利迷論壇 » 昔日紅軍 » 托利斯:質疑我是對我不尊重

頁: [1]

檸檬22/12/2011 10:52
托利斯:質疑我是對我不尊重

[img]http://l.yimg.com/fe/p/news/Goal/20111222/17f5urv00djpd4-i0.jpg[/img]

在車路士,托利斯始終沒找到感覺。而自從迪保斯基上任後,托利斯在西班牙隊中也一直狀態低迷。以托利斯目前的狀態,他還有資格參加2012歐國盃嗎?越來越多的西媒質疑起了托利斯。在接受《馬卡報》採訪時,費托向質疑他的媒體開炮:「這是對我的不尊重!」
「我是08歐國盃冠軍球員,我是南非世界盃冠軍球員。對這種冠軍球員提出質疑,是缺乏尊重的表現!」托利斯發出怒吼,「如果我能夠重新恢復水準,那就會變回西班牙隊中的核心人物。我不在乎過去,我在乎的是現在,我有足夠的動力重新找回百分之百的狀態。」

前利記金童~奧雲22/12/2011 11:34
番黎啦  謝仔幫到你

Roccowkh23/12/2011 08:22
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 22/12/2011 19:34 發表
番黎啦  謝仔幫到你 [/quote]
:thumbup:

God223/12/2011 13:47
家陣謝仔自身難保,

維兄23/12/2011 19:00
祝君好運

mrs.agger24/12/2011 10:51
算數啦佢
西班牙贏世界盃、歐國盃同佢關係唔係真係好大架咋:sleep

bee100424/12/2011 12:01
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 24/12/2011 18:51 發表
算數啦佢
西班牙贏世界盃、歐國盃同佢關係唔係真係好大架咋:sleep [/quote]
歐國杯又唔可以咁講ge= =...

但世界杯..真係完全唔知關佢咩事..哈哈

vieven24/12/2011 12:56
GOOD LUCK TO U TORRES

edwin941324/12/2011 13:23
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 24/12/2011 08:01 PM 發表

歐國杯又唔可以咁講ge= =...

但世界杯..真係完全唔知關佢咩事..哈哈 [/quote]
吉祥物 一出黎恩尼c達有波入 之真旺住b牙:luf

hktug970824/12/2011 17:10
World cup決賽週佢一球都冇入到==

bee100425/12/2011 09:04
[quote]原文章由 [i]hktug9708[/i] 於 25/12/2011 01:10 發表
World cup決賽週佢一球都冇入到== [/quote]
一球都入唔到都唔係問題..
係冇一場有表現:bebe

hung062925/12/2011 15:46
回覆 #6 mrs.agger 的文章

歐國盃仲關佢小小事 決賽個球一箭定江山
不過世界盃真係有佢無佢都無所謂

前利記金童~奧雲26/12/2011 11:27
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 25/12/2011 17:04 發表

一球都入唔到都唔係問題..
係冇一場有表現:bebe [/quote]
係LO  係利記一樣都唔勁
D波全部送比佢入先入到

bee100426/12/2011 11:40
[quote]原文章由 [i]前利記金童~奧雲[/i] 於 26/12/2011 19:27 發表

係LO  係利記一樣都唔勁
D波全部送比佢入先入到 [/quote]
呢樣我否認架.v.
我到而家都仲想佢返利記..
等我地送波俾佢入架!!

hktug970827/12/2011 15:50
[quote]原文章由 [i]bee1004[/i] 於 26/12/2011 19:40 發表

呢樣我否認架.v.
我到而家都仲想佢返利記..
等我地送波俾佢入架!! [/quote]
我地e+係有人送都入5到-.-佢個50m之中,20m於名氣,10m於速度,10於射術,10m係盤帶技巧

donald28/12/2011 14:08
[quote]原文章由 [i]mrs.agger[/i] 於 24/12/2011 18:51 發表
算數啦佢
西班牙贏世界盃、歐國盃同佢關係唔係真係好大架咋:sleep [/quote]
笑左,歐國盃決賽入致勝入球都唔大關係
需唔需要咁盲目?
客觀D啦

samchan20020229/12/2011 17:43
賴恩巴布:我仍深愛利物浦
托利斯:質疑我是對我不尊重

sigh............

calchai30/12/2011 03:53
我覺得T9 既最好時光已經係利記用完, 當年我地垓臚G, 都係靠G8+T9呢對組合~ 自從踢到佢傷之後, 就不復前勇!
狀態下滑, 一定會被批評, 仲要係50m先生, 更係會成為焦點啦. 佢背負住呢個包袱, 真係壓力超大~

查看完整版本: 托利斯:質疑我是對我不尊重