利迷論壇 » 昔日紅軍 » 費 托 承 認 難 融 入 倫 敦

頁: [1]

God210/11/2011 14:33
費 托 承 認 難 融 入 倫 敦

車 路 士 前 鋒 F.托 里 斯 日 前 在 接 受 西 班 牙 男 性 雜 誌 《 君 子 》 採 訪 時 承 認 ,他 尚 未 融 入 倫 敦 ,「 車 仔 身 處 倫 敦 ,這 是 一 個 大 城 市 。 我 來 自 於 馬 德 里 ,這 是 西 班 牙 首 都 同 時 也 是 一 座 大 都 市 ,但 倫 敦 無 論 在 好 的 還 是 壞 的 方 面 都 更 為 突 出 。 相 比 於 利 物 浦 ,我 更 難 適 應 倫 敦 。 利 物 浦 是 個 小 城 市 ,球 隊 裡 還 有 一 些 西 班 牙 同 胞 。 到 頭 來 ,盡 快 讓 自 己 融 入 倫 敦 很 重 要 ,這 正 是 我 正 在 做 的 事 情 。 」

F.托 里 斯 同 時 表 示 ,今 年 一 月 他 很 難 拒 絕 車 仔 的 報 價 ,「 身 價 只 是 一 個 數 字 。 我 唯 一 知 道 的 一 點 是 ,車 仔 給 我 的 機 會 是 我 無 法 拒 絕 的 。 重 要 的 是 他 們 信 任 我 。 紅 軍 當 時 走 了 一 條 奇 怪 的 路 ,我 個 人 認 為 ,中 場 沙 比 亞 艾 朗 素 的 離 開 傳 遞 的 是 一 個 明 確 的 信 息 ,那 就 是 有 些 東 西 正 在 改 變 。 我 有 提 高 自 己 的 野 心 ,車 仔 能 提 供 給 我 所 有 球 員 夢 想 的 東 西 :冠 軍 。 」

[url]http://web.macauslot.com/soccer/html/news/newsframe2.html[/url]

nora-lu10/11/2011 15:33
事實
今季都好大機會無前四
係走得太突然 :(

前利記金童~奧雲11/11/2011 14:07
free番黎啦

God211/11/2011 15:10
嘻嘻 ! 借返來

mrs.agger11/11/2011 19:05
佢要冠軍﹐點會返黎
係佢眼中利記好似係唔會同冠軍拉上關係

Juicebox12/11/2011 01:41
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 12/11/2011 03:05 發表
佢要冠軍﹐點會返黎
係佢眼中利記好似係唔會同冠軍拉上關係 [/quote]
其實係呢一刻, 我地球迷又好, king又好, henry都好...
利記呢一刻真係未有可能同冠軍拉得上關係既..

mrs.agger12/11/2011 09:24
[quote]原文章由 [i]Juicebox[/i] 於 12/11/2011 09:41 發表

其實係呢一刻, 我地球迷又好, king又好, henry都好...
利記呢一刻真係未有可能同冠軍拉得上關係既.. [/quote]

點會唔知呢~只係覺得....佢共唔到患難je

bee100414/11/2011 23:18
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 12/11/2011 17:24 發表

點會唔知呢~只係覺得....佢共唔到患難je [/quote]
都同我地共左季半架喇= =
過左去ge野就由得佢啦

左腳仔15/11/2011 09:57
我明白你點解選擇離開
但我地會證明俾你睇我地會重回套冠正軌

law78945617/11/2011 17:23
真心想佢返黎....真係好想佢拍S7 隊長既威力會係點

查看完整版本: 費 托 承 認 難 融 入 倫 敦