29
Thank You Sami
back to be a coach la...
we need u
our youth need u
:lfcscarf

ToToRa2/5/2011 15:50
你永遠係我最鍾意o既CB, 希望你會返黎做coach啦~!!

Jan2/5/2011 16:52
大佬希,下個賽季回來利記

denver3/5/2011 02:13
like!!

BrianBaggio3/5/2011 06:12
可惜都係未攞過聯賽冠軍....

leekinnam3/5/2011 12:32
前利物浦後衛希比亞宣佈他將在今季結束時掛靴。

在過去2個球季,37歲的芬蘭中堅是在德甲的利華古遜效力,此前他於2009年離開晏菲路。當地時間星期一上午,希比亞在芬蘭舉行的記者招待會上宣佈了此消息。

在接受芬蘭電視臺MTV3採訪時,希比亞說:「掛靴的決定是隨著球季進行逐級產生的,我沒有更多的興趣去其他地方踢球。」

「掛靴不需要後悔,感謝那些在我職業生涯向我提供幫助的人,同時還要非常感謝我的家人,沒有家人和朋友的支持,我不可能走到今天這一步。」

現在希比亞會在芬蘭國家隊繼續足球生涯,而從來季開始,他也將成為利華古遜的助理領隊。在談到自己的新角色時,他說:「這將會是非常有趣的一年。」

前利記金童~奧雲3/5/2011 12:38
大佬希...我愛你
等左你2年喇  會唔會番黎教下我地S後防阿

Metro4/5/2011 05:28
Good luck for the future.

owen.poon4/5/2011 10:05
佢唔係會番黎咩,做咩上文話佢做利華古遜助理領隊?

scottn1195/5/2011 14:51
講真副隊嗰時都係佢帶出黎,佢一走個後防就開始有問題...

[email protected]14/5/2011 16:58
佢走果陣表明好希望會重返利記擔任敎練工作,希望佢真係會返嚟!

查看完整版本: 大佬希宣佈退休啦