利迷論壇 » 昔日紅軍 » Torres for sale 20 m in January

頁: 1 [2]

6423525314/12/2011 12:35
good if it is true

kofu1814/12/2011 12:53
賣番俾我地機會極微..

Roccowkh14/12/2011 12:59
我其實好想佢番反黎...以前睇佢踢波真係好開心...

前利記金童~奧雲14/12/2011 13:01
[quote]原文章由 [i]hung0629[/i] 於 14/12/2011 19:53 發表
點都好過得阿蘇係前面掛??我覺得返到黎個態點都好過卡路爾lo  如果佢阿蘇同托利斯夾唔到 我地仲有絕招8+9 [/quote]
一定夾到  唔使驚:)

God214/12/2011 13:11
以前睇奧雲踢波都幾enjoy, 不過就唔想佢回歸, 向前看吧!

God214/12/2011 13:15
[quote]原文章由 [i]brabit[/i] 於 14/12/2011 16:09 發表
佢現在值20M?
在我心目中,
佢只值20蚊。 [/quote]

車仔倒貼20蚊. :hi

supersheep14/12/2011 13:20
學魯殊都唔錯.

God214/12/2011 13:20
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 14/12/2011 17:37 發表
番黎我地到啦...一來一回搵30m [/quote]

只怕+埋c9 兩件水貨, .一來一回蝕5m.

robertyip14/12/2011 13:21
[quote]原文章由 [i]perpetuate[/i] 於 14/12/2011 15:45 發表

你真心認為C9可以打出35m的價值:stp [/quote]

係 :lfcscarf

maartin14/12/2011 13:39
10m 以下可以做替補

kteng14/12/2011 14:12
[quote]原文章由 [i]iiiii111[/i] 於 14/12/2011 19:54 發表
提早番馬體算啦 [/quote]

这个对他是最好的。。。

親中央有咩唔好14/12/2011 14:14
關利物浦咩事?

jessy292814/12/2011 14:17
Could Fernando Torres return to Liverpool?

[url]http://www.thisisanfield.com/2011/12/could-fernando-torres-return-to-liverpool/[/url]

is it possible? chelsea going to let him go by tagged of 20million.......

he can become 2nd Rush? anyway Rush situation is much different with him!

PatrickNg14/12/2011 14:26
我想要美利拉斯返黎多少少!

edwin941314/12/2011 14:33
[quote]原文章由 [i]robertyip[/i] 於 14/12/2011 09:21 PM 發表

係 :lfcscarf [/quote]
:lfcscarf:lfcscarf:lfcscarf:lfcscarf:lfcflag:lfcflag:lfcflag:lfcflag:lfcflag

mrs.agger14/12/2011 14:39
[quote]原文章由 [i]edwin9413[/i] 於 14/12/2011 22:33 發表

:lfcscarf:lfcscarf:lfcscarf:lfcscarf:lfcflag:lfcflag:lfcflag:lfcflag:lfcflag [/quote]

支持你簽名 :hi

robertyip14/12/2011 15:25
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 14/12/2011 22:39 發表

支持你簽名 :hi [/quote]

支持你簽名 +1 :lfcscarf

檸檬14/12/2011 15:38
車路士或2000萬甩賣費托

[img]http://l.yimg.com/fe/p/news/Goal/20111214/17egupf001e23s-i0.jpg[/img]

香港時間12月14日,根據英國媒體《每日郵報》的報導,車路士為托利斯標價2000萬鎊,願意在明年一月份聽取其他球隊的報價。
據悉,為了重建托利斯的信心,保亞斯原本想把西班牙金童外借離隊多踢比賽。但現在車路士球會決定減輕球員工資的負擔,即便是損失3000萬鎊,也要清洗週薪高達15萬鎊的托利斯。
今年一月底,托利斯以5000萬鎊的創紀錄轉會費從利物浦加盟史丹福橋,自那以後他都很難踢出應有的水準,至今總共只有3個聯賽入球。
托利斯的同胞馬達從華倫西亞的到來,看起來對他找回狀態有助,後者曾在對曼聯和史雲斯的比賽中助攻他破門。但是這兩場比賽對托利斯的回憶並不好,他在脱福還浪費了令人難以置信的機會,對「天鵝」先開記錄,卻被紅牌罰出。
後來托利斯在歐聯分組賽對亨克梅開二度,但在這之後,該名英國足球歷史上身價最昂貴的球員逐漸淪為藍軍的邊緣球員,在鋒線的位置排在杜奧巴和史杜列治之後,週一車路士戰勝曼城的比賽,他甚至未能後備登場。
儘管安歷卡已加盟中超的上海申花,以及傳言杜奧巴可能不會和車路士延長在今季末到期的合約,但現在看來托利斯在西倫敦的鬱悶生涯可能會很快黯然結束。

嘩!利物浦以高價賣出,睇黎可能有賺呀:85

[[i] 本文章最後由 檸檬 於 14/12/2011 23:39 編輯 [/i]]

多蒙14/12/2011 15:40
球會有意買托利斯,同時托利斯又願意的話..............買佢返來吧~

kennygayson14/12/2011 15:42
[quote]原文章由 [i]robertyip[/i] 於 14/12/2011 23:25 發表

支持你簽名 +1 :lfcscarf [/quote]

