利迷論壇 » 昔日紅軍 » 紅軍的當年今日

頁: [1]

比利4/8/2005 23:02
紅軍的當年今日

1991年8月5日,比士利以 100萬鎊的轉會費由利物浦轉投愛華頓。

呵呵呵..... 沒什麼特別意思。 :P:P:P

Aged LFC fans4/8/2005 23:38
唉...一宗令我失望兼憤怒既轉會:fire

英倫10號奧雲仔5/8/2005 00:57
點解比士利唔揀係今日辭退admin職務呢??:P:lol:

LFC5/8/2005 00:59
桑拿士最失敗既一宗轉會
點可能會賣走比士利 :85

蛋蛋超人5/8/2005 01:22
[quote] [u][b]比利[/b]  在 2005-8-5 07:02 發表:[/u]

1991年8月5日,比士利以 100萬鎊的轉會費由利物浦轉投愛華頓。

呵呵呵..... 沒什麼特別意思。 :P:P:P [/quote]

唉 :( 賣走比士利之後 ... 做乜桑拿士唔買番比利番黎呀 ? :bebe

kalok5/8/2005 02:05
[quote] [u][b]LFC[/b]  在 2005-8-5 08:59 發表:[/u]

桑拿士最失敗既一宗轉會
點可能會賣走比士利 :85 [/quote]

稔起桑拿士一手破壞利記的基業,真係好無奈.......:85

阿舜5/8/2005 02:12
賣走比士利,買返D羅辛度果類返黎
桑拿士你真係得架喇當年~

蛋蛋超人5/8/2005 02:19
[quote] [u][b]LFC[/b]  在 2005-8-5 08:59 發表:[/u]

桑拿士最失敗既一宗轉會
點可能會賣走比士利 :85 [/quote]

仲要賣去拖肥 :85

blue5/8/2005 02:21
所以呢條友係我最憎的領隊
而家紐記比佢教真係死得了

JB5/8/2005 02:43
搞到我冇o左個好拍檔,孤掌難鳴!:mad:

比利5/8/2005 14:46
唔知有沒有版友留意到?比士利其實去過好多間球會,係英格蘭歷史上能夠有球員係 曼徹斯特雙雄、利物浦雙雄及紐卡素都曾經效力過的,真係幾乎係數唔出有邊位,比士利就係其中一位啦。 :P:P

可能是最少版友知道的係 1982-83 年度,比士利其實係曼聯球員,在曼聯的半年日子裡,比士利只為曼聯在聯賽盃上陣一次。
到1983年度球季即轉會到紐卡素,到1987年暑假才來到晏菲路。

1998年2月,當時係保頓球員的比士利,被外借到曼城一個月,只出賽六場後又外借到富咸。

[ Last edited by 比利 on 2005-8-5 at 10:51 PM ]

ballywong20045/8/2005 17:07
果時100萬鎊有幾多錢呢...

Livmanbilly5/8/2005 17:09
原來比士利去過everton ga....
唔係呀化

johnson915/8/2005 17:12
8月13號, 記唔記得咩日子?:1crysad

比利5/8/2005 18:46
[quote] [u][b]johnsxx1[/b]  在 2005-8-6 01:12 發表:[/u]

8月13號, 記唔記得咩日子?:1crysad [/quote]

舊年o既事無謂再講啦,我個 Topic 係當年今日,舊年太新啦。:P:P:P

1977年8月13日咪就係當年杜格利殊首次為紅軍上陣對曼聯的大日子囉,呵呵呵......

1997年8月13日亦都係前紅軍隊長恩斯首次為紅軍入波的日子,對手係李斯特城

過兒5/8/2005 18:59
[quote] [u][b]比利[/b]  在 2005-8-5 22:46 發表:[/u]

唔知有沒有版友留意到?比士利其實去過好多間球會,係英格蘭歷史上能夠有球員係 曼徹斯特雙雄、利物浦雙雄及紐卡素都曾經效力過的,真係幾乎係數唔出有邊位,比士利就係其中一位啦。 :P:P

可能是最少版友知道的係 1982-83 年度,比士利其實係曼聯球員,在曼聯的半年日子裡,比士利只為曼聯在聯賽盃上陣一次。
到1983年度球季即轉會到紐卡素,到1987年暑假才來到晏菲路。

1998年2月,當時係保頓球員的比士利,被外借到曼城一個月,只出賽六場後又外借到富咸。 [/quote]

真係唔記得左比士利原來打過曼城喎
頭先搵番本雜誌黎睇
比士利曾效力球會係:卡里素,曼聯,溫哥華白帽,紐卡素,利物浦,愛華頓,保頓,富咸,墨爾本騎士
都冇講佢曾經借過去曼城
比利咁都記得真係好野:thumbup:

比利5/8/2005 19:08
[quote] [u][b]過兒[/b]  在 2005-8-6 02:59 發表:[/u]

頭先搵番本雜誌黎睇
比士利曾效力球會係:卡里素,曼聯,溫哥華白帽,紐卡素,利物浦,愛華頓,保頓,富咸,墨爾本騎士
都冇講佢曾經借過去曼城
比利咁都記得真係好野:thumbup: [/quote]

唔係我好野,只係 Soccer Base 好野者。 :P:P
[url]http://www.soccerbase.com/players_details.sd?playerid=522[/url]

XXL166/8/2005 02:02
[quote] [u][b]過兒[/b]  在 2005-8-6 02:59 AM 發表:[/u]

頭先搵番本雜誌黎睇
都冇講佢曾經借過去曼城
比利咁都記得真係好野:thumbup: [/quote]

溫哥華白帽隊, 去加拿大都踢過.....:ruin228

查看完整版本: 紅軍的當年今日