利迷論壇 » 昔日紅軍 » 古費特.....

頁: [1]

懷c27/11/2011 01:13
古費特.....

其實我地最大問題係未成日都比d新仔玩一兩場...
比d機會佢地呢?
今日見到古費特,對住曼聯又冷靜又博到腳...
其實我都係要個咁既中場...
唉... 希望唔好再放個d新仔..比d機會佢地

利記x健27/11/2011 01:15
古費特=古治嗎??

懷c27/11/2011 01:16
[quote]原文章由 [i]利記x健[/i] 於 27/11/2011 09:15 發表
古費特=古治嗎?? [/quote]
紐卡素中場, 利物浦青年軍...
我如果無記錯個名

Dubhe127/11/2011 02:05
guthrie<--咁上下串法啦
中文多數譯古費爾.
無記錯係外借過去保頓,賣佢嗰時都知佢幾勁的.
不過當時中場真係無位俾佢踢.

135432127/11/2011 02:31
其實琴日佢都傳失唔少balll, 作為駁腳系唔可以傳失咁多lor
我覺得ben arfa 好佢好多

guthrie其實系唔錯,但未到好好,佢宜家即使系liverpool打,以佢嘅能力,可能仲要排得後過spearing
PS:其實佢宜家系new castle都未打好正選,以liverpool嘅標準佢黎一刻仲未達標

Stevie_the_Reds27/11/2011 02:37
果時佢冇位踢先走

08年中場有gerrard, alonso, masch, lucas
momo都要走去祖記
果時21歲左右既guthrie, 急需上陣機會, 佢要走點樣留?.......

apology27/11/2011 04:06
我覺得賣佢走點都唔算係錯

佢的確係一個好球員
至少可以係英超中場立足
但如果講到要係強隊中場立足
暫時仍然係言之尚早
由外借到賣斷
GUTHRIE係其他球隊都攞到唔少上陣機會
到左今日算係發展唔錯
但實力難聽D講亦不過如此

當日我地條中場線容納唔到佢
今日我地有Lucas, Spearing, Shelvey, Henderson
一樣冇位比佢踢

nownow727227/11/2011 04:49
放走佢都可理解,
反而放走禾諾克先至令人耿耿於懷,
我地左閘人選一直不足

╰*堇力ˍ))27/11/2011 05:45
[quote]原文章由 [i]nownow7272[/i] 於 27/11/2011 12:49 發表
放走佢都可理解,
我地左閘人選一直不足 [/quote]

我個人覺得禾仔能力上都係一般
只係勝在爛打

麥記27/11/2011 05:52
[quote]原文章由 [i]nownow7272[/i] 於 27/11/2011 12:49 發表
放走佢都可理解,
我地左閘人選一直不足 [/quote]
當時懷斯同奧奧都top fit,而且禾洛克已經23,4歲唔想做後備都冇得唔放啦

27/11/2011 06:18
[quote]原文章由 [i]╰*堇力ˍ))[/i] 於 27/11/2011 13:45 發表

我個人覺得禾仔能力上都係一般
只係勝在爛打 [/quote]
當年可惜係爭輸比懷斯, 走左人之後懷斯即刻沉, 之後好幾年都冇一個穩o既左閘
懷斯走左買地辛拿, 唔掂, 用奧奧+升恩素亞, 結果恩素亞打左成季, 交左一季學費之後點知走埋
學臣又買經典高捷斯基, 又係唔掂, 到king一上任踢走, 寧願用莊臣打左閘
季初未買到人時用過法拿根同robinson, 係有左安歷基先叫穩到下來

估唔到一攪就成5年

27/11/2011 06:20
好就好在安歷基係強過, 而且又後生過禾洛克

至於古費列, 佢都幾o岩做中型班o既邊緣球員, 利物浦而家就真係冇位比佢喇, jonjo都要外借

chungchung1327/11/2011 08:04
麻麻地...

0尐027/11/2011 09:28
未至於有能力喺利記打正選中場,史比靈比佢好。

liuchingai27/11/2011 09:54
真係唔覺得有咩可惜

畢彼特27/11/2011 09:56
[quote]原文章由 [i]恆[/i] 於 27/11/2011 14:20 發表
好就好在安歷基係強過, 而且又後生過禾洛克

至於古費列, 佢都幾o岩做中型班o既邊緣球員, 利物浦而家就真係冇位比佢喇, jonjo都要外借 [/quote]

jonjo依個天才+級數...就算古費烈打足幾年正選都及唔上....
同埋我都認為古費烈走左先有今日既成就...起碼叫做可以係英超立足...

希望利記可以珍惜jonjo,suso..flanagan robinson,morgan...

27/11/2011 09:59
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 27/11/2011 17:56 發表

jonjo依個天才+級數...就算古費烈打足幾年正選都及唔上....
同埋我都認為古費烈走左先有今日既成就...起碼叫做可以係英超立足...

希望利記可以珍惜jonjo,suso..flanagan robinson,morgan... [/quote]
講天才, 其實FLANNO同ROBINSON都唔係, 不過好在佢地係後衛, 相對地"天才"冇咁重要 (即係如果你話歷查係天才我會笑...)

其他3個就....我睇淡SUSO o既講真....
morgan就要睇o下king會唔會有真係放棄卡路爾o既一日囉

Aussie27/11/2011 11:08
其實eccleston我自己覺得佢都唔錯

同babel同一類型 不過佢會唔會開竅就唔知

雞翼27/11/2011 11:45
好老實,我都有留意過佢一排既,

但係依家紐記最唔惦,都係條中場。

apology27/11/2011 12:23
[quote]原文章由 [i]Aussie[/i] 於 27/11/2011 19:08 發表
其實eccleston我自己覺得佢都唔錯

同babel同一類型 不過佢會唔會開竅就唔知 [/quote]

同樣地我都幾鍾意eccleston
身型develop得幾好
速度同帶波都OK
不過好似一直以黎都冇成為過焦點?

27/11/2011 13:20
[quote]原文章由 [i]apology[/i] 於 27/11/2011 20:23 發表

同樣地我都幾鍾意eccleston
身型develop得幾好
速度同帶波都OK
不過好似一直以黎都冇成為過焦點? [/quote]
有, 之前傳過話想走去布力般
年紀細細發脾氣想走, 我驚佢態度有問題

畢彼特27/11/2011 14:26
[quote]原文章由 [i]恆[/i] 於 27/11/2011 21:20 發表

有, 之前傳過話想走去布力般
年紀細細發脾氣想走, 我驚佢態度有問題 [/quote]

我諗起拿泰歷...

27/11/2011 14:31
[quote]原文章由 [i]畢彼特[/i] 於 27/11/2011 22:26 發表

我諗起拿泰歷... [/quote]
唔同o既, 都叫成左名, 話想走時都只係20, 21歲
佢當日為左老侯而唻, 老侯被炒而感到不安...

(當然我係有BIAS啦...)

查看完整版本: 古費特.....