利迷論壇 » 利迷論壇公告 » 會員 Michael37留意

頁: [1]

Admin22/7/2005 15:37
會員 Michael37留意

有好多版友對你有所投訴,相信你亦都已了解當中原因
我們希望此處可以比大家一個地方較深入咁討論交流利物浦的事情
由於版面資源珍貴,希望你可以明白到,如果太多灌水topic出現,等如減少左其他版友欣賞其他文章或討論交流既機會
相信你可以再觀察一段時間,就能夠了解有意義討論可貴之處

現將你既積分及文章數扣至0,希望你可以多認識了解,從新開始~

ballywong200422/7/2005 18:14
講真扣哂佢d分有咩用...d分又唔係可以換野..

Michael3723/7/2005 00:06
知道

Hoo.林23/7/2005 03:39
[quote] [u][b]ballywong2004[/b]  在 2005-7-23 02:14 AM 發表:[/u]

講真扣哂佢d分有咩用...d分又唔係可以換野.. [/quote]

唔通要band佢ip咩???

[email protected]23/7/2005 07:06
Michael37
紅軍球迷

積分 25
文章 25
性別 男
註冊 2005-7-21
來自 china
狀態 在線  #50  2005-7-22 04:43 PM     
好野!多個高佬

--------------------------------------------------------------------------------

Michael37
紅軍球迷

積分 25
文章 25
性別 男
註冊 2005-7-21
來自 china
狀態 在線  #51  2005-7-23 02:10 PM     
好事

--------------------------------------------------------------------------------

you see.....he did the same thing again...
he always want to get the attention from us....

Michael3723/7/2005 08:04
無人叫你留意我

~加仔~23/7/2005 08:38
[quote] [u][b]Michael37[/b]  在 2005-7-23 04:04 PM 發表:[/u]

無人叫你留意我 [/quote]

你而家係亂出post
兩個字分開兩個post黎出
洗版灌水
得鬼閒留意你咩
你再係咁ban你都仲得啦 :85

ballywong200423/7/2005 09:36
BAn佢ip啦=.=好煩呀佢...呢頭sau完sorry果頭又亂黎..

King_Benitez23/7/2005 13:18
佢咁俾你地針住都有d慘”∼

johnson9123/7/2005 13:27
[quote] [u][b]King_Benitez[/b]  在 2005-7-23 09:18 PM 發表:[/u]

佢咁俾你地針住都有d慘”∼ [/quote]

係law, 我兩日無上黎, 見到佢咁俾你地插, 你地真係幾哀, 可能因為我唔知頭唔知路la

TERENCE23/7/2005 16:32
真的不太明白!請問他錯在那裡?試問人誰無錯!
相信各位曾經也是新人的!也會試過亂POST!
可能人家只是道出自己的意見!
這個是利記論壇,我相信任何加入了便有權利發言!
可能不太懂出POST而己!
但各位也用不著這種態度對待人家呀!

Aussie23/7/2005 16:34
[quote] [u][b]johnsxx1[/b]  在 2005-7-24 00:27 發表:[/u]

[quote] [u][b]King_Benitez[/b]  在 2005-7-23 09:18 PM 發表:[/u]

係law, 我兩日無上黎, 見到佢咁俾你地插, 你地真係幾哀, 可能因為我唔知頭唔知路la [/quote]

無計啦之前拒個底花左嘛
所以其他人咪針住拒囉

Aussie23/7/2005 16:35
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 03:32 發表:[/u]

但各位也用不著這種態度對待人家呀! [/quote]

我想問你係咪拒朋友呀﹖:stp

TERENCE23/7/2005 16:37
不是!

Aussie23/7/2005 16:44
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 03:37 發表:[/u]

不是! [/quote]

吾該﹗:bye

TERENCE23/7/2005 16:49
我相信各位也是忠實紅軍FANS!只是有感而發!如果覺得有問題,便限制會員POST囉!但點為之有質素的POST先,用甚麼來介定?標準呢?

~加仔~23/7/2005 17:21
出post差
態度唔好
就一定會俾人針對架喇....
我都俾人針過...我唔知咩...

