利迷論壇 » 昔日紅軍 » 睇到你墮落 我覺得好可悲

頁: [1] 2

lwqqa4/5/2011 03:37
睇到你墮落 我覺得好可悲

[url]http://www.youtube.com/watch?v=riQd1U3-FzE&feature=player_embedded[/url]
(我記得佢上場都有插水,艾迪巴約掂一掂佢就遮面,片找不到,望各位貼上)
馬斯以前係我好中意既球員之一
個時鐵三角真係好勁
但你罷踢.也罷了
走吧.
如今淪落到如此地步

我發呢個post既目的就係比各位睇清楚佢現今墮落
為博上位.插得多麼的認真

[這post不是討論巴塞與皇馬的,只討論馬斯]

lion_yin194/5/2011 03:41
巴塞好波!橫掃奧斯卡!

nchwiams4/5/2011 03:44
C朗:「小馬哥」在巴塞學會演戲 (Goal.com)2011年5月4日 星期三 08:27

今晨的歐聯準決賽焦點戰中,皇家馬德里作客與巴塞隆拿 1-1賽和,但由於首回合主場0-2告負,最終以1-3的總比分被淘汰出局。賽後皇馬前鋒C朗拿度表示,球隊兩回合比賽都受到球證的不公對待。

首回合的比賽中,皇馬中堅和主帥摩連奴雙雙被罰離場,次回合比賽中則有希古恩的入球被判無效。C朗認為巴塞隆拿雖然具備很高級數,但他們的晉級並非完全依靠自己的實力,而是還有球證的偏袒。

C朗賽後接受採訪時表示:「這四場比賽是不可能完成的任務。我們知道比賽會發生什活A我們經常會碰到這些問題(球證判罰不公)。一周前他們(巴塞隆拿)搶走了我們獲勝的機會,今天他們再次做了同樣的事。」

「真的發生了很多事,在班拿貝的,在這裡的,我們要想一下這些問題。巴塞隆拿的確是支出色的球隊,但他們獲勝還有其他的因素支持。十人應戰的情況下很難擊敗他們,今天入球被判無效也令我們雪上加霜。」

談到被判無效的入球,C朗表示:「當時碧基撞倒了我,我跌在了馬斯查蘭奴身上。現在的他不是利物浦時候的他了,他在巴塞隆拿學會了欺騙。更衣室內一片傷心的感覺,這種挫折真的很難承受。」(Goal.com)

ck11224/5/2011 04:04
當時碧基撞倒了我,我跌在了馬斯查蘭奴身上。現在的他不是利物浦時候的他了,他在巴塞隆拿學會了欺騙<<<<<
c朗呢次都算學識講人話,

麥斯洛迪古斯4/5/2011 05:15
有球中場搶波 沙比清脆將波鏟走 佢竟然可以轉體720 諗返3年前佢地兩個係利記條中場線所向無敵 無堅不摧 如今兩個雖然係敵對 但係可悲既係馬斯人格已經受巴塞改變了

cslun4/5/2011 05:38
馬斯D戲都係學C朗吧。

路爾斯加西亞4/5/2011 06:29
琴晚有下沙比都鬧佢了

1256278724/5/2011 07:41
只可以講哥迪奧拿要佢咁都無計

scottn1194/5/2011 07:53
[quote]原文章由 [i]ck1122[/i] 於 4/5/2011 12:04 發表
當時碧基撞倒了我,我跌在了馬斯查蘭奴身上。現在的他不是利物浦時候的他了,他在巴塞隆拿學會了欺騙<<<<<
c朗呢次都算學識講人話, [/quote]

嗰球馬斯真係好樣衰

軒尼斯4/5/2011 07:54
[size=4]現在的他不是利物浦時候的他了[/size]

一語中的!

kai_peter4/5/2011 08:41
Ai

yourtimeisup4/5/2011 08:49
[quote]原文章由 [i]cslun[/i] 於 4/5/2011 13:38 發表
馬斯D戲都係學C朗吧。 [/quote]
睇c朗而家係皇馬 都算戒左以前d衰野
比摩佬再教育

前利記金童~奧雲4/5/2011 10:02
馬斯   幾時變番人阿

ericng_104/5/2011 10:03
佢之前幾個月冇咩正選因為佢D戲唔得~訓練班未畢業~
e+ 有機會~當然要搶戲啦~~

ericeric17124/5/2011 10:20
你就算跌,駛唔駛跌得咁誇張呀...如果真係受傷可以碌到咁多下!?

pccarckh4/5/2011 10:44
我好記得K寶有個講波佬都講"真係俾人踢中唔會望住個球証嗌"

偏偏佢尋晚就係咁,真係可悲

藥師4/5/2011 11:50
我依家返而覺得c朗都冇咁黑人憎

lwqqa4/5/2011 12:12
[quote]原文章由 [i]藥師[/i] 於 4/5/2011 19:50 發表
我依家返而覺得c朗都冇咁黑人憎 [/quote]

佢踏實左好多

wve1234/5/2011 12:34
C朗生左仔啦可能

馬C琴日,希古恩被廢過球,我覺得都幾誇張下

edwin94134/5/2011 12:51
馬斯死了... RIP....

lohongkiu4/5/2011 12:51
[quote]原文章由 [i]ck1122[/i] 於 4/5/2011 12:04 發表
:thumbup::thumbup:

supersheep4/5/2011 13:53
班巴塞友玩宫心計,鬥演技?
咁summer一定要預埋洛賓啦,
果下被連拿寒冰掌到入埋廠真係:thumbup::thumbup:

超級利記迷4/5/2011 15:05
好x憎佢..尋日look地個衰樣衰到

c朗反而洗左底..以前憎到佢入心入肺!!!

