利迷論壇 » 昔日紅軍 » 費 托 或 再 遭 棄 用

頁: [1]

God21/12/2011 14:29
費 托 或 再 遭 棄 用

在 迎 來 對 陣 利 物 浦 的 英 聯 盃 半 準 決 賽 前 ,車 路 士 前 鋒 F.托 里 斯 已 經 連 續 4場 比 賽 未 能 進 入 車 仔 的 正 選 名 單 了 ,因 此 很 多 車 仔 擁 躉 都 期 望 他 在 倒 戈 紅 軍 的 比 賽 有 精 彩 演 出 。 然 而 ,可 能 是 希 望 越 大 ,失 望 越 大 ,在 這 場 F.托 里 斯 倒 戈 舊 主 、 證 明 自 己 價 值 的 關 鍵 比 賽 ,正 選 上 陣 的 F.托 里 斯 的 表 現 令 人 徹 底 失 望 ,他 在 身 體 對 抗 方 面 全 面 處 於 下 風 ,幾 乎 每 次 隊 友 傳 球 給 他 ,他 都 會 因 為 身 體 對 抗 被 紅 軍 球 員 撞 倒 ,賽 後 ,F.托 里 斯 更 是 被 諷 刺 為 「 進 攻 終 結 者 。 」

自 從 今 年 1月 以 5000萬 英 鎊 的 天 價 加 盟 車 仔 後 ,F.托 里 斯 代 表 車 仔 上 陣 33次 僅 打 入 5球 ,在 對 紅 軍 的 英 聯 盃 半 準 決 賽 再 次 未 能 證 明 自 己 後 ,週 六 對 紐 卡 素 的 英 超 四 五 名 之 爭 ,F.托 里 斯 幾 乎 肯 定 會 回 到 板 凳 席 ,沒 有 參 加 週 中 英 聯 盃 半 準 決 賽 的 鋒 線 老 將 杜 奧 巴 應 該 會 回 到 正 選 陣 容 。

目 前 車 仔 落 後 喜 鵲 1分 排 名 積 分 榜 第 五 位 ,週 末 的 直 接 對 話 將 會 是 車 仔 重 返 前 四 的 好 機 會 ,只 要 車 仔 能 獲 勝 ,那 麼 他 們 將 可 以 超 越 喜 鵲 回 到 前 四 的 行 列 。 在 這 麼 關 鍵 的 比 賽 ,車 仔 領 隊 保 亞 斯 肯 定 不 敢 使 用 狀 態 低 迷 的 F.托 里 斯 。

[url]http://web.macauslot.com/soccer/html/news/newsframe2.html[/url]

fatzi2/12/2011 14:33
who cares...

yourtimeisup4/12/2011 17:25
行番舒夫真高條路... 但會唔會一樣重返舊東家就唔知

wongtzekong5/12/2011 03:21
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 5/12/2011 01:25 發表
行番舒夫真高條路... 但會唔會一樣重返舊東家就唔知 [/quote]
:ruin228:ruin228

hung06295/12/2011 13:27
真係心酸 一位頂級前峰 由西班牙國家隊主力變成後備 係利物浦踢正選 但去到車仔只可以做後備..唔通佢係車仔無朋友?? 我真希望佢可以低價返黎  大約20M到

God25/12/2011 13:41
[quote]原文章由 [i]hung0629[/i] 於 5/12/2011 21:27 發表
真係心酸 一位頂級前峰 由西班牙國家隊主力變成後備 係利物浦踢正選 但去到車仔只可以做後備..唔通佢係車仔無朋友?? 我真希望佢可以低價返黎  大約20M到 [/quote]

車仔後備呢講,安歷卡平好多...$

Ka-wing11/12/2011 17:06
大家覺得, 佢如果表明想返黎的話, 利物浦會唔會比佢返黎?