變左C9支持區:hyper

:lfcscarf

利記隊長14/12/2011 15:53
回覆 #42 kofu18 的文章

都吾係吖 以前堅尼轉個頭咪番左熱刺。世事無絕對  況且而家無乜大會想要佢
睇下車仔係咪真係放先啦 1500-2000可以接受

robertyip14/12/2011 16:10
[quote]原文章由 [i]kennygayson[/i] 於 14/12/2011 23:42 發表

變左C9支持區:hyper

:lfcscarf [/quote]

錯:nonono

著得利記衫都支持:lfcscarf

131614/12/2011 19:59
費托當初係嫌利記無前途,一月轉會窗最後時刻忽然變臉,更厚道都無法接受佢再著利記衫!最多祝佢係第二度順風順水。

[[i] 本文章最後由 1316 於 15/12/2011 04:01 編輯 [/i]]

積積14/12/2011 22:54
軍刀之後

今次車仔又要做多次水魚啦:bebe

bee100415/12/2011 01:27
[quote]原文章由 [i]ys2b81983[/i] 於 14/12/2011 19:31 發表
先借後買...吧. 佢曾經好HURT我, 但如果佢返黎, 我又接受到. 但應該很難, 我們沒歐冠. [/quote]
出年歐國杯..冇得佢揀啦

bee100415/12/2011 01:29
[quote]原文章由 [i]iiiii111[/i] 於 14/12/2011 19:54 發表
提早番馬體算啦 [/quote]
馬體會夏天先用左40m去買前鋒=.=仲點會買佢丫

king_kenny15/12/2011 01:37
軍刀既生路歷程係
基輔 - 初現光芒, 打歐聯勁到嚇死人
AC - 光芒四射, 未期開始輕微走下波
車仔 - 好傻咁用30M買一個30歲既球員, 打左兩年, 表現差勁
Loan 回AC - 打左一年, 表現更差
回歸母會基輔 - 落葉歸根

感情上我想王子番黎, 但前車可鑑, 所以都係希望佢提早番馬會, 安享晚年.

新人王巴路士15/12/2011 03:14
雖然佢曾經令傷心, 但今次都讚成佢返黎!

1) 我覺得價錢合理, 有商業價值
2) S7既牽引力 + 創造力, 應該可以幫佢拉到唔小空位, 相輔相成
3) 多左D19, C26, E3 呢D球員, 進攻模式會比以前較更多變化
4) 佢狀態當然係差, 但利記隊波應該適合佢踢

紅軍新寵兒15/12/2011 03:27
come back please!!!!!

Kenneth=]15/12/2011 04:13
之前睇NEWS 好似話佢唔鍾意利記D高層~

[[i] 本文章最後由 Kenneth=] 於 15/12/2011 12:28 編輯 [/i]]

edwin941315/12/2011 05:34
油王真係好野 軍刀變膠刀 王子變廢托.......朗肥真D轉去車仔喇

CharlieHei15/12/2011 09:44
睇以前D野...RUSH都離開過LFC去祖雲  唔適應意甲  之後再返尼都打得風生水起...只係TORRES講過D野係幾HURT-.-不過如果佢肯返尼 打得返起我又唔介意

Roccowkh16/12/2011 16:24
人地領隊講到明1月唔會賣佢啦..

chi2016/12/2011 23:42
佢番黎我實支持佢,因為我而加仲係好鍾意佢

hungdennis17/12/2011 17:30
大力支持...

艾粒泳兒-雄18/12/2011 08:56
唔係呀,20m番黎,當我地水魚呀:evil

kennygayson18/12/2011 20:49
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 15/12/2011 09:29 發表

馬體會夏天先用左40m去買前鋒=.=仲點會買佢丫 [/quote]

可能去西甲曼城呢,又可以番老家,人地又無限金錢:hehe

阿舜22/12/2011 03:56
先唔計佢當時離開既所作所為
今時今日既托里斯,20m,值唔值先?
20m買唔買到其他前鋒?要fit架喎
唔好諗住返到黎就會變返係利記果陣既托里斯
而家講緊既係係車仔狀態好低沉既托里斯~

利迷謝拉特22/12/2011 08:43
[quote]原文章由 [i]阿舜[/i] 於 22/12/2011 11:56 發表
先唔計佢當時離開既所作所為
今時今日既托里斯,20m,值唔值先?
20m買唔買到其他前鋒?要fit架喎
唔好諗住返到黎就會變返係利記果陣既托里斯
而家講緊既係係車仔狀態好低沉既托里斯~ [/quote]
問題係岩岩試過35m買人, 差唔多一年
暫時結果係有害冇益
呢20m大家心裡有數
佢點都幫到利記手既
而家利記入球力等如護級隊

p.s.我都想搵到更好既選擇, 搵多個安歷基同比拿美最好, 平靚正

scottn11924/12/2011 08:25
唔駛諗佢會返黎勒

[url]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2077265/Fernando-Torres-Liverpool-owners-lied-truth-Chelsea-move.html[/url]

‘The fans don’t even know half of what happened. They don’t know what the people in charge at Liverpool are like - they have a completely different perception of what they are like.

‘They made promises that they didn’t keep and I left because I realised I didn’t have time to be part of a project that would take years.’

查看完整版本: Torres for sale 20 m in January