利迷論壇 » 昔日紅軍 » 奧雲:想決賽入波 (商台)

頁: [1]

lion_yin196/5/2011 14:58
奧雲:想決賽入波 (商台)

【商台    互動體育組】對上兩場比賽,前英格蘭    國腳奧雲    合共上陣20分鐘,如無意外,曼聯    在溫布萊大戰巴塞隆拿    ,其正選指數微乎其微,但此子揚言希望複製99年的戲劇性神話,後備入替「士哥」帶領球隊封王!

「近年來最佳戲劇性反勝,肯定是1999年曼聯的歷史,那也是自己的推動力。」

「每一日,我都為此作準備,更希望在溫布萊攻入奠勝入球,當然球隊擁有板凳深度,永遠不會知道你何時披甲。」

不得不提,紅魔射手奧雲效力利物浦    時,曾經射破巴塞的大門,「作為球員,應該準備任何時候披甲,一旦有人受傷,領隊就會讓你上陣,有時要在5分鐘內表現自己,如果機會來了,你沒有把握到,這就是你的問題了。」

:thumbup:近年來最佳戲劇性反勝,肯定是1999年曼聯的歷史,那也是自己的推動力。」
呆x左:thumbup:

fatzi6/5/2011 17:30
入自己龍門就得

norman20087/5/2011 07:08
[quote]原文章由 [i]fatzi[/i] 於 7/5/2011 01:30 發表
入自己龍門就得 [/quote]
比賽之前入左佢啦,唔係無機會啦

abc040027/5/2011 10:43
想決賽入廠

lion_yin197/5/2011 18:12
近年來最佳戲劇性反勝,肯定是1999年曼聯的歷史

Hahahaha

1256278727/5/2011 18:51
你既地位根本曼聯就無人在意...貪你夠平唔洗點洗錢

triple317/5/2011 22:59
有時要在5分鐘內表現自己,如果機會來了,你沒有把握到,這就是你的問題了

可惜你近五年都把握唔到…

左腳仔8/5/2011 02:36
我驚你連出場機會都無

ricakelvin8/5/2011 03:13
我都想出場呀,發夢未咁早啦

利記蕃茄迷8/5/2011 07:52
加油:)

poonben8/5/2011 07:56
入自己龍啦
你一定做得到!
加油支持你!

lampnmarco8/5/2011 08:47
我驚你連後備席都冇份坐咋

RedsCool9/5/2011 07:42
近年來最"9"戲劇性反勝,肯定是1999年曼聯的歷史

Dalglish9/5/2011 12:33
近年來最佳戲劇性反勝,肯定是2005年的利物浦杀败 AC

brian199710/5/2011 09:42
你連出場機會都無

waterfish10/5/2011 12:07
25仔,2005年525你唔記得,唔出奇,因為當年你已經出賣左母會,我估你果晚都冇面睇直播,所以唔記得,唔怪你.

但2001年足總盃決賽,就係你係80幾分鐘連入兩球,反勝阿仙奴2:1,贏得足總盃,果場波仲畀人稱為owen's final。咁樣你都唔記得,原來都係唔出奇,因為,你已經失去了本性,令人悲哀。

你以為,你咁樣講,49K迷會鍾意你嗎?49k迷每天都在恥笑你,你知道嗎?

ricakelvin10/5/2011 12:16
[quote]原文章由 [i]waterfish[/i] 於 10/5/2011 20:07 發表
25仔,2005年525你唔記得,唔出奇,因為當年你已經出賣左母會,我估你果晚都冇面睇直播,所以唔記得,唔怪你.

但2001年足總盃決賽,就係你係80幾分鐘連入兩球,反勝阿仙奴2:1,贏得足總盃,果場波仲畀人稱為o ... [/quote]
:thumbup:

denver11/5/2011 05:39
近年來最佳戲劇性反勝,肯定是1999年曼聯的歷史?

2005年5月25日你昏迷了嗎??

ricakelvin11/5/2011 06:40
[quote]原文章由 [i]denver[/i] 於 11/5/2011 13:39 發表
近年來最佳戲劇性反勝,肯定是1999年曼聯的歷史?

2005年5月25日你昏迷了嗎?? [/quote]

o個場可能因為冇佢份太傷心所以記憶自動隔離唔記得左啦!!!!!:cry

kteng14/5/2011 08:18
算了。。他更定不会在后备席上

查看完整版本: 奧雲:想決賽入波 (商台)