謝拉特-G812/12/2011 03:10
[quote]原文章由 [i]Ka-wing[/i] 於 12/12/2011 01:06 AM 發表
大家覺得, 佢如果表明想返黎的話, 利物浦會唔會比佢返黎? [/quote]
如果佢肯道歉
我歡迎佢再次返黎
但唔該比之前要踢得更加勤力

麥記12/12/2011 14:03
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 5/12/2011 01:25 發表
行番舒夫真高條路... 但會唔會一樣重返舊東家就唔知 [/quote]
返馬體會囉 :hehe

左腳仔12/12/2011 14:38
外借返黎吧
如果佢有面返黎:rolleyes

Ka-wing13/12/2011 11:49
其實我諗利迷心底裡都想佢返黎
佢睇落(個人感覺)都想返黎

如果佢肯道歉,再返黎,佢+s7..:luf
純粹發夢中...

mrs.agger13/12/2011 14:54
佢想唔想返黎我唔知
但肯定佢已經後悔去車仔

Roycwl04090714/12/2011 01:31
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 13/12/2011 22:54 發表
佢想唔想返黎我唔知
但肯定佢已經後悔去車仔 [/quote]
haha~~you're right~

digitom14/12/2011 03:12
佢嘅跑動同射術又真係幾夾隊波

如果佢接受返黎, 都同認錯無分別啦

親中央有咩唔好14/12/2011 04:40
He's old for his playing style...
His pace and acceleration diminshed, explosiveness is weakening
He ain't anymore no prime Torres

rocketman16813/1/2012 15:38
let's get him back for a reasonable price

karasyiu15/1/2012 13:56
低價回收 學魯殊

anguschoi16/1/2012 09:23
10m 可買.

12562787216/1/2012 17:49

如果係咁更加唔應該買..........

舒夫番左米蘭都係俾人當過街老鼠咁睇

番到米蘭都係廢晒

bee100417/1/2012 14:01
[quote]原文章由 [i]125627872[/i] 於 17/1/2012 01:49 發表

如果係咁更加唔應該買..........

舒夫番左米蘭都係俾人當過街老鼠咁睇

番到米蘭都係廢晒 [/quote]
膠刀放左咁多年點同丫
托利斯始終係唔岩踢法先搞到咁差

denver19/1/2012 03:50
[quote]原文章由 [i]親中央有咩唔好[/i] 於 14/12/2011 12:40 發表
He's old for his playing style...
His pace and acceleration diminshed, explosiveness is weakening
He ain't anymore no prime Torres [/quote]
:thumbup: totally agree with you

that's exactly what I want to say.

supersheep19/2/2012 16:10
我覺得阿布要D人都會比其他人排斥:rolleyes

iiiii11119/2/2012 18:46
成三個月未入過波:):hi

DavidWong2/3/2012 06:14
[url]http://soccernet.espn.go.com/news/story/_/id/1029484/rafa-benitez-ready-to-rescue-chelsea?cc=4716[/url]

托利斯同賓帥或會故劍重逢, 唔知會唔會逃出生天呢?

lfc33115/3/2012 14:52
come back. T9 exchange C9

poonben6/3/2012 06:54
[quote]原文章由 [i]lfc3311[/i] 於 5/3/2012 22:52 發表
come back. T9 exchange C9 [/quote]
我兩個都要
我寧願有兩套打法:kill

yourtimeisup7/3/2012 09:14
感覺上同佢仲係好fd既得連拿一個

clivetsang8/3/2012 01:46
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 7/3/2012 17:14 發表
感覺上同佢仲係好fd既得連拿一個 [/quote]

亦可能只因為係同胞...

bee100412/3/2012 11:33
[quote]原文章由 [i]yourtimeisup[/i] 於 7/3/2012 17:14 發表
感覺上同佢仲係好fd既得連拿一個 [/quote]
謝拉特, lucas, 大抽同佢都ok ge=.=

kiro13/3/2012 04:43
謝拉特同佢唔係好FD GA 咩?

edwin941318/3/2012 15:39
王子入波鳥!!

bbdo19/3/2012 03:57
[quote]原文章由 [i]edwin9413[/i] 於 18/3/2012 23:39 發表
王子入波鳥!! [/quote]
nice 梅開二度。

查看完整版本: 費 托 或 再 遭 棄 用