咩叫有質素我唔敢講
但係兩句野分兩個post
問問題之前完全唔肯去自己搵答案
兩日開成十幾個topic
仲要叫人做咩留意佢
我相信呢d已經叫冇質素

摩連迪c23/7/2005 18:41
[quote] [u][b]Aussie[/b]  在 2005-7-24 12:34 AM 發表:[/u]

[quote] [u][b]johnsxx1[/b]  在 2005-7-24 00:27 發表:[/u]

係law, 我兩日無上黎, 見到佢咁俾你地插, 你地真係幾哀, 可能因為我唔知頭唔知路la [/quote]

無計啦之前拒個底花左嘛
所以其他人咪針住拒囉 [/quote]

我覺得你咁講有d問題
之前佢有d改進,好多原本針佢ge人都表示讚揚
但係過左一陣就打回原形
跟住我地都有勸下佢wor.但佢真係唔聽
同埋佢係自己開ge有d point ge topic堶庵e回帖又真係好冇意思
屢勸不改
俾人針都唔怪得人
但如果佢真係肯改.我諗好多人都願意俾多次機會佢

Michael3724/7/2005 02:06
多謝Terence,佢地玩針對,有時佢地都係咁答

╰*堇力ˍ))24/7/2005 04:41
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 00:49 發表:[/u]

我相信各位也是忠實紅軍FANS!只是有感而發!如果覺得有問題,便限制會員POST囉!但點為之有質素的POST先,用甚麼來介定?標準呢? [/quote]

點為之有質素既post~~~係冇標準~~
但係有時一D好明顯既野你係會睇得出既~~~
(舉例子) 一個回覆入面只有"ok", "thanks"既~~~
咁你覺得有冇質素? 有時D野唔係一定要列明晒點樣點樣~~你先要跟佢

p.s: 其實我地而家都係警告下佢~~希望佢作出改善
呢D係必要做既.....

╰*堇力ˍ))24/7/2005 04:45
[quote] [u][b]Michael37[/b]  在 2005-7-24 10:06 發表:[/u]

多謝Terence,佢地玩針對,有時佢地都係咁答 [/quote]

阿 micheal37 先生~~~
唔該你檢討下自己~~~
如果你真係冇做錯野, 我相信我地係唔會咁樣針住你囉
你估我地真係無聊無野做要咁樣搵人黎玩?

TERENCE24/7/2005 07:34
解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些!

摩連迪c24/7/2005 10:05
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 03:34 PM 發表:[/u]

解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些! [/quote]

新人post錯幾個topic好正常
但呢位版友係兩日間post錯接近20個topic,咁叫正常?
何況佢好多topic ge冇內容都算la.仲要一句野分幾個post黎講
咁又正唔正常?

12562787224/7/2005 11:46
根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
覺得佢係真心問野果個都白痴啦/_\

kalok24/7/2005 11:50
[quote] [u][b]125627872[/b]  在 2005-7-24 19:46 發表:[/u]

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,
覺得佢係真心問野果個都白痴啦/_\ [/quote]

唉!你又咁講野啦!

12562787224/7/2005 11:54
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 12:32 AM 發表:[/u]

但各位也用不著這種態度對待人家呀! [/quote]

lee個世界如果大家都可以好似你咁單純就好了.....:1crysad

哥哥,你被他騙了/.\

~加仔~24/7/2005 12:12
[quote] [u][b]125627872[/b]  在 2005-7-24 07:46 PM 發表:[/u]

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,

唉....
點解要咁啫...
好聲好氣講野
對你...對呢度任何人都有好處啫...
plastic呢d字...
講黎為乜丫....

基維爾Kewell24/7/2005 13:42
我個陣時火攻心先會兩個字post兩個post,我先講sorry
但係係你地對我窮追猛打先會咁

TERENCE24/7/2005 14:12
[quote] [u][b]125627872[/b]  在 2005-7-24 07:46 PM 發表:[/u]

根本就扮晒自己咩都唔識
之後係度問野

無聊都咁...^^

硬能膠 ,

每個人總有言論自由!不論他是真的不懂或是扮傻仔!
你也不用這個回應呀!
難道你的回答便沒有問題嗎?