時間真係令人睇清好多野

李澤楷4/5/2011 15:13
我覺得,只係將有d球員本性盡顯.

李澤楷4/5/2011 15:14
[quote]原文章由 [i]超級利記迷[/i] 於 4/5/2011 23:05 發表
好x憎佢..尋日look地個衰樣衰到

c朗反而洗左底..以前憎到佢入心入肺!!!

時間真係令人睇清好多野 [/quote]

雲佬都係,以前係曼聯係插水王.過去皇馬無哂呢D野,

果然哥迪奧拿話過佢最欣賞費SIR,係佢身上學左唔少野.包括收賣球證:hehe

1256278724/5/2011 18:26
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 4/5/2011 16:49 發表

睇c朗而家係皇馬 都算戒左以前d衰野
比摩佬再教育 [/quote]

摩佬年代既車仔咪一樣....

你唔記得左robben ?

bee10045/5/2011 04:05
[quote]原文章由 [i]lwqqa[/i] 於 4/5/2011 20:12 發表

佢踏實左好多 [/quote]
就算以前佢係19000果陣ge行為都唔及而家呢班影帝咁乞人憎= =.....

RedsCool5/5/2011 07:22
player putting one diff jersey will act differnely...C Ron without MU jersye looks more a human...

M20, no comment on him - just read somewhere he hinted he made the PERFECT move and now in CL final.

kteng5/5/2011 07:57
他是过去了, 起码他走了,让我们看到lucas 成长。。。。。

RedsCool5/5/2011 08:02
he should stops talking abt LIV - no one cares!

馬斯:走得正確
(商台)2011年5月5日 星期四 15:04
【商台    互動體育組】阿根廷    中場馬斯真蘭奴,由利物浦    的中場鐵膽轉投巴塞隆拿    之後,只是擔任防線或中場的後備,但從未後悔,日前球隊殺入歐聯    決賽之後更直言:「這就是離隊的原因!」

26歲的防守中場馬斯真蘭奴曾於07年隨紅軍殺入歐聯決賽,可惜不敵AC米蘭    屈居亞軍,對於不少球員來說,錦標也許比起上陣更重要,「個人經驗告訴我,要進入決賽是非常艱難的任務,我在利物浦時就輸過一次。」

「在巴塞再入決賽,感覺很妙,所以這是我來到巴塞的原因。」

歐聯兩回合硬撼皇馬,「馬斯」均以中堅身份出現,僅失一球,日前坦言阿根廷同胞美斯    的確是巨星中的巨星,「這只是美斯另一次演繹球王風範的表演,很難有任何人可以搶走他的寶座,他正在一步步開創歷史,證明自己是史上最佳!」

小Kewell5/5/2011 08:34
[quote]原文章由 [i]RedsCool[/i] 於 5/5/2011 16:02 發表
【商台    互動體育組】阿根廷    中場馬斯真蘭奴,由利物浦    的中場鐵膽轉投巴塞隆拿    之後,只是擔任防線或中場的後備,但從未後悔,日前球隊殺入歐聯  ... [/quote]
佢都真係幾煩下架bor....
國家隊隊長都要打後備 仲要響到曬命:nts

bee10045/5/2011 17:37
[quote]原文章由 [i]小Kewell[/i] 於 5/5/2011 16:34 發表

國家隊隊長都要打後備 仲要響到曬命:nts [/quote]
人地呢2場係"正選中堅"泥架!!
你唔可以咁話佢架:hyper

W.King5/5/2011 18:55
以前馬斯係會由自己半場..跑去對方半場..近住角球位..為既只係搶對方個波..踢佢出界..

triple315/5/2011 21:53
[quote]原文章由 [i]ericeric1712[/i] 於 4/5/2011 18:20 發表
你就算跌,駛唔駛跌得咁誇張呀...如果真係受傷可以碌到咁多下!? [/quote]

我都有留意,佢真係南美星o黎o既外星人

triple315/5/2011 21:56
[quote]原文章由 [i]小Kewell[/i] 於 5/5/2011 16:34 發表

國家隊隊長都要打後備 仲要響到曬命:nts [/quote]

難得正選,所以點都交足戲,今次真係印深刻lor 吹脹

防中都"滾" 到咁, 真係贏哂

einarboy6/5/2011 04:35
唔好唔記得你個國家隊隊長係由利記培育出黎

你會好快冇左國家隊隊長

leekinnam6/5/2011 07:03
[quote]原文章由 [i]lion_yin19[/i] 於 4/5/2011 11:41 發表
巴塞好波!橫掃奧斯卡! [/quote]

:thumbup:

沙比•F托利斯^^6/5/2011 07:08

冇計啦,走個陣去到咁盡
家陣點都要死撐架啦:hyper

李澤楷12/5/2011 14:45
[quote]原文章由 [i]RedsCool[/i] 於 5/5/2011 16:02 發表
【商台    互動體育組】阿根廷    中場馬斯真蘭奴,由利物浦    的中場鐵膽轉投巴塞隆拿    之後,只是擔任防線或中場的後備,但從未後悔,日前球隊殺入歐聯  ... [/quote]

已經捧今季第一個盃.

adwinyip12/5/2011 15:14

話時話, 自從佢過左皇馬, 我覺得佢順眼左, 又冇以前甘克人憎, 情況就同碧咸一樣, 可能我真係太執著, 太有偏見.:85

查看完整版本: 睇到你墮落 我覺得好可悲