利迷論壇 » 昔日紅軍 » 懷 斯 欲 重 歸 紅 軍

頁: [1]

God25/5/2011 04:45
懷 斯 欲 重 歸 紅 軍

在 承 認 了 有 意 在 今 夏 就 離 開 羅 馬 之 後 ,守 將 利 爾 斯 日 前 又 公 開 表 示 有 意 重 歸 利 物 浦 。

利 爾 斯 現 時 與 羅 馬 只 剩 1年 合 約 ,因 此 羅 馬 很 大 機 會 在 今 個 夏 天 就 將 其 賣 走 ,以 免 屆 時 人 財 兩 空 。 而 雖 然 利 爾 斯 08年 離 開 利 物 浦 時 是 由 賓 尼 迪 斯 執 教 ,但 現 任 紅 軍 領 隊 杜 格 利 殊 對 他 亦 非 常 感 興 趣 ,仍 有 意 將 其 帶 回 晏 菲 路 。

利 物 浦 近 期 急 需 補 充 一 名 左 閘 ,這 個 位 置 的 空 缺 令 他 們 被 迫 將 右 閘 球 員 格 倫 莊 臣 用 於 左 閘 。 早 前 有 傳 紅 軍 有 意 引 入 愛 華 頓 的 拜 尼 斯 ,但 對 比 之 下 ,引 入 利 爾 斯 明 顯 更 為 簡 單 、 廉 價 及 適 合 利 物 浦 。

利 爾 斯 對 重 返 利 物 浦 的 興 趣 顯 而 易 見 ,他 在 接 受 《 天 空 體 育 》 訪 問 時 說 道 ︰ 「 收 到 紅 軍 還 對 我 有 意 的 消 息 後 我 感 到 受 寵 若 驚 ,利 物 浦 是 一 支 偉 大 的 球 隊 ,它 永 遠 都 在 我 心 中 。 我 在 那 裡 有 段 很 美 好 的 回 憶 ,但 現 時 我 與 羅 馬 的 合 約 要 到 2012年 才 到 期 ,所 以 現 時 一 切 都 是 未 知 之 數 。 」

[url]http://web.macauslot.com/soccer/html/news/newsframe2.html[/url]

lwqqa5/5/2011 05:02
佢30歲   返返黎可以係利記掛靴!
來吧!!

s981002835/5/2011 05:20
[quote]原文章由 [i]lwqqa[/i] 於 5/5/2011 13:02 發表
佢30歲   返返黎可以係利記掛靴!
來吧!! [/quote]
球迷角度當然好
老細角度黎睇 係無可能

redfans5/5/2011 16:55
左閘好多人選, 唔馬史返丁呀...


查看完整版本: 懷 斯 欲 重 歸 紅 軍


Powered by Discuz! Archiver 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.002305 second(s), 2 queries