╰*堇力ˍ))24/7/2005 14:48
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 15:34 發表:[/u]

解為之錯呀!
這個會員論壇在開始時有否任何TRAINING COURSE,有否教人怎去做一個有質素的POST先?新人POST錯人之常情!只是反應的人過份了些! [/quote]

新人錯少少野既當然可以原諒~~~
但係太離譜既話~~~就唔同講法~~~
佢實在太離譜~~~並唔可以用新人作為藉口而唔理佢~~
而且我地都係比忠告佢~~好聲好氣叫佢唔好咁姐~~
又唔係ban~~咁都叫反應過份~?
維持跌序正是板務同admin 既工作~~我唔覺佢地有做錯野同反應過敏喎~~~

阿Terence~~我覺得你都係睇下佢D post 佢D reply先~~~
我諗你係未睇過佢D reply同post..........
你好似唔知我地話佢乜咁........
我覺得你都係先了解下佢既情況先再入黎討論啦~~唔係花你好耐時間既姐~~~
唔該晒 :thumbup:

╰*堇力ˍ))24/7/2005 14:50
[quote] [u][b]TERENCE[/b]  在 2005-7-24 22:12 發表:[/u]
每個人總有言論自由!不論他是真的不懂或是扮傻仔!
你也不用這個回應呀!
難道你的回答便沒有問題嗎? [/quote]

佢都好快比人ban架喇~~~
佢果個又係另一case~~~D admin 已經討論過好耐~~~
你當冇睇過佢D野算啦~~~

12562787224/7/2005 15:02
唔好case case聲
我係一個人
唔係俾人研究的case

[email protected]24/7/2005 15:51
about 125627872
I agree that his attitude is extremely poor
but he also gives us a lot of insight about different players as he is really a football dictionary, so I hope he can come back asap.

I always rate him one of the best members as his posts always worth discussing(no matter right or wrong).

葉之使者24/7/2005 17:27
[quote] [u][b]╰*堇力ˍ))[/b]  在 2005-7-24 10:48 PM 發表:[/u]

新人錯少少野既當然可以原諒~~~
但係太離譜既話~~~就唔同講法~~~
佢實在太離譜~~~並唔可以用新人作為藉口而唔理佢~~
而且我地都係比忠告佢~~好聲好氣叫佢唔好咁姐~~
又唔係ban~~咁都叫反應過份~?
維持跌序正是板務同admin 既工作~~我唔覺佢地有做錯野同反應過敏喎~~~

阿Terence~~我覺得你都係睇下佢D post 佢D reply先~~~
我諗你係未睇過佢D reply同post..........
你好似唔知我地話佢乜咁........
我覺得你都係先了解下佢既情況先再入黎討論啦~~唔係花你好耐時間既姐~~~
唔該晒 :thumbup: [/quote]

好聲好氣...的確係得
不過有些朋友語氣好像太重了:XD
不過,Michael37 的確是有改善吧:jump
更何況([b]我的感覺[/b]),他不是留意要來騙積分呢:jump
而且他一路以來言語都不錯啊。
聖人都有錯,人都有錯,更何況是新的朋友來到呢
給點鼓勵吧!:thumbup:[img]http://liverpoolfc.kazorum.com/images/smiles/clapping.gif[/img]
我對你有信心 Michael37 !:thumbup:

JaVieR24/7/2005 17:27
[quote] [u][b][email protected][/b]  在 2005-7-24 15:51 發表:[/u]

about 125627872
I agree that his attitude is extremely poor
but he also gives us a lot of insight about different players as he is really a football dictionary, so I hope he can come back asap.

I always rate him one of the best members as his posts always worth discussing(no matter right or wrong). [/quote]

YES
He can even become the most valued member of this forum actually:lol:
if he can improve his attitude and 律己以嚴 & 待人以寬 & 將心比己
Good luck

摩連迪c24/7/2005 22:00
[quote] [u][b]基維爾Kewell[/b]  在 2005-7-24 09:42 PM 發表:[/u]

我個陣時火攻心先會兩個字post兩個post,我先講sorry
但係係你地對我窮追猛打先會咁 [/quote]

如果係肯改.一定會俾機會你,唔會對你窮追猛打
因為我相信入得黎ge大家都係利迷,你估內閧又好好玩咩

同埋其實你用返你原本個acc咪得lor.唔駛用分身ge
最後想同你講,其實你ge出topic已經有改善(雖然好多point都係其他人提過)
你而家要改善ge係回post ge質素(起碼都唔好幾隻字或者好似"徵稿二十年"堶捨搊o一個好字)
同埋對其他版友ge態度都要改下

Michael3724/7/2005 23:46
用錯ac>.<

Michael3725/7/2005 05:50
我認為有d指正我既人有道理
但係我好憎d成日話ban我既人
唔該唔好用admin來壓我
呢個人係勤仔

阿舜25/7/2005 06:10
版友Michael37
希望你可以集中返ADMIN係呢個TOPIC第一個POST既內容
對你同對其他版友都係有益有幫助的

另外,我相信大家已有充份既討論,本TOPIC封閉~

查看完整版本: 會員 Michael37留意